ВОЕНЕН ВЛЯЗЪЛ В ЦАРИИЧНА, САМ ПРЕДРЕКЪЛ СМЪРТТА СИ

Starshina-Ivan-Krastev-0001

Старшина Иван Кръстев не е на себе си от щастие, когато роднина го урежда да бъде шофьор на големите клечки в армията. Едва започнал работа, генералите Костов и Карамфилов му заповядват да ги откара в Царичина. Там висшите военни влизат в дупката, а шофьорът им също проявява любопитство. То ще се окаже пагубно за старшина Кръстев, който след този случай започва да вижда извънземни и сам предрича кога точно ще се пресели в отвъдното.

Старшина Иван Кръстев

Преди няколко броя ви разказахме за мистерията около проекта „Царичина“. И до днес не е ясно какво точно са търсили военните в софийското село. Някои твърдят, че там има останки от извънземна цивилизация, други са убедени, че става дума за невиждано по размерите си златно съкровище. Хората под пагон дълго време проучват подземните недра край селото и след това изведнъж замразяват проекта. Никой от авторите му така и не се престрашава да разкаже какви сведения са имали, за да започнат разкопките.

Иван разказвал за пирамида и златен трон, открити в Царичина

Tsarichina-1

За Иван Кръстев няма съмнение, че неговите началници са намерили нещо под земята. На пръв поглед невинната му задача да откара двамата генерали до Царичина тотално преобръща живота му. Веднага след края на мисията той започва да разказва на близките си, че в засекретения обект е открита някаква странна пирамида, както и златен трон. Подобни истории се разпространяват и от други от по-нискостоящите военни, участвали в разкопките. В началото Иван е интересен на събеседниците си заради атрактивните си разкази, но скоро околните спират да му обръщат внимание.

царичина

„Твърдеше, че стените в тунела са били съвършено гладки. Няма как нашите машини да са свършили толкова прецизна работа, а и кой има интерес да изглажда стените на тунел. Иван не е виждал пирамидата, но чул разкази за нея и усетил влиянието й. По-късно доразкрасяваше с история за някакво ураново находище, което го отворило, факт е, че след като се върна от Царичина, главата наистина беше спряла да го слуша. Все си търсеше компания, за да им разказва за преживелиците си в секретния военен обект“, твърдят близки на старшината.

Той не успява да се издигне повече в армията, тъй като началниците не харесват неуравновесеното му поведение. След като се пенсионира, започва да работи като автомобилен механик, а хората ценят способностите му. Въпреки това не успява да изплува, тъй като на разклатената му психика го дърпа надолу.

Старшината твърди, че за всичките му беди са виновни извънземни, които често го посещават.

„Пред къщата ни имаше изоставен автомобил. Иван често разказваше, че в него стоят четирима извънземни, които го дебнат. Децата му се смееха, а наборите го избягваха. Дори аз не вярвах, че той вижда нещо свръхестествено. Бях се наслушала на историята за Царичина. Сигурна съм, че там има нещо, защото то тотално побърка моя мъж и го направи съвсем друг човек“, просълзява се съпругата на Иван Кръстев.

Старшината не се отчайва от хорските подигравки и продължава да си търси компания, на която да разказва своите преживелици. Може и да променя някои от фактите, но винаги завършва своята история с думите: „Извънземните обещаха да ме приберат, когато навърша 73″. Съседи и близки толкова често са чували това твърдение, че на 73-годишния рожден ден на Иван сума ти народ се изрежда да пита възрастния мъж дали си е стегнал багажа. Тази шега спира да е смешна, когато седмици след честването на празника бившият военен внезапно умира.

„Беше болен от рак на простатата, но лекарите бяха оптимисти. Никой не е очаквал, че съпругът ми ще се спомине толкова внезапно точно както го беше предрекъл. Сега и аз вярвам до известна степен на историята му“, категорична е съпругата на покойния старшина.

https://www.youtube.com/watch?v=cnChk07woJ4

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви

Visited 975 times, 1 visit(s) today