ТЕЛЕВИЗИОНЕН ЕКИП ПОПАДНА НА ИСТИНСКИЯ ВХОД КЪМ МИТИЧНАТА ШАМБАЛА

ШАМБАЛА

Митичната Шамбала от хилядолетия пленява въображението на много поколения търсачи. За нея се говори, че се намира някъде в Хималаите и че е населена от свръх хора със свръх способности. Няма обаче досега достоверни данни, че някой е успял да я открие. Неотдавна обаче екип на руската телевизионна програма „Тайните на света” заяви, че може би е намерен истинският таен вход  към  Шамбала в района на Приелбрусието. Докато работели върху снимките на поредния документален филм за рая под земята журналистите попаднали на уникални тунели в планината под връх Елбрус в Кавказ.  С помощта на Министерството на извънредните ситуации в Кабардино-Балкария, снимачният екип работел в планинска местност. Според тях именно тук се намира същият този подземен рай, за който на времето си е говорел Адолф Хитлер.

 

Съратниците на диктатора Хитлер също вярвали, че в някаква точка на Земята съществува подземният град  Агарта ( другото име, с което някои наричат Шамбала – вижте още подробности за тази тайнствена страна), който бил населен само от чистокръвни арийци – същата тази раса, към която Хитлер причислявал немците. Трябва да се признае, че с многобройни изследвания на духовни явления, на загадъчни места по планетата, които провеждали хитлеристите, и досега са свързани много легенди.

 

Печени окултисти и сега вярват в това, че около личността на Хитлер е имало твърде много необясними неща. Човекът, който нанесе толкова беди и нещастия на Европа и света, се увличал сериозно от психологията на личността. Експериментирал е с човешкото съзнание, като е привличал в своите опити и тибетски монаси.

 

Докато изследвали данните, открити в секретни архиви, телевизионерите намерили в приелбруските пещери странни входове.

 

Пътят към тези входове не бил посочен в тези документи. Намерили ги благодарение на помощта на местни жители. Откритите шахти водят на голяма дълбочина в земните недра. Те са с правилна геометрична форма и са облицовани с гладки блокове.

 

Най-високият кавказки връх просто е прорязан от разнообразни проходи и пещери. На някои от стените им  може да се видят свастики, а също и много странни рисунки. Но кой е оставил това необичайно наследство в Кабардино-Балкарската република? С отговора на този въпрос сега се занимават не само местните историци. Тук започнаха да прииждат отвсякъде уфолози и окултисти. Според тях пещерите са много древни.

 

Според участници в тази необикновена експедиция по всяка вероятност те са открили онова, заради което Хитлер открил през Втората световна война Източния фронт. Някои твърдят, че пещерите и знаците, които са изрязани по сводовете, са следи от древни цивилизации. Както и че тези пещери могат да служат за истински портали към духовните светове.

 

Тази находка на телевизионния екип разбуни цяла Русия. Но очевидно са необходими още много и задълбочени изследвания на учените, за да се докаже и проследи историята на високоразвити цивилизации в още преди хилядолетия.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 2 674 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *