гробницата на нефертити

Гробницата на Нефертити открита в съседна Турция

Медийте в съседна Турция са оповестили за откриването на гробница от преди 10 000г. пр.Н.Е. като заявяват че не кой друг а лично кралица Нефертити е погребана в нея!

Това откритие може да бъде много интересно и разкриващо, поне от гледна точка на историята. Намира се в Турция и явно кралица Нефертити е попаднала там заедно с група последователи, докато тя бяга от съдбата на съпруга си, която била в ръцете на свещенниците на Амун.

гробницата на нефертити

Но има още мистерии. Артефактите, намерени на това място, се изчисляват от преди повече от 10 000 години, нещо, което хвърля малко светлина над епохата на императорският произход от Амарна.

Кармен Бултер и Даниел Лист обсъждат колко шокиращо е това откритие. Нещо повече, много египетски съкровища биват спасени сред многото останки, намерени в пещерата.

Това откритие подсказва, че живеем във фалшива реалност и че всичко или поне голяма част от това, което знаем като история, е невярно. Трябва да пренапишем историята, за да можем по-добре да разберем процесите, които нашата цивилизация претърпя до този момент.

Има много въпроси, свързани с нашето наследство, и всичко води до тази странна линия на Амарна, която може би вече е била кръвно свързана с Атлантите и която може би е имала някакви свръх дарби и психически способности.

нефертити гробница

египедски съкровища в турция

Продължаваме да следим темата….

Visited 30 990 times, 1 visit(s) today