Бъг в Матрицата : Защо изчезва Слънцето?

слънце

В интернет неведнъж или два пъти са се появявали подобни „извънредни новини“, които гласят, че светилото в нашата слънчева система изведнъж изчезва някъде в пространството, въпреки че ние дори не забелязваме.

Наистина- любителите астрономи и преди, стриктно и постоянно следящи всичко, което снима НАСА, твърдят, че слънцето изчезва за част от секундата, затова хората не го забелязват. Но в тези части от секундата камерата на NASA заснема изчезването на звездата в пространството, където остават само звездите. Да се премести спътника за част от секундата и да се върне е невъзможно. Какво прави в такъв случай Слънцето?

И ето на 15 – ти август тази година, Слънцето изчезва за доста дълго време от обектива на НАСА. Отново се виждат звезди и някакви неидентифицирани космически обекти, но самото светило е изчезнало. Оказва се, че нашето Слънце – е само портал или холограма? Това, което ние виждаме в небето – не винаги е реално светило. Слънцето си е звезда като звезда, разбира се, истинска, но в нашия свят ние виждаме от него само холограма. Как е възможно това , никой не знае. Както твърди авторът на видеото, NASA не отговаря на поставените въпроси по тази тема.

Отново, както и с НЛО или паранормалностите, които се случват на Луната и Марс, всичко се крие и премълчава. Оказва се, че ние живеем в един странен свят, където от обикновените хора винаги нещо се крие. И не е ясно – защо ..

Ако намирате тази публикация за интересна , помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

От otvad.com Ви благодарим!

(Visited 760 times, 1 visits today)