Лебед разлюби трактор след 4 месеца ухажване (видео)

Swan and a tractor

Известният лебед, който живее в хотела на  собственикa си в германската административна област   Мюнстер, накрая се отказал  от опитите си да спечели благоразположението   трактора му. Да разлюби трактора   помогнали инжекции с витамини   и една гъска.

За първи път   историята на влюбения в трактор  ням лебед   Шван стигна до пресата през април. Херман Херикс каза тогава, че неговияt питомец не изостава и на една  крачка от а машината, следва я навсякъде и се опитва да привлече вниманието и. Както  обясняват специалисти,  лебедите в периода на половото си съзряване   наистина може да изпитwат чувства към неодушевени предмети.

Шван ревниво наблюдавал   собственика и във всеки един момент се опитвал да влезе вътре в кабината. Мъжът, по принцип, нямал нищо против странната му привързаност към трактора, но се опасявал лебедът да не попадне под колелетата  на обекта на обожание.
За щастие, нищо лошо не се е случило. Освен това, Шван сега се разхожда, общува и плува с една новодошла гъска.
Въпреки това, за да се откаже от безплодните ухажвания към трактора, на  лебеда помогнала не само новата му  приятелка, но и инжекции с витамини- през последните години той страда от загуба на пера.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 101 times, 1 visit(s) today