Хващат ли учените древните знания за това как да променят ДНК?

[ad_1]

Като участник в програмата на Amazon Services LLC Associates, този сайт може да печели от квалифицирани покупки. Може да печелим комисионни и за покупки от други уебсайтове на дребно.

Един от основните принципи на теорията на древните астронавти е, че древните същества може да са манипулирали ДНК на хората и други форми на живот. Изглежда, че многобройни древни резби показват мотива на двойната спирала на ДНК, което кара теоретиците да спекулират: Ами ако извънземните същества дадат на хората еволюционен старт? Може би дори са създали хибриди със собствена ДНК?

Другата идея е, че древните култури са знаели за Трето око, разположено в хипофизната жлеза на мозъка. Символите на боровата конусовидна жлеза изглежда са свързани със странни същества, които изглежда извършват някаква промяна на Дървото на живота. За някои дървото изглежда символично за ДНК и човешките прешлени.

Епифизата и Третото око

Възникват още непознаваеми въпроси. Как е свързано Третото око и ДНК? Дали тези древни същества са имали напреднали знания за това как да променят структурата на ДНК чрез висше съзнание?

Разбира се, наистина звучи абсурдно. Въпреки това, някои учени днес изглежда стигат до подобни заключения.

Преди да разгледаме тези относително нови открития, помислете, че много малко се знае със сигурност за по-голямата част от ДНК. Едва наскоро през 2018 г. те откриха изцяло нова причудлива заплетена форма на ДНК, четириверижен възел от генетичен код, наречен i-мотив.

Илюстрация: Крис Хаманг

Тъмната ДНК?

Приблизително по същото време учените публикуваха своите открития за ДНК на „тъмната материя“, мистериозни последователности, почти идентични за всички гръбначни животни, от хора, мишки до пилета. Тъмната ДНК се смята за жизненоважна за живота, но все още не знаем как. Всъщност не знаем какво прави 98% от нашата ДНК, но установяваме, че все пак не е „боклук“.

Търсач обсъдихме Dark DNA по-долу:

Както можете да видите, учените все още не знаят толкова много за нашите генетични геноми, още по-малко какво създава съзнание.

Свързани: Нова теория за съзнанието: Древните и хипитата са били прави през цялото време за „вибрациите“

В същото време изглежда, че някои изследвания показват, че вътреклетъчното, околното и енергийното влияние могат да променят ДНК. Полето на епигенетика разглежда как фактори, различни от нашия генетичен код, променят кои и какви сме.

Някои изследователи предполагат, че можем да променим нашата ДНК чрез намерение, мисли и емоции. Поддържането на положителни мисли и ефективното преодоляване на стреса може да спомогне за поддържането на емоционално благополучие и може също да поддържа нашето ДНК.

От друга страна, проучване на 11 500 жени с висок риск от депресия във Великобритания установи, че митохондриалната ДНК и дължината на теломерите са променени.

Според Научен сигнал:

„Най-забележителното откритие беше, че жените, които са имали депресия, свързана със стреса – депресия, свързана с някакви несгоди по време на детството, като сексуално насилие – имат повече митохондриална ДНК (mtDNA), отколкото техните връстници. Митохондриите са „силните органели“, които осигуряват енергия за останалата част от клетката, а увеличаването на митохондриалната ДНК кара изследователите да вярват, че енергийните нужди на техните клетки са се променили в отговор на стреса. “

Тези промени в структурата на ДНК изглежда ускоряват процеса на стареене.

„След като се върнаха към резултатите си, изследователите също установиха, че жените със свързана със стреса депресия имат по-къси теломери от здравите жени. Теломери са капачките в края на нашите хромозоми, които естествено се съкращаваме с напредването на възрастта, и екипът започна да се пита дали този процес е ускорен от стрес. “

Други открития показват, че медитацията и йогата могат да помогнат за поддържането на теломерите.

Продължавайки голяма стъпка напред, някои изследователи вярват, че нашата ДНК в крайна сметка е свързана с нашето висше духовно аз. В този момент ние започваме да съвпадаме с мисленето на древните, според теоретиците на древните астронавти.

Ако това ви звучи далеч, тогава може да не искате да продължите, защото е на път да стане по-странно.

Фантомна ДНК?

През 1995 г. квантов биолог от Русия Владимир Попонин проведе изумително проучване, наречено „ДНК фантомният ефект“.

Според Средно:

„В статия, която се появи в САЩ през 1995 г., те описаха поредица от експерименти, предполагащи, че човешката ДНК влияе пряко върху физическия свят чрез това, което според тях е ново поле на енергия, свързващо двете.“

Изследването установи, че фотоните на светлината се подреждат по различен начин, когато са в присъствието на ДНК жив материал.

„ДНК очевидно оказва пряко влияние върху фотоните, сякаш ги оформя в правилни модели чрез невидима сила. Това е важно, тъй като в принципите на конвенционалната физика няма абсолютно нищо, което да позволява този ефект. И все пак в тази контролирана среда ДНК – веществото, което ни съставя – беше наблюдавано и документирано, за да има пряк ефект върху квантовите неща, от които е изграден нашият свят! “

В друг експеримент от 1993 г. армията тества как пробите от ДНК ще реагират на емоциите на човешки донори. ДНК беше наблюдавана, докато донорите гледаха видеоклипове в друга стая. Чувствата на човека засягат ДНК, независимо колко далеч е човекът от ДНК пробата. Изглежда, че става въпрос за квантово заплитане.

„Когато донорът изпитва емоционални„ пикове “и„ спадове “, клетките и ДНК показват мощна електрическа реакция в същия момент във времето. Въпреки че разстоянията, измерени в стотици фута, разделяха донора и пробите, ДНК действа така, сякаш все още е физически свързана с тялото му. Въпросът е „Защо?“

Дори когато субектът е бил на 350 мили, тяхната ДНК проба реагира едновременно. Неизвестно поле на енергия свързва двете.

„Когато донорът има емоционално преживяване, ДНК реагира така, сякаш все още е свързана с тялото на донора по някакъв начин. Както д-р Джефри Томпсън, колега на Клив Бакстър, заявява толкова красноречиво, от тази гледна точка: „Няма място, където тялото на човек всъщност завършва и няма място, където то започва“.

Трети експеримент от 1995 г. на HeartMath също предполага, че хората могат да променят формата на ДНК чрез своите емоции. Изследователите Глен Рейн и Ролин Маккрати установиха, че в зависимост от това за какво мислят субектите, ДНК ще се промени.

„По думите на един от изследователите,„ Тези експерименти разкриха, че различните намерения предизвикват различни ефекти върху ДНК молекулата, което я кара да се вятърва или да се отвива “ Ясно е, че последиците са извън всичко, което е било разрешено в традиционната научна теория досега. “

Тези експерименти от преди години предполагат:
Можем да променим структурата на ДНК чрез мисли.
Ние сме свързани с нашата ДНК по някакъв тайнствен начин.
Нашата ДНК променя вибрациите на фотоните светлина около нас.

Тези идеи без съмнение звучат странно за много хора, но реалността често е по-странна от измислицата. По същия начин масовите учени и скептици отдавна смятат, че въпросите на теоретиците на древните астронавти са абсурдни.

Според към Scientific American:

„Теорията на древните извънземни се основава на логическа заблуда, наречена argumentum ad ignorantiamили „аргумент от невежество“. Нелогичните разсъждения стоят по следния начин: ако няма задоволително земно обяснение за, да речем, линиите на Наска в Перу, статуите на Великденския остров или египетските пирамиди, тогава теорията, че те са построени от извънземни от космоса, трябва да е вярна. “

Истината е, че нямаме задоволително обяснение за това как човешките същества са се превърнали в днешната ни форма днес. Всички продължаваме да търсим отговорите, но истината може да е по-неочаквана, отколкото някой от нас би могъл да повярва. Никога няма да го разберем, ако не поддържаме отворен ум и може би това е ключът към отключването на отговорите, скрити дълбоко в древния код, наречен ДНК.

Изглежда мислите ни имат дълбоко въздействие върху телата ни и света около нас.

Повече за шумерската генетична манипулация от древни извънземни по-долу:


Препоръчано изображение: Екранна снимка чрез YouTube с ДНК чрез Pixabay

[ad_2]

Source link

Visited 103 times, 1 visit(s) today