Неудобната истина за Украйна и Русия

Ukraine

Чрез Украйна ционистите се стремят да отслабят и да ударят Русия

През 1907 г. Франция и Англия прегръщат Русия и се съюзяват с нея като я канят в техния блок Антантата. В нея влизали двете западни страни и с Русия ставали 3. Дипломацията им е използвала примамка за Русия, за която тя да се съгласи да влезе в техния съюз. Примамката била доста привлекателна и тя е, ако спечелят предстоящата война срещу Турската империя, че ще дадат на Русия Константинопол. А Русия точно това е искала.

Обаче това, което са обещали на Русия, дипломатите на Англия и Франция изнасят през задната врата, както са направили с арабите. Те са били много опитни в изкуството да мамят. По време на войната, когато Русия е дала най-много жертви и армията им е имала възможност да настъпи към Константинопол, те не искат тя да вземе града.

Точно тогава руските евреи се организират и правят революцията, за да вземат властта в свои ръце. Те премахват монархията, избиват цялото царско семейство и изваждат страната от войната. Руската армия спира похода към Константинопол и се връща. По този начин руските евреи забиват нож в гърба на Русия и създават комунизъм, а това вече не е Русия. Целта на евреите е била да унищожат Русия със създаването на комунизма чрез революцията, казва Шейх Имран Хосеин. Комунизмът не е руски, а на евреите. През цялата си история СССР е изпълнявал ционисткия план за унищожаване на църквата, затваряли са манастири, избивали са свещеници, пропагандирали са атеизъм, още в началото са избили интелигенцията.

След като се създава държавата Израел след Втората световна война, СССР разрешава на всички руски евреи да заминат в Израел и там сега има много руско говорещи евреи. Само 6 г., след това Русия прави подарък на Украйна, като й дава Крим. Той е бил руски дотогава. И защо са го направили? Това е озадачило историците. Ционистите са го направили, за да нанесат удар още веднъж в гърба на Русия. Както с революцията от 1917 г., така и в наше време те нанасят удар срещу нея втори път. Ако Русия загуби Крим, това ще подобри сигурността на Израел, твърди шейхът. Политиците на СССР никога не са питали руснаците живеещи в Крим дали са съгласни да бъде даден полуострова на Украйна. Президентът на САЩ или както го нарича шейха, „глупавия човек от Белия дом”, който обича да се прави на умен, също не иска да знае за това и не иска да чуе, че Крим е руски и че там живеят предимно руснаци. За Обама този факт е неудобен, това е неудобната истина за Украйна. Същото се отнася и за Източна Украйна, която е била територия на Русия и е била подарена на Украйна.

Този заговор срещу Русия с даването на Крим и Източна Украйна на Украйна е направен, за да бъде задействана война както в арабските страни бяха задействани цветни революции, за да вземат властта там ционистите чрез ислямистите. Все пак народът на Украйна е имал разума да създаде проруско правителство, което ционистите свалиха с демонстрациите и с пращането там на обучени агенти, снайперисти и други, като набеждаваха за всичко руските специални части. Целта им е постигната и новото правителство е русофобско. Украйна можеше да бъде независима държава и с русофилско правителство, но конспираторите имат за цел да унищожат Русия.

1-1

С този ход престъпниците ционисти могат да се опитат да запалят Трета световна война. И така изхвърлете своите предразсъдъци срещу мюсюлманите. Досега те са ни представяни в лоша светлина пак от световните конспиратори. Зад всичко това прозира планът им за завладяване на всички страни по света с цел световно господство, депопулация на населението, заграбване на държавите и природните им богатства. Дотук беше лошото, предстои да дойде страшното!

За нашето време в Библията е писано, че ще настъпи такова страдание, каквото никога не е било през цялата човешка история. Това ще е предизвикано от политиката на имащите власт хора. Но те самите не се съобразяват с факта, че има Бог и ще дойде време на съд за всички такива като тях, а и за останалите. В пророчеството на Библията се казва, че в последното време преди края на света, ще наложи господството си една антихристиянска сила, която ще мами хората със своите фалшиви религиозни учения, което прави и сега, като се цели да бъде възпрепятствана истината за спасението чрез вяра, която е в основата на Библейските вести и истини за предупреждение на света, на вестите от Откровение 14-та глава от 6-ти до 12-ти стихове. Главно предупреждението се отнася за поклонението пред звяра и неговия образ и се посочват 10-те Божии заповеди като важен фактор на истинското поклонение пред Бога.

В клиповете се обяснява повече за тези съдбоносни вести. Още за тези неща – ТУК.

Цитати от Библията

 

info:http://www.chudesa.net/

Ако Ви харесват публикациите ни моля помогнете ни да ги популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Visited 713 times, 1 visit(s) today