4 признака, че не сте за пръв път на Земята

image (10)

Прераждането – това все още е духовно понятие,  вярата, че душите ни след смъртта на тялото може отново да  се върнат в друго тяло.  Някои хора се завръщат  в земния свят за да облекчат своята карма, а някои – с цел да  подпомогнат развитието на другите.

Има доста научни доказателства за съществуването на прераждането. Но как да разберете- дали и друг път сте живели на Земята или не? И дали вие сте били човек? Интуитивно много хора смятат, че това е така.

Ето четири признака, че вашата човешка душа е много по-стара, отколкото тялото ви:

1. Вие много добре „четете“ хората

От най-ранна възраст сте забелязали, че ви трябва само един поглед върху човек, за да разберете нещо за живота му. Веднага след като говорите с някого  няколко минути вече сте разбрали как живее,  щастлив ли е или не, и какви кошмари го мъчат.
Изглежда, че в във вас има софтуер, който ви позволява бързо да „изтегляте“  информация за други души. Това е така, защото хората са всъщност  много сходни: достатъчно е да се знаете няколко десетки типа души.

Ако душата ви е на хиляди години, и сте си взаимодействали с хора  векове наред, вероятно вече доста добре се ориентирате сред тези архетипи. За да  разберете добър ли е човека или не, не е нужно да го проверите на детектора на лъжата. Не е нужно много да мислите за това дали да се доверите на  новия си другар. Този вид информация можете да получавате веднага, и с такива въпроси интуицията ви се справи невероятно добре.

2. Вие се наслаждавате на уединение

Вие сте в състояние да се наслаждавате на уединение и на времето, което посвещавате само на себе си. Това не е, защото сте социопат и обичате да сте сам. Това е така, защото вие   някак си знаете по-добре от всеки друг, че времето, прекарано в наблюдение на звездите, е много по-интересно от времето, прекарано в мола.

Вие не сте отшелник. Просто не е нужно да общувате с хора, само за да угодите на своето „Аз“. Не ви е нужно одобрението на вашите връстници или обществено признание. Тъй като вие идвате в  този свят не за първи  път, не е нужно да правите експерименти за да разберете какъв начин на живот е комфортен за вас.  И винаги ще знаете кога по-интересен ще бъде първият вариант, и кога –  вторият.

3. Не ви харесва устройството на този свят

Училище, на работа, семейни събития … тичате на тези събития, вземате участие във всички неща, но разбирате, че това не е устроено по най-добрия начин. Често мислите за това, че хората не постъпват разумно.

Може би си мислите, че светът е устроен по неправилен и  неразумен начин. Понякога мислите, че сте лъв, принуден в  общество от овце да се държи като овца. В живота често трябва да се преструвате, че проявявате интерес, а в действителност това не е така. Понякога ви се струва, че не живеете живота си, а просто играе ролята на някого.

Вие сте по-заинтересован от други неща, като правата на животните, духовност. И не искате да говорите за спорт, прогноза за времето и такива неща.

4. Вие   оказвате необичайно влияние  върху хората

Хората могат да дойдат при вас за съвет, дори и ако сте   10-20 години по -млад. Те знаят, че вие ??сте проницателен и мъдър за годините си.

Изглежда, че имате особен философски възглед за живота. Изглежда, че усещате нещата в  живота много по-добре от останалите. Ако живеете на тази планета не за  първи път, тогава знаете истинската стойност на такива неща като търпение, доверие, честност и самоанализ. Такива неща, за чието  осъзнаване на  другите им трябват  10 години,  вие сте в състояние да разберете за година или дори месец.

Това е така защото душата ви вече  е преминала през това  по-рано. Вие по- лесно, отколкото другите, се справяте  с проблемите в живота.

Вие не се обременявате от слава, социален статус, строеж на къща. Основното нещо за вас е да растете и да се развивате духовно.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 10 453 times, 1 visit(s) today