Адам – извънземно творение на генното инженерство, Ева – клонинг?

лемуриа-пирамидиСъвременният човек още от ученическите си години започва да възприема хипотезата на Дарвин като велико научно откритие. На всички ученици в продължение на години  им се внушава, че за милиони години трудът е превърнал маймуната в човек. Разказите за първите оръдия на труда, за това как за първи път възникнала необходимостта от общуване, за борбата за съществуване, за естествения подбор, изглеждат твърде правдоподобни. 

Но го няма най-главното: доказателство за този факт, доказателството за прераждането на маймуната в човек.
Странно е, но много хора искрено вярват, че науката днес има достатъчно археологически данни, които доказват, че човекът е произлязъл от маймуната. Но това не е така – няма такова доказателство.

Дарвин твърдял, че преходните форми непременно ще бъдат намерени при по-продължително изучаване на останките. Повярвали в това еволюционистите и досега по всички краища на света изследват останки, опитвайки се да намерят потвърждение на неговата теория. Но реални доказателства към настоящия момент така и не са намерени.

 cherep_na_izvnzemno_sshhestvo-1

С всяко ново откритие броят на въпросите не намалявал, а обратното – само се увеличавал. Къде е този предтеча на всички хоминиди и на човека? Действително ли единствената люлка на човечеството е Африка? Ако това е така то кога и колко пъти човекът е напускал континента? Кога е покорил огъня? И най-важното – кога човекът е проговорил? С всяка нова находка  времето на появяването на първите предци на човека се отдалечава в дълбините на вековете.cherep_na_izvnzemno_sshhestvo-2

Отначало за промеждутъчни форми се считали неандерталците и кроманьонците, но съвременната наука вече не ги счита за прадедите на човека. Това е само  човешка раса с неголеми особености на скелета и черепа. И сега на Земята могат да се намерят племена с физиологични особености, които са присъщи на расата им.

В Африка през 1959 г. бяха намерени отделни кости, челюсти, зъби, фрагменти от черепи. Нарекли ги австралопитек. Тъй като това същество е могло да ходи изправено, било решено, че австралопитекът е напълно възможно да е предшественикът на човека. Но останалите параметри на находката съответствали на маймуна – раменната кост била приспособена за катерене по дървета, мозъкът бил малък, теглото – само 27 кг. И ръстът – 105 см. Ето защо само въз основата на подобни данни не бива да се прави извод, че това е така търсената междинна форма.

cherep_na_izvnzemno_sshhestvo-3

Учените Окснард и Цукерман публикуваха данни от обстойно биометрично изследване, които доказват, че австралопитеките не са били човекоподобни същества. Но дарвиновото мислене устройва много авторитетни учени и се оказало по-силно от тези чисто научни данни.

В пещери в Китай  през 1920-1940 година били намерени останки от същества, получили названието синантропи. Фрагментите от черепите били повредени много силно, но било ясно, че мозъкът по размерите си е много близък до този на маймуните. Там били намерени човешки останки, оръдия на труда и лова, камина. Било ясно обаче, че синантропите не са могли да живеят човешки живот тъй като притежавали много малък мозък.  Единственият логичен извод бил, че това е убежище на хора, на които любимото блюдо били маймунски мозъци. Това беше посочено на изследователите от професор Брел, но коментарите му бяха оставени без внимание.

cherep_na_izvnzemno_sshhestvo-4

Така в ръцете на учените към настоящия момент са няколко изкопаеми  – части от крайници, парченца от върха на череп, зъби, които само с доста труд може да се припишат на междинното звено. Но те не са пригодни за аргументирани доказателства. Тези елементи могат да принадлежат на човекоподобни маймуни. Вярата в еволюцията, отсъствието на доказателства и желание да се докаже, че предците на човека са били маймуни доведоха до това, че някои учени направиха дори фалшификации.

cherep_na_izvnzemno_sshhestvo-5

Въпросът: Откъде се е взело човечеството, и досега е една от най-великите загадки. Науката и религията спорят по въпроса отдавна, но може би истината и тук е някъде по средата?
Загадките и въпросите, които не са намерили отговор, станаха причина за много версии и догадки. Любознателните изследователи винаги ги е занимавал въпросът: защо във всички религии – християнството, езическите вярвания на племената, исляма, има нещо общо. А именно – за висше същество, което живее на небето. То е създало хората и им е дало основните понятия за това как трябва да живеят – в нравствен и битов аспект.

cherep_na_izvnzemno_sshhestvo-8

На никой и през ум не му е минавало до сегашния XXI век, че на практика човекът може да е бил създаден в лаборатория. Но сега генното инженерство стана обичайна работа и хората погледнаха на религиозните сюжети с нови очи. Може ли човекът в действителност да е бил създаден от някакви могъщи същества от съвършено друга планета?

 cherep_na_izvnzemno_sshhestvo-10

Удивително е, но науката вече плътно се приближава към момента, в който ще докаже това. Геномът на човека, според последните данни, се състои от 30-35 хиляди гена. 99 на сто от тези гени съвпадат с гените на шимпанзето. Също така съществуват гени, родеещи човека с безгръбначните и дори – с растенията. Това, разбира се, доказва в някаква степен теорията на Дарвин. Но изследванията също така показват, че съвременният човек притежава 223 гена, които не съществуват у никое друго същество на планетата. Тези гени отговарят за езика, разума и т.н. Тоест, за разликите между човека и маймуната.

cherep_na_izvnzemno_sshhestvo-9

От древни времена има факти, които потвърждават присъствието на Земята на извънземни цивилизации. Невероятни находки с извънземен произход, които са престояли в земята милиони години, скални рисунки, свидетелстват за това. Иначе как може да се обясни произходът на летящата чиния, която била намерена в ледовете на Антарктида? Или пък например болтът,  стоял в земните недра 200 милиона години? Такива находки има много. Те говорят за това, че тук винаги е имало пришълци – още преди появата на човека. Възможно е тук да сме били заселени от извънземни, които в момента ни наблюдават.

cherep_na_izvnzemno_sshhestvo-11

Те правят каквото си искат. Прелитат, когато си искат и вземат това, което им е нужно. Те не се крият и не се страхуват от нас, а обратното – демонстрират своето присъствие сякаш те са хазяите. Ние не можем да попречим на това. Напълно възможно е хората да са всичко на всичко опитни зайчета, с които извънземните извършват своите експерименти.

т на хората и управляват планетата. Дават на хората съвременни технологии и след това наблюдават как ще ги използваме. Тези технологии са примитивни за тях и иновативни за нас. В разни кътчета на Земята всеки ден се засичат стотици НЛО. Особено често те се появяват близко до места, където се извършват някакви научни изпитания, близко до военни обекти и космически станции. Всяка година изчезват милиони хора. Напълно възможно е те да са похитени от извънземни, за да се изследват телата и съзнанието им, да се правят експерименти.

Много велики умове и гениални творци  виждат своите изобретения в съня си и ли ги вземат „свише”. Само някои се признават, че получават това от тях. Извънземните дават на човека знания. Иначе как да си обясним този невероятен скок през миналия век в развитието на технологиите. Защо дават на хората нови възможности? Може би те просто чакат хората сами да се унищожат, защото тези възможности ние използваме сами срещу себе си. Възможно е те да се опитват да ни научат на законите на Вселената без които е невъзможно съществуването в нея? Може би се опитват да ни възпитат…

Ученият от САЩ Закария Ситчин публикува статия, в която твърди, че човекът е творение на генното инженерство. Според него на Земята някога се прелетели извънземни от планетата Нибиру. В древните шумерски  източници се споменава за нея. Нибиру се появява веднъж на 4000 години близо до Слънцето. Ситчин предполага, че корабът на нибирейците преди 300 хиляди години е кацнал на Земята. Те притежавали високи технологии и дошли на нашата планета в търсене  на полезни изкопаеми. На извънземните им е трябвала работна сила. Тогава те взели маймуна, на която прибавили няколко „излишни” гени.  След намесата им у маймуните се появил разум. Ученият счита, че именно така е бил създаден Адам – първият човек, а после като клонинг е била направена и Ева, но с малко по различен комплект от хромозоми.

Извънземните вероятно са подозирали каква може да бъде природата на човека, който сътворили от див звяр и затова внушили на своите деца правила за живот. Вероятно са искали на Земята да не съществува общество на зверове, а на човеци. Затова държали връзка с планетата ни и продължавали да извършват наблюдения. Хората се размножавали и плодили и вероятно не отговаряли напълно на представите на извънземните за праведен живот. И тогава се случил Всемирният потоп, за който пришълците знаели предварително. Те предупредили само праведника Ной, който се спасил на своя Ковчег.  В един момент извънземните напуснали Земята, оставяйки я на разумния човек – творение на техните ръце, който постоянно е принуден да се бори със своята животинска същност.

Но и тази версия не дава еднозначен отговор на най-великата загадка на Вселената. Дори човекът да е бил създаден от извънземни, възниква още по-големият въпрос: тях пък кой ги е създал? Но така или иначе едно е ясно:

Човекът не е произлязъл по еволюционен път от животно. Резултатите от изследванията показват, че той се е появил на Земята внезапно и в завършен човешки вид.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 10 837 times, 1 visit(s) today