Сега ще ви представим най-странните хора на света

Започваме с Нгок, който не е спал от 30 години

4105

64-годишният Нгок Тай твърди, че след като се разболял от треска през 1973 г., повече не могъл да заспи. “Не знам дали безсънието се отразява на здравето ми, но все още се чувствам добре и продължавам да работя във фермата си.” Ето какво казва и съпругата му: “Мъжът ми си спеше добре преди. Но днес дори алкохолът не може да го приспи.”

Нгок не страда от странността си, а напротив – гледа да се възползва от нея. Редовно работи и през нощта, а и по този начин пази имота си от крадци.

Йокой – след Втората световна война прекарва 28 години на скришно място

japanese-holdouts-shoichi-yokoi

Шойчи Йокой е войник в японската имперска армия през 1941 г., а малко по-късно е изпратен в Гуам. През 1944 г. американските сили отново завладяват острова и Йокой се скрива. На 24 януари 1972 г. е намерен от местни жители. Цели 28 години японецът се е крил в подземна пещера, страхувайки се да излезе, дори и след като намерил доказателства, че войната е свършила. Когато се завърнал в Япония, нарамил старата си пушка, признал, че изключително много се срамува, че е останал жив.

Мехран – живее на летище от 1988 г.

869080_544_

Мехран Карими Насри, познат още като Сър Алфред Мехран, е ирански беглец, който живее на Терминал 1 “Заминаващи” на летище “Шарл де Гол” от 8 август 1988 г. Дни преди тази дата Насри решава да избяга в Обединеното Кралство. Казва, че докато е чакал да се качи на самолета, са го ограбили и са му взели всички документи. По някакъв начин успява да се качи на самолета, но, когато слиза на “Хийтроу”, властите не го пускат да влезе в страната, защото няма никакви документи. Изпратен е обратно на “Шарл де Гол”. Тъй като и там Мехран не успява да се идентифицира и да докаже, че е имигрант, е помолен да остане в чакалнята.

Тук е мястото да споменем, а може и да сте се досетили, че именно Мехран е вдъхновителят на филма “Терминалът”, в който играе Том Ханкс.

Мицуо – японският Исус Христос

stp9

Матайоши Мицуо е ексцентричен японски политик, който е убеден, че е Исус Христос. Според неговата политическа програма той ще предизвика Страшния съд, но посредством сегашната политическа система. Първата му работа като Спасителя е да бъде назначен за министър-председател на Япония. След това ще направи страхотни реформи, които силно да впечатлят ООН, откъдето на свой ред да го поканят за Генерален секретар. Така Мицуо ще може да управлява целия свят по два начина – религиозен и политически.

Японският Исус е участвал в много избори (нещо като нашия Йоло Денев), но досега не е печелил нито веднъж. Популярен е с предизборните си кампании, в които редовно призовава хората да си направят харакири.

Бихари – официално най-умрелият човек

Lal-Bihari-1

Лал Бихари (роден през 1961 г.) е индийски фермер, който официално е бил мъртъв от 1976 до 1994 г. Той е основател на “Мритак Сангх” или Асоциацията на мъртвите. Бихари се бори 18 години с индийското правителство, за да докаже, че е жив.

Всичко започва през 1976 г., когато Бихари решава да вземе заем. Тогава разбира, че по документи официално е обявен за мъртъв. Това станало, след като чичо му го обявил за умрял, за да придобие правата над имота му. Оказало се, че най-малко 100 човека в същата област имат същия проблем – ни живи, ни умрели. Бихари създал въпросната Асоциация на мъртвите, защото освен че официално не съществували в регистрите, той и хората като него всъщност реално били заплашени от убийство.

В наши дни Асоциацията има над 20 000 членове от цяла Индия.

Дейвид Айк – нашето спасение от рептилите хуманоиди

david-icke-1199580

Дейвид Айк е бивш британски футболист, коментатор по BBC и говорител на Зелената партия. От 1990 г., както самият той казва, се занимава с въпроса “кой всъщност контролира нашия свят?”. И дава отговора – това са рептилите.

Той се облича само в тюркоазено и твърди, че светът се управлява от група, наричаща се “Елитът”. Членовете ѝ представляват рептили хуманоиди, познати в Древността като Вавилонското братство. Според Айк много важни за съвременната история са техни представители, като например Джордж Буш, Кралица Елизабет II и Крис Кристоферсън. Според Айк рептилите хуманоиди блудстват с деца и се увличат по Сатанизма. Автор е на над 15 книги по темата. А през 1999 г., след като изнася 5-часова реч пред студенти от Университета в Колорадо, получава бурни аплодисменти.

Боудън – самопровъзгласилият се папа Майкъл I от Канзас

Дейвид Алън Бардън (роден през 1959 г.) е американски гражданин, избран за папа Майкъл I от Конклав от шест католици-седевакантисти. Според тях избирането на последните шест папи е било невалидно, тъй като и шестимата са били модернисти. Седевакантистите твърдят, че щом Кардиналите не могат да направят законен избор на папа, обикновените католици могат да го сторят вместо тях. Така Дейвид Бардън е избран за папа от шест човека (в тази бройка влиза той самият, както и родителите му). До днес той е на този пост.

Накамацу – снима и анализира всяко свое ядене от 34 години насам

Йоширо Накамацу (роден на 26 юни 1928 г.) е изобретател, който твърди, че държи световния рекорд за най-много изобретения – над 3000, като в тях включва и познатото на всички ни флопи. Освен това Накамацу снима и след това анализира всичко, което яде от 34 години насам. Целта му е да живее до 140-годишна възраст.

Лотито – яде всичко

lotito_2

Мишел Лотито (роден на 15 юни 1950 г.) е французин. Популярен е със способността си да поглъща всякакви неща. Псевдонимът му е Господин Манжту (от френски – “Mangetout” – “яде всичко”). Обикновено Лотито яде метални предмети, стъкло, гума и всякакви велосипеди, телевизори и др. Изяждането на един самолет му отнема почти 2 години – от 1978 до 1980 г. (за да прочетете за още странни случаи със самолети – скокнете тук).

Той започва да яде нетипични неща още от дете, а от 1966 г. дава публичност на странните си кулинарни предпочитания.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

 Благодарим Ви! 

Visited 1 294 times, 1 visit(s) today