Скелет на великан в Якутия

великан

 

Снимки на гигантски скелет на човек, открит в Якутия неотдавна, се появиха в мрежите. Въпреки че официалната наука отрича тази информация да е вярна, според някои руски медии артефактите на фотосите не са плод на фотомонтаж, а са съвсем истински.

Според любителите на конспирациите учените и властите се опитват всячески да скрият, че някои от предците ни са били с гигантски размери, тъй като тази версия е в разрез с всичко, което пише в учебниците. Ако откритият в Якутия скелет е съвсем реален, ще се окаже, че преди 12-20 000 години планетата е била обитавана от човекоподобни същества, чиито размери надминавали 4 метра.

Множество известни и неизвестни хроники също доказват за наличието на гигантски човешки скелети на различни места по света. В стара книга, намираща се в Оксфордския университет, се споменава доклад, направен през Средновековието, който описва откриването на гигантски скелет с дължина 4 метра.

Според други документи пък през 1692 година учени проникват в гробница до Ангерс, Франция. В нея те се натъкват на скелет, дълъг 5.5. метра. В Агадир, Мароко, френският капитан Лафанешер попада на големи оръжия, чието тегло надвишавало 15 килограма. Очевидно бойците, който са си служели с тях, са били с мощни ръце и огромни тела.

Колосални скелети са изравяни и във Великобритания. Всички те са с ръст над 2.5 метра, като по-голямата част от тях са били дори с 4-метрови размери. Останки от хора с исполински размери са намирани дори и у нас. През 2013 година иманяри попаднали на кости от 4-метрови хора недалеч от Пловдив. Появи се и хипотеза, че преди 50 000 години в селището под днешния Пловдив са живели гигантски извънземни, изглеждащи като хора.

Друго предположение гласи, че преди 12-20 000 години нашата планета е имала четири Луни. Великаните обаче загинали, след като три от тях се стоварили на повърхността на Земята.

Ако информацията за някогашното присъствие на великани се окаже вярна, много от световните загадки най-после се бъдат разгадани. Ще се променят напълно и повечето ни възприятия за света. Навярно точно заради това учените не желаят въпросът да бъде разнищен.

 

Ако ви хареса побликацията подкрепете ни като я споделите с  бутончетата  отдолу.

Благодарим Ви!

Visited 591 times, 1 visit(s) today