Необяснимите за науката неща

Сигурно сте чували за какви ли не неща, които обяснени от така наречените учени някак си не звучат логично като обяснение. Нека видим някои от тях.

Огнените топки Нага

Огнените топки Нага са странен феномен наблюдаван най – вече около река Меконг в Тайланд, също какво и в Лаос. При това явление се вижда как светещи топки се издигат от водната повърхност към небето. И до ден днешен остава необяснено какво би могло да причинява този феномен.

Ръкописът на Войнич

Една книга, която остава напълно необяснена от абсолютно всеки, който се е занимавал с нея. Това в своята същност е една древна книга, която обаче е написана на език, който досега никой не е успял да разшифрова. Никой не знае какъв точно е езика, на който е написан този ръкопис. А ако сега си помислите, че в книгата най – вероятно са написани просто безмислици със странни букви, всичко говори, че е точно обратното, просто никой не знае какво точно пише.

Звездното Желе

Вече над век има съобщения от всички части на света за странни неща намирани след метеоритен дъжд. Въпросните странни неща са нещо много приличащо на желе, което обаче се саморазрушава много бързо след като бъде намерено и поради това все още не е било напълно изследвано от учените за да могат да кажат тежката си дума.

Тръбите Байгон

В район на Китай в северната част на страната, за който не е напълно ясно дали някога е имало развита инфраструктура, в която да са живеели хора могат да бъдат намерени едни много странни тръбички. В триъгълен отвор на върха на планината могат да бъдат намерени стотици ръждясващи метални тръби, чийто произход не е никак ясен. Някои от най – големите тръби са с 40см в диаметър и са разположени така сякаш са служели за нещо.

Гигантските каменни топки в Коста Рика

В Коста Рика, както и няколко района около тази държава могат да бъдат видяни едни много странни каменни топки, които все още не са обяснени от никого. Най – малките са само няколко сантиметра в диаметър, но най – големите достигат до 3 метра и няколко тона.

Светлините при земетресение

Още от 4ти Век преди Христта има документирани източници, че преди или дори по време на земетресение в небето се виждат странни светлини. Земетресението от 2008г. в Китай даде едно видео, в което се виждат точно тези необясними светлини в небето, а има хора твърдящи, че са видяли такива и преди земетресението станало наскоро в Перу.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

 Благодарим Ви! 

Visited 1 421 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *