Учен: Имам 600 доказателства за изкуствения произход на COVID-19

[ad_1]

pixabay.com

COVID-19 е създаден в
лаборатория, твърди германски учен, съобщи ТАНЮГ.

Според работещия в Хамбург професор на микробиология Роналд Визендангер причинителят на смъртоносното заразно заболяване е от изкуствен произход.  По неговите думи в края на 2019 г. в лаборатория в централния китайски град Ухан е имало инцидент. „Микроорганизмът е попаднал в белите дробове на хората, които го предали на други човешки същества“, посочи той.

„Аз разполагам с 600 доказателства за това“, заяви ученият. Той също каза, че информацията, потвърждаваща неговата теза, е събрана от публикации в специализирана литература, медии и социални мрежи. „В скоро време ще започна да обнародвам доказателствата“, обяви Визендангер.

Да припомним, след първите на случаи на COVID-19 се появиха предположения, че вирусът не е от естествен произход. Пекин категорично отрече тези твърдения.

източник: novini.bg

Вижте още:

Откриха мистериозен „ген в гена“ на коронавируса

От САЩ: Ваксинираните могат да разпространяват коронавируса

Доц. Гломб: Силата на коронавируса отслабва

Заразяването с коронавируса създава имунитет поне за шест месеца

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

[ad_2]

Source link

Visited 15 times, 1 visit(s) today