МЪЖЪТ НА НЕФЕРТИТИ Е БИЛ ИЗВЪНЗЕМЕН

ехнатон

Неведнъж пирамидите в Египет са навеждали на мисълта, че може да са строени с извънземна помощ. Но те не са единственота „извънзема“ загадка на това място. Според някои изследователи съпругът на Нефертити и баща на Тутанкамон – Ехнатон, може би не е бил напълно човек. Той е бил с доста нетрадиционна външност, включваща издължен назад череп и змиевидно изражение на лицето.

За външният му вид се съди по намерените статуи и стенните рисунки. Вместимостта на черепа му е била почти 2 пъти по-голяма, от тази на нормалните хора. Друга странност е, че е изобразяван с женски гърди.

ehnaton

Останките му са открити през 1907 година, но са силно повредени и поради тази причина не е съвсем сигурно, че са негови.

Известният египтолог, проф. Доналд Редфорд казва, че бил истински поразен от черепа на Ехнатон и той щебъде изследван най-подробно.

Според патоанатомите Ехнатон е имал генетични заболявания и с това може да се обясни ненормалната форма на черепа му. Във външният му вид се наблюдават и други мутации – синдром на Марфан, който причинява удължаване на крайниците, синдром на Клайнфертел, който кара организма да произвежда огромни количества от женския хормон естроген и води до натрупване на мазнини в седалищната и гръдната част на тялото.

Днешната медицина предоставя факти, според които е изключено фараонът дае бил болен от гореспоменатите болести. Тези синдроми не могат да се срещнат всички наведнъж, може да се прояви само един от тях. Хората, болни от тях са импотентни и безподни.
Според историята Ехнатон е бил притежател на огромен харем, имал е две официални жени и над 10 деца. Само от Нефертити той е имал 6 дъщери.ehnaton

Според уфолозите Ехнатон е бил плод на извънземен експеримент или единият му родител е бил пришълец. За извънземни същества се е  споменавало при много древни народи, включително и египтяните.

Visited 1 790 times, 1 visit(s) today