Договор с Извънземни: Срещал ли се е бившият Президент на САЩ Айзенхауер с Извънземни три пъти?

[ad_1]

Една странна теория набира сила сред любителите на конспирации и търсачите на НЛО.

Според множество автори, бившият президент на САЩ Дуайт Айзенхауер бил подписал през 1954 г. тайно споразумение с извънземна цивилизация, която била посетила Земята.

Цялата история започва с Президента Хари Труман, предавайки овалния кабинет в юздите на Дуайт Д. Айзенхауер през 1953 г. Заедно с овалния кабинет, очевидно, Труман дал на Айзенхауер един обемен документ по отношение на свръхсекретни документи относно проект, наречен „Маджестик 12”, който бившият президент Хари Труман бил учредил със Секретна изпълнителна заповед.

„Маджестик 12” е кодовото име на предполагаем таен комитет от учени, военокомандващи и правителствени официални лица, формиран през 1947 г. с изпълнителна заповед на Президента на САЩ Хари С. Труман, да се подпомогне изследването на извънземен космически кораб.

Заслужава си да се спомене, че сред всичките президенти на Съединените щати, Президентът Айзенхауер вероятно е този, който бил най-пламенен и заинтригуван от Неидентифицираните Летящи Обекти и Извънземния живот.

Всъщност, има предостатъчни „доказателства”, които предполагат, че Президентът Айзенхауер се е срещал с извънземни същества поне три пъти.

Говори се, че една такава тайна среща се е случила във Военовъздушната база (ВВБ) „Едуардс” в Калифорния и два пъти във ВВБ Холоман в Ню Мексико.

След срещите в Ню Мексико, забелязванията на НЛО се били удвоили в региона.

И тъй, да разгледаме срещата, която се предполага, че се е случила през 1954 г. във Военовъздушната база „Едуардс”.

Президентът Айзенхауер твърдо вярвал, че има живот някъде другаде във вселената. Армейският генерал с пет звезди прекарал няколко дни в Палм Спрингс на Почивка през февруари 1954 г. Един съботен следобед било докладвано, че бившият Президент на САЩ бил изчезнал за няколко часа и дори пропуснал официална вечеря в онзи ден. Айзенхауер бил видян чак по-късно на следващата сутрин

Очевидно, пресата започнала да пита за местонахождението на президента. Прес-секретарят на Белия дом бил казал на пресата, че си е счупил зъб, докато ял пържено пиле и че президенът бил посетил зъболекар. Журналистът от Washington Post Staff, Питър Карлсън, отрича историята за счупения зъб и я нарича прикритие.

Любопитно, въпреки факта, че белият дом бил пробутал на пресата историята за пътуването до зъболекар, няма никаква справка за счупен зъб, нито за посещение при зъболекар в Палм Спрингс в Президентската библиотека на Айзенхауер, която съдържа подробни доклади за медицинските и стоматологичните записи на бившите президенти.

Търсачите на НЛО се обръщат към Уилям Купър като доказателство. Той бил на инструктажа на Военоморското разузнаване и имал пълен достъп до секретни документи. Според неговия преглед на секретните документи, извънземни цивилизации били в контакт със Земята.

Първият източник, предполагащ, че Президентът Айзенхауер се бил срещнал с извънземни, може да се проследи до Джералд Лайт, който, в писмо с дата 16 април 1954 г. до Мийд Лейн, тогавашен директор на Borderland Sciences Research Associates (сега Foundation), твърдял че бил част от делегация от обществени лидери на предполагаема среща с извънземни във Военовъздушната база „Едуардс”.

Първата среща се била състояла между Айзенхауер и две скандинавски на вид, синеоки Извънземни. Въпреки факта, че предполагаемите дискусии са преминали учтиво, не било постигнато съгласие. Предполага се, че Извънземните искали да се спрат ядрените изпитания, но ние не сме искали да се откажем.

Тъй като не било постигнато споразумение, двете страни се разделили. Само че, предполагаемите извънземни посетили земята на следващата година във Военовъздушната база Холоман в Ню Мексико, недалеч от небезизвестното място на катастрофа на извънземен космически кораб в Розуел, за следваща среща с Айзенхауер.

Джералд Лайт описва срещата:

„Скъпи приятели:

Тъкмо се връщам от Мурок [Военовъздушна база „Едуардс”]. Докладът е верен – съкрушително верен! Пътувах в компанията на Франклин Алън от „Хърст Пейпърс” и Едуин Норс от „Бруклинския институт” (някогашен финансов съветник на Труман) и Бишъп МакИнтайър от Л.А. (конфиденциални имена за момента, моля).

Когато бяхме допуснати до ограничената секция (след около шест часа, през които бяхме проверявани за всяка възможна подробност, събитие, инцидент и аспект от личния и обществения ни живот), имах силното усещане, че светът е свършил с фантастичен реализъм. Понеже никога не съм виждал толкова много човешки същества в състояние на пълен колапс и объркване, след като са осъзнали, че собственият им свят е свършил толкова невъзвратимо, че не може да се опише.

Реалността на аероформите от „другата плоскост” е вече и завинаги премахната от сферите на мисълта и е станала по-скоро болезнена част от съзнанието на всяка отговорна научна и политическа група.

По време на двудневното ми посещение видях пет отделни и различни типа летателни апарати, които бяха изучавани и обслужвани от служители на Военовъздушните сили – с помощта и позволението на Етерианците!

Нямам думи, с които да изразя реакциите си. Най-накрая се случи. Вече е въпрос на история. Президентът Айзенхауер, както може би вече знаете, беше грабнат и отнесен до Мурок една нощ по време на посещението му до Палм Спрингс наскоро. И аз съм убеден, че той ще пренебрегне ужасния конфликт между различните „власти” и ще отиде направо при хората чрез радиото и телевизията,  ако безизходното положение продължи още дълго.

От това, което разбирам, се подготвя официално изявление към страната, което ще бъде направено към средата на май.”

1955 Среща между Айзенхауер и Извънземно – номер 2

Втората предполагаема среща уж е добре документирана.

Има множество свидетелски доклади за втората среща, която се случила между Айзенхауер и Извънземните във Военовъздушната база „Холоман” в Ню Мексико, намираща се на около 200 километра от злополучната извънземна катастрофа в Розуел.

Съобщава се, че през февруари 1955 г. стотици хора видели „Еър Форс Уан” да каца във ВВБ „Холоман”. Айзенхауер се срещнал с извънземните в летателен апарат с формата на чиния, където останал за около 45 минути.

Някои изследователи на НЛО твърдят, че накрая Айзенхауер подписал договор със Сивите извънземни и условията на договора били както следва:

  • Ние нямало да се месим в техните дела и те нямало да се месят в нашите
  • Те щели ни помагат с развиването на нашите технологии
  • Те нямало да правят договор с никоя друга нация на Земята
  • Те можели да отвличат човеци за различни експерименти, но трябвало да предоставят имената на всички отвлечени на Земния комитет „Маджестик 12”
  • Обществото нямало да бъде информирано за съществуването на извънземни.

Любопитно, митичният Проект „Синя книга” – документите на Военовъздушните сили за срещи с НЛО и изследвания – включва 1950 инцидента при Военовъздушната база „Холоман” в Аламогордо, НМ, където агент на Службата на Военовъздушните сили за Специални разследвания съобщава, че е видял звездовиден летателен апарат, който удивително преминавал от яркобял цвят към червен и зелен, докато се движел хаотично в няколко посоки.

Но явлението НЛО е глобален феномен и множество правителства знаят за „тяхното” присъствие, твърдят изследователите на НЛО.

Според секретни документи, пуснати от Министерството на отбраната през 2010 г., Уинстън Чърчил може да е наредил забелязванията на НЛО да се пазят в тайна. Предполагаемото НЛО било видяно да лети над Източния бряг на Англия от разузнавателен самолет на ВВС, който се завръщал от мисия във Франция или Германия към края на войната. Говори се, че Чърчил бил обсъждал с Айзенхауер как да се действа при забелязване на НЛО.

Дали тази история е в резултат на действително прикриване от страна на правителството и извънземните?

Повечето изследователи на НЛО биха се съгласили, че може и да е имало време, когато прикриванията на НЛО са били полезни за безопасността на нашето общество. Но в днешно време нещата са ралични. Безброй съобщения за забелязване на НЛО и посещения от извънземни вече са изнесени пред обществото. Освен това, множество секретни преди това документи, свързани с извънземен живот, изплуваха на повърхността и са публично достояние.

 [ad_2]

Source link