Възходът на Аполион 2012: Наука на Бдителите + Трансхуманистична философия = 11,22,33

[ad_1]

Плашещият отговор на Шарън на въпроса ми за Белега на Звяра става още по-сложен, ако се замислим как една нова наука и трансхуманистична амбиция биха могли да се използват, за да се заобиколи Бога и, чрез човешко усилие, да се стигне то „възхвала” на човека. Не можех да не помисля за това, когато преглеждах последната ерес на Дан Браун и стигнах до извода, че има конспирация – о, да – и Дан Браун е и с двата крака вътре.

„Изгубеният символ” – продължението на бестселъра на Браун от 2003 „Шифърът на Леонардо” – излезе тази седмица и ако сте я чели, знаете че фримасоните няма от какво да се притесняват. „Символът” е точно толкова застрашаващ тъмните амбиции на Братството, колкото и кутия шоколадови бонбони, десетина рози и сладникава целувка.

Всъщност, ако сте като мен, ще излезете от тези прехвалени глупости с любопитното усещане, че са ни преметнали всичките – че „уплахата”, която фримасоните твърдят, че са изпитали в увода на „Символа”, всъщност е хитър трик за продажби между Браун и окултните му приятелчета от 16-та Улица във Вашингтон. Проблемът е, че тези хора не просто продават книги. Те са натрупали под сянката на „трилъра” една дълбока апологетика на окултните въжделения на Ордена на Търсенето.

Да оставим настрана за момент факта, че никога преди това не бях имал толкова много разочароващи „напрежения” само за една нощ. Отново и отново, страница след страница „Символът” ви кара да вярвате, че най-накрая сте на ръба на някакво голямо откритие, а след това ви се подава „откровение”, което всяко двегодишно с компютър може да намери в Гугъл за пет минути.

Честно казано, единственото необикновено нещо в книгата е това, което не разкрива. С ресурсите на Браун човек би си помислил, че можеше да излезе с поне една очарователна пикантност. Ни уви, препоръчвам ви да си стоите в Гугъл.

Или още по-добре, прочетете „Възходът на Аполион 2012: Изгубеният Символ и Последната мистерия на Държавния печат разкрита”, когато излезе в края на ноември, тъй като тя в действителност представя неизвестна до сега и стряскаща информация за фримасоните и бъдещето на света. Зная, понеже се запознах с истинските хора, които Браун описва художествено в началните сцени на книгата си. Те ми дадоха две монети и мога да ви кажа недвусмислено, че има съществени причини за притеснение, особено сега, след като Браун се присъедини към „Ордена”, за да продава Голямата Заблуда.

Нека ви дам пример.

Когато главният герой от романа на Браун, Робърт Лангдън, получава плашещо видео на посветен в 33-та степен на Шотландската фримасонска ложа, който пие вино (или кръв) от човешки череп по време на ритуал в Храмовата стая в Дома на Храма, (описан с подробности във „Възходът на Аполион 2012”), Лангдън се пита какво ли би станало, ако видеото стане публично достояние. „Никой не би разбрал”, мисли си той. След това в една сцена, която единствено може да се опише като пропаганда, Браун продължава: Истината щеше да бъде изопачена, знаеше Лангдън. Както е винаги при Масоните. Истината беше, че фокусът на братството върху смъртта всъщност бе смела прослава на живота. Масонският ритуал бе замислен да пробужда заспалия човек вътре, издигайки го от тъмния ковчег на невежеството, понасяйки го към светлината, и давайки му очи да види… Масонските инициации бяха стряскащи, понеже целта им бе да трансформират… Масонските учения бяха тайнствени, понеже бяха универсални… преподавани чрез общ език от символи и метафори, които надхвърляха религии, култури и раси… създавайки единно „световно съзнание” на братска обич („Изгубеният символ, стр. 437).

Така че, ето ви го. Истината винаги е изопачена, когато става дума за масоните.

Пиене на черена субстанция от череп в тъмна стая с примка около врата под кървава клетва с ужасни последици, включващи прерязване на гърлото, избождане на очите, изтръгване на езика, премазване на ходилата, наръгвания по тялото и т.н., ако издадете грешната информация, е прослава на живота, обединено усилие на трансцендентни души, които просто искат да извисят останалите от нас празноглави тъпаци от тъмните ни ковчези на невежеството в един обединен свят на братска обич.

Ах… колко мило!

Разбира се, както може да се очаква от книга на Дан Браун, разпростирането на любовта стига само до там и не е нужно дълго време, преди умореният ДБ да започне да напада християните и християнството до прилошаване. Буквално всеки член на всяка странна или окултна организация в историята на света, за когото Браун може да се сети, е почитан като „просветен”, „духовно извисен”, „в унисон със Създателя”, дрън-дрън, та пляс!, докато християните, които приемат Библията буквално или за вдъхновена, са описани като жалки палячовци, които все не разбират свещените текстове – писания, които следователно е по-добре да бъдат оставени в ръцете на дълбоко перспективни и духовно просветени хора… като Браун, разбира се… и фримасоните.

И ето че идва ред на „Изгубеният символ”, който (внимание спойлер – обърнете очи, ако не искате да знаете) се оказва Библията. Но апокалиптичните видения от Книга Откровение не са мрачните предупреждения срещу греха и нуждата от покаяние, които тези невежи консервативни християни проповядват през всичките тези години. Не. Библейският Апокалипсис, научаваме, е близък до пророчествата на маите за 2012 г. и оповестява идването на време на безпрецедентно човешко извисяване, когато ние, също като Джордж Вашингтон, ще преживеем апотеоз – и ще се извисим като богове. Преди някой да е казал, „Ама това е само роман”, помислете докъде стигат книгите на Браун досега във влиянието си върху хората към Гностицизма и отричането на божествеността на Иисус Христос.

Този човек е евангелист на идващото (старо) просветление, което, след като вече знаем колко много той цени масонския мироглед, произлиза от Луцифер и, докато ги просветлява, заслепява нас крехките, себични душици.

„Луцифер, Син на Зората! Той ли е, който носи Светлината и с блясъка ѝ нетърпимо заслепява крехките, чувствени, или себични Души? Несъмнено!” – Суверенният Велик Командир Албърт Пайк в масонския наръчник „Морал и Догма”.

С надеждата за антитеза на свличането на това поколение в такава пропаст, една от най-сериозните ми задачи през последните години, докато споделях предстоящото ми „откровение” с доверена група от приблизително 24 учени (всичките уважавани и добре познати теолози, философи и учени), беше да се постарая това послание да достигне и да докосне повече, отколкото църковният хор. Това, което ще бъде споделено във „Възходът на Аполион 2012”, е без прецедент както за християните, така и за тези, които не са християни.

Когато помолих някои от тези велики умове да се присъединят към „Творческата лаборатория” по РНН и да ми кажат какво бих могъл да направя, за достигна множествата на Дан Браун, те предложиха няколко идеи, а накрая всеки реши (по ред причини), че трябва да одобря „кодово предизвикатество”, подобно на това, което Браун направи в миналото, само че в нашия случай „следите” в крайна сметка ще водят до разкритие, откровение и предупреждение, противопоставено на заблудата на Браун.

И така, погледнете надпреварата по-долу по отношение на ИСТИНСКИЯ Изгубен Символ, който в крайна сметка е определен да достигне до тази не-църковна група. Участвайте в надпреварата, ако искате. Какво пък, спечелете $10 000 000 и тайнствения „предмет”. Ако не искате да участвате, няма грижи. Това няма да намали предстоящото разкритие във „Възходът на Аполион 2012” след няколко месеца. Но! Когато бъде обявен Големия шампион, може да ви се прииска да сте имали „предмета”, а и парите не са излишни.

Към: ПРЕДГОВОР

Към: ПРИЗОВАВАНЕ НА АНГЕЛА ОТ ВИХЪРА

Към: КАКВО СЪОБЩАВАЛИ ПЪРВИТЕ СИМВОЛИ И НА КОГО

Към: ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ ДОПОТОПНИТЕ СТЪЛБОВЕ НА ЕНОХ

Към: ПРИЗНАЦИ ЗА КОНСПИРАЦИИ – МИСТИЧНИ ЧИСЛА, ЗАРАЗИТЕЛНИ ИДЕИ

Към: БУНТОВНИ МЕМОВЕ С КАУЗА – СЛИВАНЕ НА УМОВЕТЕ ЗА ЧОВЕКА НА ГРЕХА

Към: ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРАТА НА ОБАМА

Към: КИМВАНЕ ОТ ОРДЕНА И ОЛТАРЪТ НА ЗЕВС

Към: ДАЛИ СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ ЩЕ ГЕНЕРИРАТ АНТИХРИСТА?

Към: ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ ПОСЛЕДНАТА МИСТЕРИЯ НА ДЪРЖАВНИЯ ПЕЧАТ ЗАПОЧВА

Към: ИДВАЩИТЕ БОГОВЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД

Към: НАЧАЛОТО НА ОРГАНИЗИРАНАТА МИТОЛОГИЯ ЗАПОЧВА В ШУМЕР

Към: ПЪРВИ СЛЕДИ НА ПОКВАРАТА

Към: ВЪЗХОДЪТ НА ОЗИРИС

Към: ОТ ДРЕВЕН ЕГИПЕТ КЪМ ГЪРЦИЯ – ТВОЯТ АПОЛОН ЦАРУВА

Към: ДИОНИС: ПСИХОТИЧНИЯТ АСПЕКТ НА ДЕМОНА АПОЛОН/ОЗИРИС

Към: ЛУЦИФЕРИАНСКАТА НАУКА ЗА ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА БОЖЕСТВО

Към: АЛТЕРНАТИВНА ПРИЧИНА ЗАЩО БДИТЕЛИТЕ СМЕСВАЛИ ДНК

Към: БИБЛЕЙСКИ ПРИМЕР ЗА ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА НЕФИЛИМ

Към: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЪВРЕМЕННАТА НАУКА ДА ИМА РОЛЯ В ИДВАНЕТО НА АПОЛОН?

Към: ОТВАРЯНЕ НА КУТИЯТА НА ПАНДОРА

Към: 70-ТЕ ПОКОЛЕНИЯ НА ЕНОХ: ЗЕМЯТА ЛИ Е ТОВА, КОЕТО УСЕЩАМ, ЧЕ БУЧИ?

Към: ДРУГИ ПОЛЕЗНИ БИОТЕХНОЛОГИЧНИ СЕЧИВА ЗА АНТИХРИСТА

Към: СЪВРЕМЕННАТА НАУКА НА БДИТЕЛИТЕ И БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

Към: НАУКА НА БДИТЕЛИТЕ + ТРАНСХУМАНИСТИЧНА ФИЛОСОФИЯ = 11,22,33

Към: КОГА АПОЛОН/ОЗИРИС/НИМРОД, СИН НА ЛУЦИФЕР, ЩЕ ДОЙДЕ?

Към: НА КОГО Е ТОВА ВСЕВИЖДАЩО ОКО, ВСЕ ПАК?

Към: НЕДОВЪРШЕНАТА ПИРАМИДА ПОД ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО

Към: ДАТИ НА ТАБЛОТО: НАЧАЛОТО И ЗАВЪРШЕКЪТ НА ВЕЛИКОТО ДЕЛО

Към: ПОВТОРЕНИЯ НА 2012 И 2016: КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДАТИ?

Към: ТРИНАДЕСЕТИЯТ БАКТУН

Към: ОЩЕ ПО-ДЪЛБОКИ ТАЙНИ – МАИТЕ, БДИТЕЛИТЕ И ЗАВРЪЩАНЕТО ПРЕЗ 2012

Към: ВЕЛИКАТА ЗАБЛУДА 2012 И ПОСЛЕДНИЯТ КОНКЛАВ

 

 [ad_2]

Source link

Visited 6 times, 1 visit(s) today