Съществували ли са древни великани?

velikan

 

Какъв е бил ръстът на представителите на предшни цивилизации на планетата Земя? Археологически открития и местни митове и легенди често сигнализират за наличието на различни цивилизации от хора-гиганти в древността.

В китайската провинция Гуейджоу, която се намира в югозападната част на страната е открита находка, която учудила много от местните учени.

В близост до селото Пинян група фотографи забелязали странни следи, чииито отпечатък бил върху скалите. По форма те приличат на човешки крак, но са най-малко два пъти по-големи по размер. Според специалисти 60-сантиметровото стъпало би могло да бъде на човек, висок най-малко 5 метра. Спекулациите за истинността на фотосите, публикувани в различни интернет издания не спира коментарите на хипотезата, че великани са населявали планетата преди хиляди години.

 

9-211

 

Предполага се, че тези следи са оцелели от древността. До този момент учените не могат да обяснят откъде и как са се появили стъпките, но започват тяхното проучване.

Откритите следи от древни гиганти в света не са такава рядкост. В началото на миналия век, земеделския производител в Южна Африка на име Стофел Коетзи, открива гигантски вкаменен отпечатък на ляв крак, приличащ на човешки. Дължината му е 1 метър 28 см, което означава, че ръстът на гиганта, на когото би могла да принадлежи стъпката, е най-малко 10 метра.

Гигантският отпечатък в ЮАР и неговия откривател Стофел Коетзи

goliat

 

info:https://novotopoznanie.com

Ако намирате тази публикация за интересна , помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

От otvad.com Ви благодарим!

 

Visited 480 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *