Възходът на Аполион 2012: Кога Аполон/Озирис/Нимрод, Син на Луцифер, ще дойде?

[ad_1]

„Потърсете къде счупената клонка лежи и мъртвата пръчка покрива се с пръст, къде облаците вкуп се носят, а камъните до склона почиват, че всички те бележат гроба на Хирам [Озирис], който със себе си отнесе Волята ми в гроба. Туй вечно търсене е ваше, догде Строителя си не намерите, догде чашата тайната си не разкрие, догде гробът духовете си не предаде. Не ще продумам вече, догде обичния ми Син [Озирис] не намериш и не възкресите, и не чуете на моя Вестител словата и с Него за водач не завършите храма, който след това ще обитавам. Амин. – Манли П. Хол, „Изгубените ключове на фримасонството, Пролог”.

Наскоро, на едно пътуване по работа до Вашингтон, аз и един от колегите ми се запознахме с двама настоящи члена на Шотландския фримасонски устав, (чиито имена няма да разкривам), които имат неограничен достъп до всички освен най-пазените документи на Ордена. Срещнах единия от тях до Дома на Храма – щаб-квартирата на Шотландския фримасонски устав, Южна юрисдикция, където Върховният съвет на Устава, 33-та степен, провежда събранията си, а другия до Масонския мемориал „Джордж Вашингтон” в Александрия, Вирджиния.

Макар и двамата да бяха много услужливи и информативни, бяха и много уклончиви всеки път, щом задълбавах твърде дълбоко в определени области. Предполагам, че това не е много изненадващо, като се има предвид, че масоните се кълнат да пазят тайна с кървава клетва с ужасни последици, включващи прерязване на гърлото, избождане на очите, изтръгване на езика, бой с пръчки по ходилата, разкъсване на тялото и т.н., ако издадат грешната информация. Вероятно поради това в един момент един от мъжете, с които разговарях, стана видимо притеснен, щом започнах да задавам определени въпроси за масонските религиозни практики, които включват тайни ритуали, които се извършват в Храмовата стая на третия етаж на Храмовия дом, и за скритото значение на името на тяхното божество – Великият архитект на вселената.

Това, което по-голямата част от обществото не разбира, е че въпреки че някои масони отричат, тяхна е една религиозна институция с ритуали и специфични пророчески вярвания по отношение на човеко-трансформиращ последен световен ред, основана и поддържана от десетки доктрини, които могат да се дефинират с това, което „най-великият философ на масонството”, Манли П. Хол в „Изгубените ключове на Фримасонството” нарича „принципите на мистицизма и окултните обреди”. Причината масоните от нисшите нива да отричат това е понеже Майсторите на Гилдията умишлено ги подвеждат. Говорейки за първите три степени на Фримасонството, Албърт Пайк признава в „Морал и Догма”: „Сините степени са само външният двор или портикът на Храма. Част от символите се показват там на посветения, но той е умишлено заблуждаван с лъжливи тълкувания. Целта не е да ги разбира, а да си въобразява, че ги разбира. Истинското им обяснение се пази за Адептите, Принцовете на масонството… Стига им на масите от т.нар. Масони, че всичко се съдържа в Сините степени; и всеки, който се опита да ги извади от заблуждението им, ще се мъчи напразно и без никаква истинска награда ще наруши задълженията си като Адепт”.

При тези ниски степени повечето членове на фримасонството принадлежат към нещо, което се представя като братска организация, която просто изисква вяра във „Върховно същество”, докато се избягват разговори за политика и религия в ложата, исползвайки метафори на зидарите, построили Соломоновия храм, за да предадат нещо, което публично описват като „морална система, забулена в алегории и илюстрирана със символи”. Познавах няколко от този тип масони, всички от които бяха искрени членове на обществото и работеха заедно братски за общото благо и за обединяването на ресурси за благотворителни цели. Никой от тези масони от ниска степен, с които се познавах, изобщо не биха, доколкото ми е известно, участвали в конспирация за глобален световен ред, в който хората са политически и духовно поробени. Но както един приятел, бивш фримасон (щатски наместник, известен на мнозина), ми каза, „Това е лустрото на ниските степени, които съществуват върху публичното лице на Ордена. Това, което се случва с поне някои от членовете от 33-та степен, или сред Рицарите Тамплиери от Йоркския Устав и Олтарниците, е съвсем друго нещо. Когато бях от братството”, продължи той, „гледах как определени членове с правилното предразположение и идеология бяха идентифицирани, отделяни, подготвяни и въвеждани в по-висшите степени за цели, които би намерил за кореспондиращи на целите на един Нов Световен Ред.

Известният фримасон Фостър Бейли веднъж описа как масоните, невключени сред този елит, не знаят за присъствието на „Илюминати” сред Майсторите Масони, които на свой ред са пазители на таен „План”: Колкото и малко да съзнава немислещият масон, който се интересува само от външните аспекти на делата на Гилдията, цялата тъкан на Масонството може да се разглежда като изнасяне на тази вътрешна духовна група, чиито членове, през вековете, са били Пазители на Плана… Тези Майстори Масони, на които ВАНВ [Великият Архитект На Вселената] е дал проекта, и които са запознати с чертожната дъска на ВМ [Великия Майстор] свише, са… понякога известни като Илюминати и могат да насочват прожекторите, когато светлината им е необходима да се насочат поклонниците по пътя му. Те са Ришите на ориенталската философия, Строителите на окултната традиция”.

Част от внимателно пазения „План” на Илюминати, за който говори Бейли, включва необходимостта всеки масон да се ориентира в значението зад различните ритуали, за да открие тайната доктрина на масонството, включваща истинската идентичност на божеството и какво означава това сега и за вбъдеще, (което е разкрито за пръв път публично в предстоящата ми книга, отразено като истинския Изгубен Символ и пророчеството на Държавния печат на Съединените щати). Манли Хол, който с право нарича Държавния печат „подписът” на това извисено тяло масони, които са замислили Америка за „особена и специална цел”, описва тези два вида масони като членове на „братство в братството” – избраните от които са посветени на мистериозна Arcanum arcanorum („свята тайна”), неизвестна на останалите от Ордена: „Фримасонството е братство в братството – външна организация, прикриваща едно вътрешно братство на избраните… необходимо е да се установи съществуването на тези два отделни и все пак независими ордена – единият видим, а другият невидим. Видимото общество е великолепно другарство на „свободни и приети” хора, присъединили се, за да се посветят на етични, образователни, братски, патриотични и хуманитарни грижи. Невидимото общество е тайно и най-величествено братство, чиито членове са посветени да служат на мистериозна Arcanum arcanorum.

Тези братя, които са се опитали да напишат историята на своята гилдия, не са включили в трактатите си историята на това наистина тайно вътрешно общество, което за фримасонското тяло е това, което е съцето за човешкото тяло. Във всяко поколение само малцина са приети във вътрешното светилище на делото… великите посветени философи на Фримасонството са… учители на тази тайна доктрина, която оформа видимата основа на всяка велика богословска и рационална институция”.

Сред местата за посвещение на тези, които подкрепят тази „невидима” тайна доктрина, има един мемориал в сърцето на Дома на Храма, наречен „Стълбовете на Милосърдието”. Тук, между два свода от всяка страна – единият съдържа ексхумираните останки на бившия Суверенен Велик Командир Албърт Пайк, а другият съдържа Суверенния Велик Командир Джон Хенри Кауълс, обозначени с бюстове на всеки човек върху мраморни педестали – прозорец от стъклопис изобразява всевиждащото око над думите “Fiat Lux”, излъчващо три лъча светлина надолу към фразата “ordo ab chao” от древната доктрина на масонската гилдия – „ред от хаоса”.

Между срещите ми с анонимните масони по време на проучванията ми за тази книга влязох в това светилище и прочетох имената на тези, които се смятат за святи там, върху отразяващи златни надписи, че са помогнали с поне един милион долара за каузата на фримасонския шотландски устав, включително семейството на Джордж Буш, чийто труд за основополагането на Новия световен ред се знае от всички.

В Храмовия дом, а и другаде, „Братството на Мрака”, (както моят приятел д-р Стенли Монтит го нарича), умишлени крие пред очите окултните въжделения на универсализма, който в крайна сметка ще бъде заченат в един нов световен ред и една световна религия на сина на Луцифер – Аполон/Озирис/Нимрод – или, както Манли Хол казва: резултатът от „тайната съдба” е Световен ред, управляван от Цар със свръхествествени сили. Този Цар е потомък на божествена раса; тоест, той принадлежи на Ордена на Просветените за тези, които постигат мъдростта, а след това принадлежат към едно семейство от усъвършенствани като герои човешки същества.

Когато Хол прави този удивително проницателен коментар за бъдещия масонски „Цар”, който е „потомък на божествена раса” от „Просветени” (Луциферски) „усъвършенствани като герои” (полу-човеци, полу-богове) човешки същества, той нацелва точно това, което са били направили Бдителите, и което пророчеството на Сибила от Куме върху Държавния печат казва, че ще се случи по отношение на идването на Аполон/Озирис/Нимрод. В новата ми книга „Възходът на Аполион 2012”, която трескаво се опитвам да завърша за издателите тази седмица), се разкрива за пръв път как всичко това е фантастично зашифровано – чрез използването на древна алхимическа символика – в един огромен мащаб, както вътрешно, така и външно – в сърцето на най-могъщата нация на света… и в най-могъщата църква на света, където истинският Изгубен Символ е написан върху камък. Забравете какво казва новата книга на Дан Браун – говорим за най-голямата конспирация на всички времена, вървяща към развръзката си през 2012 г.

Дали пазителите на тази тайна съдба на Америка са скрили също така пред очите на обществото времето на пристигане на царя си? Да, а цялото пророчество – кой, какво, кога и къде – е открито закодирано в няколко масонски арте факта: националния шифър, известен като Държавен печат на Съединените щати, в Утробата на Изида, и „ключа”, известен като Изгубения Символ. Средството за разбиране кога novus ordo seclorum ще постави на трона аполонския си водач може също да е било известно на Хол, тъй като той правилно отбелязва, че „незавършената пирамида” върху задната част на печата е „рамкова подпора, върху която е изложена символично задачата, на чието изпълнение правителството на Съединените щати е посветено от деня на създаването си”.

По-горе обобщихме коментарите на Хол за „масовите окултни и масонски символи” върху Държавния печат, които той вярвал, че само изучавалите архаична и езотерична символика биха могли да дешифрират правилно. Това включвало лицевата страна на Държавния печат, където плешив орел, който той описва като ловък митичен феникс тъй важен за масонската символика, държи сноп стрели в левия си крак, докато в десния си е стиснал маслинова клонка. „Но”, продължава Хол, „Ако този дизайн върху лицевата страна на печата е подпечатан с подписа на Ордена на Търсенето, дизайнът на задната част е още по-ясно свързан със старите Мистерии… Тук е представена Хеопсовата пирамида, съставена от тринадесет реда зидария, показваща седемдесет и два камъка. Пирамидата е без връхен камък, а над горната ѝ платформа се носи триъгълник, съдържащ всевиждащото око, оградено от лъчи светлина… Съчетанието от феникса, пирамидата и всевиждащото око е нещо повече от случайност или съвпадение… Има само един възможен произход на тези символи и това е тайните общества, които дошли в тази страна преди 150 години преди Войната за независимост… Няма съмнение, че държавният печат бил директно вдъхновен от тези ордени на човешкото Търсене и че той показва целта, определена за тази нация, която цел е била известна на Бащите Основатели”.

Също като Манли Хол, тридесет и третият вице-президент на Съединените щати и масон 32-ра степен Хенри Уолъс гледа на недовършената пирамида с всевиждащото око над нея върху Държавния печат като централна за пророчеството за един Нов световен ред. Когато Съединените щати заемат позицията си като столица на света, вярвал той, Великият Архитект щял да се завърне и метафорично всевиждащото око щяло да бъде поставено върху пирамидата като последния камък на върха.

Към: ПРЕДГОВОР

Към: ПРИЗОВАВАНЕ НА АНГЕЛА ОТ ВИХЪРА

Към: КАКВО СЪОБЩАВАЛИ ПЪРВИТЕ СИМВОЛИ И НА КОГО

Към: ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ ДОПОТОПНИТЕ СТЪЛБОВЕ НА ЕНОХ

Към: ПРИЗНАЦИ ЗА КОНСПИРАЦИИ – МИСТИЧНИ ЧИСЛА, ЗАРАЗИТЕЛНИ ИДЕИ

Към: БУНТОВНИ МЕМОВЕ С КАУЗА – СЛИВАНЕ НА УМОВЕТЕ ЗА ЧОВЕКА НА ГРЕХА

Към: ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРАТА НА ОБАМА

Към: КИМВАНЕ ОТ ОРДЕНА И ОЛТАРЪТ НА ЗЕВС

Към: ДАЛИ СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ ЩЕ ГЕНЕРИРАТ АНТИХРИСТА?

Към: ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ ПОСЛЕДНАТА МИСТЕРИЯ НА ДЪРЖАВНИЯ ПЕЧАТ ЗАПОЧВА

Към: ИДВАЩИТЕ БОГОВЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД

Към: НАЧАЛОТО НА ОРГАНИЗИРАНАТА МИТОЛОГИЯ ЗАПОЧВА В ШУМЕР

Към: ПЪРВИ СЛЕДИ НА ПОКВАРАТА

Към: ВЪЗХОДЪТ НА ОЗИРИС

Към: ОТ ДРЕВЕН ЕГИПЕТ КЪМ ГЪРЦИЯ – ТВОЯТ АПОЛОН ЦАРУВА

Към: ДИОНИС: ПСИХОТИЧНИЯТ АСПЕКТ НА ДЕМОНА АПОЛОН/ОЗИРИС

Към: ЛУЦИФЕРИАНСКАТА НАУКА ЗА ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА БОЖЕСТВО

Към: АЛТЕРНАТИВНА ПРИЧИНА ЗАЩО БДИТЕЛИТЕ СМЕСВАЛИ ДНК

Към: БИБЛЕЙСКИ ПРИМЕР ЗА ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА НЕФИЛИМ

Към: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЪВРЕМЕННАТА НАУКА ДА ИМА РОЛЯ В ИДВАНЕТО НА АПОЛОН?

Към: ОТВАРЯНЕ НА КУТИЯТА НА ПАНДОРА

Към: 70-ТЕ ПОКОЛЕНИЯ НА ЕНОХ: ЗЕМЯТА ЛИ Е ТОВА, КОЕТО УСЕЩАМ, ЧЕ БУЧИ?

Към: ДРУГИ ПОЛЕЗНИ БИОТЕХНОЛОГИЧНИ СЕЧИВА ЗА АНТИХРИСТА

Към: СЪВРЕМЕННАТА НАУКА НА БДИТЕЛИТЕ И БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

Към: НАУКА НА БДИТЕЛИТЕ + ТРАНСХУМАНИСТИЧНА ФИЛОСОФИЯ = 11,22,33

Към: КОГА АПОЛОН/ОЗИРИС/НИМРОД, СИН НА ЛУЦИФЕР, ЩЕ ДОЙДЕ?

Към: НА КОГО Е ТОВА ВСЕВИЖДАЩО ОКО, ВСЕ ПАК?

Към: НЕДОВЪРШЕНАТА ПИРАМИДА ПОД ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО

Към: ДАТИ НА ТАБЛОТО: НАЧАЛОТО И ЗАВЪРШЕКЪТ НА ВЕЛИКОТО ДЕЛО

Към: ПОВТОРЕНИЯ НА 2012 И 2016: КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДАТИ?

Към: ТРИНАДЕСЕТИЯТ БАКТУН

Към: ОЩЕ ПО-ДЪЛБОКИ ТАЙНИ – МАИТЕ, БДИТЕЛИТЕ И ЗАВРЪЩАНЕТО ПРЕЗ 2012

Към: ВЕЛИКАТА ЗАБЛУДА 2012 И ПОСЛЕДНИЯТ КОНКЛАВ

 

 [ad_2]

Source link

Visited 31 times, 1 visit(s) today