Развенчаният Коперник: Слънцето се върти около Земята (видео)

the_planetsЗавладяваща полемика избухна в съвременната космология, съобщава авторът на бележката в Before It’s News. Тя е предизвикана от появата на нови научни доказателства, които могат да докажат , че принципът на хелиоцентризма е … грешка. Ако тези данни са верни, тук важната дума е „ако“, богословските последствия ще са потресаващи.

Това би означавало, че всичко, което учените са си мислили, че знаят за Вселената в продължение на стотици години, не е било вярно. Това би могло да означава , че Земята наистина е център на Вселената , и поради това съществуването на Земята не е случайно.

По-долу е представен трейлър от документалния филм „Принцип“.

Мнозина вече са се опитвали да дискредитират производителите на филма, разпространявайки всякакви видове дезинформация за мотивите на техните действия и да поставят под съмнение истинността на новите данни.

Планираното за 19 септември 2014 г. представяне на филма „Принцип“ вече е, както се оказва, голям размирник и предизвикателство за любознателните умове в света.

След трейлъра е показана пълната версия на радиопрограмата, където Майкъл Уорис интервюира създателите на филма и им дава възможност лично да опровергаят претенциите, че не са прави. Определено си заслужава да чуете как историята на този филм практически взриви медиите и академичните среди.

Ако ви харесват побликаците споделяйте ги с бутончетата по долу. Така ще спомагате на сайта да се развива и давате възможност и на други да прочетат това което вас ви е впечатлило!

С благодарности otvad.com

Visited 490 times, 1 visit(s) today