Home ЛЮБОПИТНО ТЕЛЕВИЗИОНЕН ЕКИП ПОПАДНА НА ИСТИНСКИЯ ВХОД КЪМ МИТИЧНАТА ШАМБАЛА

ТЕЛЕВИЗИОНЕН ЕКИП ПОПАДНА НА ИСТИНСКИЯ ВХОД КЪМ МИТИЧНАТА ШАМБАЛА

by admin

ШАМБАЛА

Митичната Шамбала от хилядолетия пленява въображението на много поколения търсачи. За нея се говори, че се намира някъде в Хималаите и че е населена от свръх хора със свръх способности. Няма обаче досега достоверни данни, че някой е успял да я открие. Неотдавна обаче екип на руската телевизионна програма „Тайните на света” заяви, че може би е намерен истинският таен вход  към  Шамбала в района на Приелбрусието. Докато работели върху снимките на поредния документален филм за рая под земята журналистите попаднали на уникални тунели в планината под връх Елбрус в Кавказ.  С помощта на Министерството на извънредните ситуации в Кабардино-Балкария, снимачният екип работел в планинска местност. Според тях именно тук се намира същият този подземен рай, за който на времето си е говорел Адолф Хитлер.

 

Съратниците на диктатора Хитлер също вярвали, че в някаква точка на Земята съществува подземният град  Агарта ( другото име, с което някои наричат Шамбала – вижте още подробности за тази тайнствена страна), който бил населен само от чистокръвни арийци – същата тази раса, към която Хитлер причислявал немците. Трябва да се признае, че с многобройни изследвания на духовни явления, на загадъчни места по планетата, които провеждали хитлеристите, и досега са свързани много легенди.

 

Печени окултисти и сега вярват в това, че около личността на Хитлер е имало твърде много необясними неща. Човекът, който нанесе толкова беди и нещастия на Европа и света, се увличал сериозно от психологията на личността. Експериментирал е с човешкото съзнание, като е привличал в своите опити и тибетски монаси.

 

Докато изследвали данните, открити в секретни архиви, телевизионерите намерили в приелбруските пещери странни входове.

 

Пътят към тези входове не бил посочен в тези документи. Намерили ги благодарение на помощта на местни жители. Откритите шахти водят на голяма дълбочина в земните недра. Те са с правилна геометрична форма и са облицовани с гладки блокове.

 

Най-високият кавказки връх просто е прорязан от разнообразни проходи и пещери. На някои от стените им  може да се видят свастики, а също и много странни рисунки. Но кой е оставил това необичайно наследство в Кабардино-Балкарската република? С отговора на този въпрос сега се занимават не само местните историци. Тук започнаха да прииждат отвсякъде уфолози и окултисти. Според тях пещерите са много древни.

 

Според участници в тази необикновена експедиция по всяка вероятност те са открили онова, заради което Хитлер открил през Втората световна война Източния фронт. Някои твърдят, че пещерите и знаците, които са изрязани по сводовете, са следи от древни цивилизации. Както и че тези пещери могат да служат за истински портали към духовните светове.

 

Тази находка на телевизионния екип разбуни цяла Русия. Но очевидно са необходими още много и задълбочени изследвания на учените, за да се докаже и проследи историята на високоразвити цивилизации в още преди хилядолетия.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

(Visited 2 673 times, 1 visits today)

Related Articles