Възходът на Аполион 2012: Отваряне на кутията на Пандора

[ad_1]

Колкото и тревожни да са размишленията от предишната статия, те биха могли да са само върхът на айсберга, когато единичната междуличностна злоба на човеко-животните бъде засенчена от глобални действия на масово насилие. Възможността от групи „транс-човешки терористи” в обзоримото бъдеще е достатъчно реална, щото комитет на Министерството на външните работи, оглавяван от демократа от Калифорния Брад Шърман, известен като експерт върху разпространението на ядрени оръжия и тероризма, е сред множество правителствени групи експерти и тинк танкове, изучаващи понастоящем последствията от генетичното модифициране и трансформиращите човека технологии, свързани с бъдещия тероризъм. Журналистът от CQ Марк Стенсъл след като слуша дебатите на комитета на МВнР, пише в статията си от 15 март 2009 г. „Футуристът: Гени без граници”, че конференцията „звучеше по-скоро като холивудски модул за научно-фантастичен трилър, отколкото като трезва дискусия за научната реалност… с разговори за биотехнологичния потенциал за създаване на супервойници, супер-разузнаване и свръх-животни [които биха могли да станат] деятели на безпрецедентна смъртоносна сила”.

Джордж Анас, Лори Андрюс и Розарио Айзази са още по-апокалиптични в статията си за Американския журнал за Закон и Медицина, „Защита на застрашения човек: Към международен указ, забраняващ клонирането и наследствените изменения”, където пишат: „Новият вид, или „следчовек”, вероятно ще гледа на старите „нормални” човеци като по-нисши, дори диваци, и подходящи за робство и убиване. Нормалните, от друга страна, може да виждат следчовеците като заплаха и ако могат, да ги нападат превантивно, убивайки следчовеците, преди те самите да бъдат убити или поробени от тях. Това е именно този предсказуем потенциал за геноцид, което прави експериментите за изменение на видовете потенциални оръжия за масово унищожение и прави безотговорния генен инженер потенциален биотерорист”.

Наблюдения като тези на Анас, Андрюс и Айзази карат човек да се чуди дали това не е начинът, по който слугите на Антихриста ще действат с такава безчувствена бруталност, когато се скупчат, за да унищожат всички, които откажат да приемат Белега на Звяра. За да не бъдат изпреварени в това отношение от отклонили се крайни учени или дори био-терористи, DARPA и други агенции на въоръжените сили на САЩ черпят вдъхновение от подобните във „Властелинът на пръстените” на Толкин и сцените, напомнящи за Саруман, създаващ чудовищни Урук-Хай, за да обяви несвършваща, безмилостна война, милиарди долари на американските данъкоплатци се наливат във франкенщайнската мечта на Пентагона за „супер-войници” и програми за „Бойци с разширено изпълнение”. ПБРИ не само си представя „инжектиране на млади мъже и жени с хормонални, неврологични и генетични буламачи; имплантиране на микрочипове и електроди в телата им, за да контролират вътрешните им органи и функции на мозъка; и да ги тъпчат с лекарства и да умъртвяват някои от нормалните им човешки склонности: нуждата от сън, страха от смъртта [и] неохотата им да убиват човешките си събратя”, но както Крис Флойд в една статия за CounterPunch преди време продължи, „някои от провежданите в момента проучвания включват всъщност изменение на генетичния код на войниците, модифицирайки частици ДНК, за да се оформи нов тип човешки образец, който функционира като машина, убиваща неуморно денонощия наред… мутации, които ще „революционизират съвременния боен ред” и ще гарантират „операционно надмощие в целия обхват на потенциал на военослужещите на САЩ””.

Без да се отклоняваме от проучването си, представете си зашеметяващите последствия от такава наука, ако тъкан от мъртви Нефилими бъде намерена с непокътната ДНК и някое правителство някъде пожелае да клонира или да смеси извлечените организми, за да създаде Homo-Nephilim. Ако човек приема библейската история за Нефилимите за истинска, такова откритие всъщност може да бъде направено някой ден, или вероятно вече е направено и прикрито. Като пример за тази възможност, през 2009 г. беше извлечена кръв от динозавър, който учените настояват, че е на 80 милиона години. Нефилимите биха съществували в относително по-скорошни времена сравнително, което прави възможността за клонингов материал правдоподобна. Технологията за възкресяване на изчезнали видове вече съществува, а методите на клониране се проучват за употреба сега за връщане на тазманийските тигри, ваклите мамути и други изчезнали създания. National Geographic също потвърждава тази възможност в специалния си репортаж от май 2009 г. „Рецепта за Възкресяване”, цитирайки Хендрик Пойнар от Университета МакМастър – авторитет по древна ДНК, който служил като консултант във филма „Джурасик Парк”, казвайки: „Изсмях се, когато Стивън Спилбърг каза, че клонирането на изчезнали животни е неизбежно. Но вече не ми е смешно… Това ще се случи. Всичко е въпрос на изчистване на детайлите”.

Дали същата технология ще доведе до възкресението на езичническото божество Аполон/Озирис/Нимрод, който се завръща, за да владее Novus Ordo Seclorum? Дали материалната форма на „тялото” на божеството е скрита в гробница в Гиза… или в столицата Вашингтон… или в „свещения ковчег”, който бившият вице президент Хенри Уолъс споменава в писмата си до Никълъс Рьорих, смятан в езотеричните кръгове за същия ковчег, като ковчега на Озирис? Ако е така, възможно ли е плановете за съживяване на Аполонската тъкан чрез използването на биотехнологии вече да са направени, или по-лошо – вече да са постигнати и езичническият бог да чака момента на разбулването си?

На хората, незапознати с библейската есхатология, тази идея може да им се стори фантастична, че съществото, което става Антихриста, някога е било живо и се завръща от гроба, за да владее Novus Ordo Seclorum. Но сякаш точно това казва, Откровение 17:8, че ще се случи: „Звярът, който ти видя, беше и го няма; той ще излезе от бездната, и ще загине[Apoleia, Apollo]; и ония земни жители, чиито имена не са вписани в книгата на живота от създание мира, ще се почудят, като видят, че звярът беше и го няма, макар и да съществува”. Освен това, митът за Окото на Хор върху Държавния печат, който тъй очаровал Уолъс и компания, представлява точно тази концепция на божествено въплъщение в „Царя”, който ще царува. Както беше споменато по-рано в тази поредица, в древен Египет, откъдето произхожда този символ върху Държавния печат, всеки фараон „ставал” въплъщението на сокола-бог Хор за цял живот, а при смъртта, Озирис – божественият съдник на отвъдното.

Докато биотехнологията и синтетичната биология напредват до степен, в която вече реалистично можем да очакваме съживяване на отдавна измрели видове, успях да убедя няколко научни умове, че Човекът на Греха всъщност би могъл да бъде завръщането на покойния Аполон/Озирис/Нимрод, който пристига посредством биотехнологично възкресение. Дори Чък Мислър, макар и не със същите подробности, повдигна удачния въпрос не много отдавна в една онлайн статия за Антихриста: „Възможно ли е този последен световен диктатор в известен смисъл да е завърналия се Нимрод?” По мое мнение това е повече от възможно и си спомням с любопитство как през 1998 г. Захи Хауас, понастоящем Главен секретар на Египетския върховен съвет по старините, твърди че е намерил гробницата на бога Озирис (Аполон/Нимрод) в Платото Гиза. В статията „Царският пясъчник” от вестник Extra Bladet (Копенхаген) 31 януари 1999 г. Хауас бил цитиран да казва: „Намерих шахта, спускаща се 29 метра вертикално в земята, точно наполовината път между Пирамидата на Хефрен и Сфинкса. На дъното, което беше пълно с вода, намерихме погребална камера с четири стълба. В средата има голям гранитен саркофаг, който очаквам да е гробът на Озирис, бога… Копая пясъците на Египет повече от 30 години и до сега това е най-вълнуващото откритие, което съм правил… Намерихме шахтата през ноември и наскоро започнахме да изпомпваме водата. Тъй че ще минат няколко години, преди да завършим изследването на находката”.

Доколкото знаем, това откритие в крайна сметка не предоставя физическите останки на божеството. Разбира се, това е доколкото ни е известно. Но това, което всъщност илюстрира, е че поне няколко много могъщи египтолози вярват, че Озирис е бил историческа фигура и че тялото му е било съхранявано някъде или близо до Хеопсовата пирамида. Манли П. Хол, който знаел, че масонската легенда за Хирам Абиф била тънко завоалирано пророчество за възкресението на на Озирис, сякаш е разбирал какво е търсил Захи Хауас и защо. Той пише в „Тайните учения на всички епохи”: „Умиращият Бог ще се издигне отново! Тайната стая в Дома на Скритите места ще бъде намерена отново. Пирамидата отново ще стои като идеалната емблема на солидарност, вдъхновение, въжделение, възкресение и обновление”.

През годините библейският изследовател Гари Стиърман е писал обширно за Нимрод (Аполон/Озирис/Гилгамеш) и връзката, която тази историческа фигура има с Вавилонската религия на Мистериите, Бдителите, Нефилимите, (включително тяхното възкресение) и духа на Антихриста от края на времето и възраждането на езичничеството. И той явно вярва, че идването на Антихриста представлява завръщането на Нимрод. „Но кой е този асириец”, пита той в „Пророчеството” в News Magazine през юли 2001 г., „Той не е никой друг, а духовният наследник на първото религиозно отстъпление след Потопа. Той е пазителят на великото наследство, което започнало в асирийската столица Ниневия. Нейният основател бил Нимрод… Той е Антихристът, бъдещият деспот, който идва в името на древната мистериозна религия”.

Година по-рано, през юни 2000 г., Стиърман пише в „Пророчество в новините” по отношение на Нимрод: „Той бил бунтовник, позволил си да бъде почитан като бог. След Потопа бунтът му става основата на най-голямото религиозно отстъпление на човечеството. През поколенията тази система на лъжливо поклонничество става известна просто като „Вавилонската религия на Мистериите”. Основата ѝ е доста ясна. Тя се опитва да канализира силата на древните богове чрез фигурата на един, могъщ човек. Нимрод станал този бог…”

Алекзандър Хислоп в класическия си текс „Двата Вавилона” обосновава тезата на Стиърман, че Вавилонската религия на Мистериите била базирана върху почитането на Нимрод. „Цялата халдейска система на греховност била формирана, за да прославя Нимрод”, пише той (стр. 20). Но пък Стиърман вижда, че Религията на Мистериите продължила тайно през вековете, покрита в тайнственост от адептите на окултното в очакване на финалния момент, когато древният дух ще бъде събуден. „… процъфтявало покварено духовенство, носейки със себе си сянката на Нимрод и древните му мистерии. Вътрешните им тайни били известни под различни имена, включително алхимия, магия, вещерство, призоваване, гадания, и т.н., в очакване на пророкувания ден, когато отново ще се издигне. Това движение ще доведе до царуването на Антихриста”.

В допълнение към свръхестествените аспекти, които биотехнологията би могла да предостави на луциферианската технология за възкресяването на Нимрод/Аполон/Озирис в лицето на Човека на Греха от края на времето, последствията от използването на същата наука за възраждането на изчезнали животни, Нефилими, или за създаването на нови проектирани версии на полубогове и митологични животни, също може да играе роля в Царството на Антихриста. Това е защото, когато започне кръстосването между трансгенни животни, генетично модифицирани човеци и видове, каквито Бог ги е направил, изменената ДНК бързо ще мигрира в естествената околна среда и когато това се случи, (както вече се случва сред генно модифицираните растения и животни), „извънземни” и/или животински характеристики ще бъдат въведени в човешкия генофонд и ще се разпространят чрез кръстосани бракове, изменяйки човешкия генетичен код и в крайна сметка елиминирайки човечеството такова, каквото го познаваме. Това е, което се е случило преди Великия Потоп според много богослови и вероятно това е било цялата идея и за последните дни – да се създаде поколение от генетично изменени „Нимроди”, които да служат като „подходящи разширения” за възкресяването на Нефилимските орди от царството на мъртвите в подготовка за Армагедон.

Дали един любопитен стих в книгата на Даниил не намеква за това? Говорейки за последните дни на човешко управление, Даниил казва: „…те ще се смесят чрез човешкото семе, но не ще се слеят едно с друго, както желязо се не смесва с глина”. (Дан. 2:43). Въпреки че Даниил не обяснява кои са тези, които „ще се смесят с човешкото семе”, личното местоимение „те” кара Чък Мислър и Марк Ийстман в книгата си „Срещи с извънземни” да попитат: „Какво точно (или кой) се смесва с човешкото семе? Кои са тези Безсеменни? Смайващо е за ума да размишлява за потенциалното значение на пасажа на Даниил и последствията му за бъдещото глобално управление”.

Стихът на Даниил разтревожил Мислър и Ийстман, понеже сякаш сочел, че същият феномен, който се случил в Битие, глава 6, където не-човешки видове или „безсеменни” се смесили с човешкото семе и произвели Нефилими, щял да се случи отново в края на времето. Когато този стих от Даниил се съчетае с Битие 3:15, който казва, „и ще всея вражда между тебе и жената, и между твоето семе [zera, означаващо „рожба”, „потомство”, или „деца”] и нейното семе”, изплува невероятно убеждение – че Сатана има семе и че то е във вражда с Христос.

Да „смеси” не-човешко семе с Homo Sapiens чрез изменение на човешката ДНК, докато едновременно връща Нефилимите на земята е било вдъхновението на духа на антихриста още откакто Бог по време на Великия Потоп прекратил тази практика. Според Луис Поуелс & Жак Бержие в „Зората на Магията”, (първоначално публикувана във Франция под заглавието Le Matin des Magiciensпрез 1960 г. от Издателство „Галимар”, Париж), това определено било целта на антихриста Адолф Хитлер: Целта на Хитлер не била нито да основе раса от свръхчовеци, нито покоряването на света; тези неща били само средство към реализирането на великото дело, за което мечтаел. Истинската му цел била да извърши акт на творение, божествена операция, целта на биологична мутация, която щяла да доведе до безпрецедентно извисяване на човешката раса и „появата на една нова раса от герои и полубогове и богочовеци”.

Човек не може да прочете заключението на Поуелс и Бержие по отношение на антихристските амбиции на Хитлер, без да види как това перфектно кореспондира с пророчеството на Сибила от Куме, отнасящо се до идването на Аполон, който получава „живота на боговете и вижда Героите с богове омесени”. Това ни подсеща, че от Средновековието нататък църковните водачи вярват, че Антихристът в крайна сметка ще представлява завръщането на Нефилимите – повторното обединяване на демони с човеци. Самият св. Августин пише за такава демониалност в „За Божия град” и в De Daemonialitate, et Incubis, et Succubiна Фр. Людовик Мария Синистрари де Амено (1622-1701) също възприемал идването на Антихриста като представляващо биологичната хибридизация на демони с човеци. „За богословите и философите”, пише той, „е факт, че от сношаването на човеци с демона… трябва да се роди Антихристът”.

Английският богослов Джордж Хокинс Пембър се съгласява с тази предпоставка и в шедьовъра си от 1876 г. „Най-ранните векове на Земята”, анализира пророчеството на Христос, което казва, че последните дни ще са повторение на „дните на Ноя”. Пембър очертава седемте велики причини за унищожението преди потопа и документира началото на развитието им по негово време. Седмият и най-страшен знак, пише Пембър, ще е завръщането на Нефилимите, „Появата на земята на същества от Царството на Въздуха и незаконното им сношение с човешката раса”.

Следователно, ако Антихристът е прераждането на демона Аполон, както е пророкувано от апостол Павел, той не само ще е точната противоположност на Иисус Христос (Сина Божи), но и предтеча на завръщането на Нефилимите. Пророк Исая (глави 13 и 14) по подобен начин говори за завръщането на тези същества и свързва дохождането им с разрушаването на града Вавилон в последния век. Следният стих трябва да ни замисли в светлината на продължаващото присъствие на въоръжените сили на САЩ в Ирак/Вавилон и барутния погреб около него.  От Септуагинтата четем: „Пророчество за Вавилон, което изрече Исаия, син Амосов. Дигнете знаме на гола планина, издигнете глас, махнете им с ръка, да навлязат през княжеските порти [отвори портите, владетелю]. Аз дадох повеля на Моите избраници и призовах да изпълнят гнева Ми Моите юнаци [исполини], които тържествуват във величието Ми… Ето, денят Господен иде лют, с гняв и пламнала ярост, за да обърне земята в пустиня и да изтреби от нея грешниците ѝ… И Вавилон, красота на царствата, гордост на халдейци, ще бъде съборен от Бога, както Содом и Гомора, не ще се засели никога… Но в него ще обитават зверове пустинни [чудовища], и къщите ще се напълнят с бухали; камилоптици [сатири] ще се заселят там, и песоглавци [дяволи] ще подскачат…” (Исая 13:1-3, 9, 19-22).

Човек може само да се чуди, дали Исая иска да каже нещо повече от това, което небрежно се възприема, когато казва, „отвори портите, владетелю”, но който и да е този владетел, той отваря „портите” в Ирак/Вавилон, през които исполините (Гиборим) от последните дни се завръщат на повърхността на земята, като изпълнители на Божия гняв. Отбелязвайки, че Исая свързва разрушаването на Ирак/Вавилон с повторната поява на Гиборимите по този начин, си спомняме как хиляди войски на САЩ при нахлуването в Ирак по време на администрацията на Буш, по всеобщо признание са напълнили контейнери с археологически материали, включително с това, което мнозина спекулират, че са клиновидни плочи, сочещи местоположението на чистокръвни Нефилими, погребани в подземни пещери. Това е точно където Енох казва, че Нефилимите отпреди потопа се намират, и повдига очарователни въпроси: Биха ли имали интерес агенции като DARPA в проучването или клонирането на изчезнали същества, ако биха били, или са, намерени? Би ли могъл човект в своята арогантност да възроди древна ДНК, съживявайки я или смесвайки я с други живи организми по начин, подобен на това, което Бдителите направили при сътворяването на първите Нефилими? Дали така Рефаимите (мъртвите Нефилими), които се разглеждат като гърчещи се под пвърхността на земята, ще се надигнат, за да предизвикат войските на Бога по време на Армагедон? Дали фактическото повторно появяване на земята на легендарни същества, е потвърдено от Исая, който предрекъл създания като сатирите (трансгенетични получовеци-полукозли), съпътстващи завръщането на исполините в края на времето, или други апокрифни книги, като 2 Ездра 5:8 пророкуват раждането на „чудовища” за същия период от време? Някои може да се шокират да научат, че в допълнение към цитатите по-горе, Библията всъщност описва в края на времето конфронтация между „митологическите богове” и Христос. „Страшен ще бъде за тях Господ: Той ще изтреби всички земни богове”, казва Софония 2:11. „Господ Саваот, Бог Израилев, казва: ето, Аз ще посетя Амона, който е в Но, фараона и Египет, боговете му и царете му, фараона и ония, които нему се надяват” (Йер. 46:25). Човешките последователи на езичническите божества също ще се присъединят към конфликта, призовавайки своите „златни, сребърни, медни, каменни и дървени идоли” (Откр. 9:20) да съберат силите си срещу християнския Бог, съюзявайки се с „нечисти духове като жаби… бесовски духове, които вършат личби; те отиват към царете на земята… за да ги съберат за война в онзи велик ден… на мястото, наречено по еврейски Армагедон [Мегидо](Откр. 16:13-14;16).

Предвид това, че пророците са предрекли ден, когато митически образи и „богове” ще се завърнат на земята, за да водят война срещу Бога на Библията, е повече от притеснително, че човекът за пръв път след Великия Потоп, умишлено се е запътил да повтори това, което древните записи казват, че са направили Бдителите. Ускорената крачка на научните изследвания срещу Божествения Ред на Бога и последвалото съживяване на технологиите на Бдителите, водещи до трансхуманизъм или съживени форми на Нефилимите, тласка часовника на края на времето все по-близо до полунощ, отколкото повечето схващат.

Към: ПРЕДГОВОР

Към: ПРИЗОВАВАНЕ НА АНГЕЛА ОТ ВИХЪРА

Към: КАКВО СЪОБЩАВАЛИ ПЪРВИТЕ СИМВОЛИ И НА КОГО

Към: ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ ДОПОТОПНИТЕ СТЪЛБОВЕ НА ЕНОХ

Към: ПРИЗНАЦИ ЗА КОНСПИРАЦИИ – МИСТИЧНИ ЧИСЛА, ЗАРАЗИТЕЛНИ ИДЕИ

Към: БУНТОВНИ МЕМОВЕ С КАУЗА – СЛИВАНЕ НА УМОВЕТЕ ЗА ЧОВЕКА НА ГРЕХА

Към: ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРАТА НА ОБАМА

Към: КИМВАНЕ ОТ ОРДЕНА И ОЛТАРЪТ НА ЗЕВС

Към: ДАЛИ СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ ЩЕ ГЕНЕРИРАТ АНТИХРИСТА?

Към: ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ ПОСЛЕДНАТА МИСТЕРИЯ НА ДЪРЖАВНИЯ ПЕЧАТ ЗАПОЧВА

Към: ИДВАЩИТЕ БОГОВЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД

Към: НАЧАЛОТО НА ОРГАНИЗИРАНАТА МИТОЛОГИЯ ЗАПОЧВА В ШУМЕР

Към: ПЪРВИ СЛЕДИ НА ПОКВАРАТА

Към: ВЪЗХОДЪТ НА ОЗИРИС

Към: ОТ ДРЕВЕН ЕГИПЕТ КЪМ ГЪРЦИЯ – ТВОЯТ АПОЛОН ЦАРУВА

Към: ДИОНИС: ПСИХОТИЧНИЯТ АСПЕКТ НА ДЕМОНА АПОЛОН/ОЗИРИС

Към: ЛУЦИФЕРИАНСКАТА НАУКА ЗА ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА БОЖЕСТВО

Към: АЛТЕРНАТИВНА ПРИЧИНА ЗАЩО БДИТЕЛИТЕ СМЕСВАЛИ ДНК

Към: БИБЛЕЙСКИ ПРИМЕР ЗА ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА НЕФИЛИМ

Към: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЪВРЕМЕННАТА НАУКА ДА ИМА РОЛЯ В ИДВАНЕТО НА АПОЛОН?

Към: ОТВАРЯНЕ НА КУТИЯТА НА ПАНДОРА

Към: 70-ТЕ ПОКОЛЕНИЯ НА ЕНОХ: ЗЕМЯТА ЛИ Е ТОВА, КОЕТО УСЕЩАМ, ЧЕ БУЧИ?

Към: ДРУГИ ПОЛЕЗНИ БИОТЕХНОЛОГИЧНИ СЕЧИВА ЗА АНТИХРИСТА

Към: СЪВРЕМЕННАТА НАУКА НА БДИТЕЛИТЕ И БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

Към: НАУКА НА БДИТЕЛИТЕ + ТРАНСХУМАНИСТИЧНА ФИЛОСОФИЯ = 11,22,33

Към: КОГА АПОЛОН/ОЗИРИС/НИМРОД, СИН НА ЛУЦИФЕР, ЩЕ ДОЙДЕ?

Към: НА КОГО Е ТОВА ВСЕВИЖДАЩО ОКО, ВСЕ ПАК?

Към: НЕДОВЪРШЕНАТА ПИРАМИДА ПОД ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО

Към: ДАТИ НА ТАБЛОТО: НАЧАЛОТО И ЗАВЪРШЕКЪТ НА ВЕЛИКОТО ДЕЛО

Към: ПОВТОРЕНИЯ НА 2012 И 2016: КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДАТИ?

Към: ТРИНАДЕСЕТИЯТ БАКТУН

Към: ОЩЕ ПО-ДЪЛБОКИ ТАЙНИ – МАИТЕ, БДИТЕЛИТЕ И ЗАВРЪЩАНЕТО ПРЕЗ 2012

Към: ВЕЛИКАТА ЗАБЛУДА 2012 И ПОСЛЕДНИЯТ КОНКЛАВ

 

 [ad_2]

Source link

Visited 31 times, 1 visit(s) today