В черепа на Наполеон Бонапарт е открит устройство от миниатюрен размер

Френският учен Антоан Льофевр открива в черепа на великия император Наполеон Бонапарт метална плоча с остри ръбове, която има размери около един сантиметър. Льофевр вижда в този обект сходство с част от електронен механизъм и счита, че той е предназначен да подобри интелектуалните способности на Наполеон. Откритието става случайно, докато той изследва останките на императора.

Льофевр получава финансиране от правителството, за да проведе изследванията си и работи върху проучването на физиологичните причини за ниския ръст на Наполеон, който е под 160 сантиметра. При изследването си на вътрешността на черепа, той забелязва метален предмет, покрит с костна тъкан, който му напомня за микрочип, използван в електронни устройства.

След подробен анализ Льофевр установява, че този предмет предава електрически импулси в сърцето и мозъка. Той предполага, че металният обект е бил поставен в черепа на Наполеон, когато той е бил малък, и че импулсите от него са увеличили способността на мозъка на императора да решава сложни интелектуални задачи.

Появяват се теории, че чипът може да е създаден от извънземни, които са пристигнали на Земята и са намесили във вътрешните работи на Франция, обхваната от революцията. Льофевр вярва, че тези извънземни са внедрили стимулатор в мозъка на Наполеон, за да влияят на историческите събития. Той счита, че операцията е била извършена през 1794 година, след като Наполеон изчезва за няколко дни. Въпреки липсата на документални доказателства, Льофевр уверено поддържа тази теория и споменава различни прояви на усъвършенствана интелектуална и физическа способност на Наполеон след този период, които според него са резултат от вмешателството на извънземни.

Visited 70 times, 1 visit(s) today