Неидентифицирани подводни обекти шокират екипажите на корабите – видео

подводна чиния

Историите за неидентифицираните летящи обекти – НЛО, са много. За тях отдавна се говори и коментира. Но какво знаем и въобще знаем ли за неидентифицираните ПОДВОДНИ обекти?

В различни периоди моряците са ставали свидетели на явления, наречени от тях “светещи глави”, “кръгове на дявола”. Записите на изследователя Теодор Гарда описват наблюдаваното явление от екипажа на кораба “Виктория” на 18-ти юни 1845 година. В Средиземно море екипажът видял три светещи диска, които бавно излитат към небето. Дисковете са с размери по-големи няколко пъти от Луната и са свързани помежду си с тънки светещи пръчки.

През 1963 г. моряците на военните кораби на САЩ, които по онова време са на маневри край бреговете на Пуерто Рико, в продължение на четири дни наблюдават един странен предмет, който се премества над водата с голяма скорост и никой не може да го спре.

Четири години по-късно, на 20 юли 1967 г,  край бреговете на Бразилия арежентински кораб забелязал блестящ обект с форма на пура и размер около 105-110 фута. Обектът излъчва мощна синьо-бяла светлина. Около четвърт  час той се движи успоредно на кораба, а след това се гмурва под водата и изчезва.

През февруари 1977 г. Екипажът на съветския линеен круизен кораб “Антон Макаренко” съобщава за “тропически танц”. Ако се съди по вписванията в дневника, във водата се появили светлинни петна, чийто брой непрекъснато се увеличавал. След това петната се подредили в редица, широка  6-8 метра и започнало плавно и бавно движение на петната светлина в кръг.

Точно същите “танци” наблюдава и екипажът на кораба “Академик Воробьов ” в Арабско море през 1976 година. Екипажът вижда светещо петно с радиус 200 метра, което се върти обратно на часовниковата стрелка и се разделя на части. Ехолотът, непосредствено под кила на кораба, съобщава за наличието на маса.

Трикове на “водата” е описал в дневците си и легендарният мореплавател Тор Хейердал по време на пътуването си с Кон-Тики. Многократно около сала му се появявал кръг от светещи топки с диаметър 60-70 см, които изведнъж “пламнали” и изглеждали като електрически крушки.

Досега никой не е дал някакво обяснение на тези явления. Учените Адамс и Дженкинс предполагат, че морското дъно е обитавано от интелигентни същества, които са се адаптирали към чудовищното налягане и ниските температури.

Според древната митология посейдонците били същества, живеещи в  моретата и океаните. Те са били учителите на човешката цивилизация. Някои твърдят, че тези обекти са дело на оцелелите след катаклизмите жители на митичната Атлантида.

Ще станем ли скоро свидетели на това, как някоя от тези легенди ще се окаже действителен факт?…

инфо:http://snaiper-bg.net/

Ако написаното по-горе Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Visited 757 times, 1 visit(s) today