Как да излекуваме зъбите си без пломби и без зъболекар

Едни от най-скъпите здравни услуги са тези на зъболекарите. В България около 60% от хората просто не ходят на зъболекар, не че не искат – нямат пари…
За лечение на зъби без пломби, се използват тинктура от прополис тинктура и блатен аир.

Тинктура от прополис за лечение на зъбите се прави  както следва – в половин литър водка се добавят 20 грама ситно настърган прополис. Оставя се на  тъмно място една седмица.

Настойка от корените на блатен аир за лечение на зъбите: в половин литър водка се добавя  половин чаша  корени от аир. Оставя се една седмица на тъмно място.

И двете тинктури   трябва да се използват едновременно.
За целта една супена лъжица тинктура от аир се смесва с една чаена лъжичка прополисова тинктура и с тази смес се изплакват зъбите. Плакненето трябва да трае около три минути. След това  се плюе.

Процедурата трябва да бъде правена по време на зъбобол или преди лягане.
Курсът на лечение на зъбите е  един месец, но болката изчезва на следващия ден. Терапевтичните агенти от аира и прополиса проникват дълбоко в зъбите. Аирът прониква в  корените на зъбите, а прополисът  запълва всички микропукнатини. Зъбите вече не болят. Има случаи, когато  корените на зъбите спират да се разпадат, а след след няколко години лечение израстват и  стават отново нормални.
За да се ускори растежа на зъбите се използва прах, съдържащ калций – смлени черупки от яйца или смлени  свински зъби. Веднъж на ден се взимат по 0,1 грама по време на хранене.

Всички процедури описани тук Трябва да се правят след консултация с личния ви зъболекар.

Ако намирате тази публикация за интересна , помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. 

От otvad.com Ви благодарим!

Visited 844 times, 1 visit(s) today