Топ 10 на най-продуктивните серийни убийци на планетата

Тъг Бехрам

Тъг Бехрам

Тъг Бехрам е един от най-смъртоносните и продуктивни серийни убийци, съществували някога. Бил е член на индийска удушваческа секта и се предполага, че е прекратил безметежното съществуване на над 931 човека. Творил с размах в периода между 1790-1840 г., той изпращал жертвите си там, откъдето няма връщане, използвайки ритуалната си чалма. Индиецът приключва своята кариера през 1840 г., когато е осъден на смърт чрез… обесване

Елизабет Батори

Елизабет Батори

Тази зла унгарска графиня затрила над 600 невинни млади девици, за да може да използва телесните им течности за СПА процедури. Тя се къпела в кръвта им с надеждата да подхрани кожата си и да запази младостта си. Когато всичко излязло наяве, нейните съучастници били екзекутирани, а тя благосклонно била зазидана в една стая на собственият ѝ замък и била оставена там да си умре на спокойствие. И макар да е отнела толкова много животи, графинята все пак е дала нещо на света- лиричният израз „кървава баня“.

Луис Гаравито

Луис Гаравито

Този сериен биатлонист (изнасилвач и убиец), е бастисал животите на над 140 младенци. В затвора начертал карта на мястото, където били закопани жертвите му, а щом полицията пристигнала там, открила труповете на над 300 момченца. Той изнасилвал децата, а след това хуманно им прерязвал гърлата с остър нож. Първоначално е осъден на 30 години (максималната присъда в Колумбия), но впоследствие присъдата му била намалена на 22 г. заради сътрудничество с полицията и добро поведение.

Ян Ксингхай

Ян Ксингхай

Представяме ви най-кървавия убиец на Китай. До момента на арестуването си през 2003 г. е извършил 65 убийства и 23 изнасилвания. Както сам споделя: „Когато убивам, изпитвам нескрито удоволствие. Това ме вдъхновява да убивам повече. Не ми пука дали жертвите ми заслужават да живеят, или не, това не е мой проблем. Нямам желание да бъда част от обществото. Не ме е грижа за него“. След такова романтично признание нищо чудно, че господин Ксингхай е екзекутиран на 14 февруари 2004 чрез изстрел в главата.

Андрей Чикатило

Андрей Чикатило

Гордостта на руската престъпническа промишленост Андрей Чикатило се радва на световна известност с прякора си „Канибала от Ростов“. Личният му рекорд е 53 жени и деца, изнасилени и убити. Чикатило действал по гарите като заговарял жертвите си и след кратка раздумка ги приканвал в близката горичка, под една елхичка… където детските песнички прераствали в далеч по-кървави версии на самите себе си. За особени заслуги към обществото Чикатило е разстрелян през 1994 г.

Александър Пичушкин

Александър Пичушкин

Творчеството на този бележит руски сериен убиец включва над 60 убийства в периода 2001-2006 г., предимно на възрастни мъже. В убийствата си Пичушкин проявява изключително творчество, като буквално размазва главите на жертвите си с чук или за разнообразие ги реаранжира с бутилка от водка. Абсолютно вменяем, в действителност е осъден за извършването на 48 престъпления, но по негови признания към досието му са прибавени още 11 смъртни случая. Осъден е доживот, като за да не скучае по време на излежаването на присъдата, е подложен на принудително лечение от психиатър.

Шен Чангин и Шен Чангпинг – братята канибали

Шен Чангин и Шен Чангпинг - братята канибали

Това са двама братя, които разкриват пред професията „сериен убиец“ нови хоризонти. Наистина жертвите им са само 11 за година творчество (юни 2003 – август 2004), но пък трябва да им се признае, че да убиваш проститутки, за да им изядеш черните дробове, след което да изгаряш телата със сярна киселина и да ги изливаш в тоалетната, е един нетрадиционен подход. Братята започват да убиват, след като бизнесът им с авто части претърпява провал. Осъдени са на смърт и са изпратени към вечните ловни полета през септември 2005 г.

Денис Нилсън

Денис Нилсън

Тук имаме работа с ценител на човешките останки. Денис Нилсън убива около 15 момчета и млади мъже между 1978 и 1983 г., като запазва телата им за продължителен период от време, извършвайки над тях все хубави неща, включващи рязане, горене и, разбира се, +#$%*****уални игри. Арестуван е след като съсед от блока, в който живее, извиква водопроводчици заради запушена канализация. Оказва се, че тръбите са пълни с човешка плът… Осъден първоначално на 25 години, а впоследстве доживот, Нилсън е активен защитник на правата на затворниците и благодарение на него във Великобритание е приет закон, разрешаващ на пандизчиите да получават еротични материали по пощата.

Семейство Бирни

Дейвид и Катрин Бирни са едно щастливо австралийско семейство, споделящо общи интереси в сферата на жестоките убийства. Вместо да вдига бурни семейни свади, завършващи с физическо насилие, през 80-те двойката практично отпуска напрежението чрез практикуването на неконвенционални +#$%*****уални практики, включващи изнасилването и убийството на жени между 15 и 31 години. С оглед разнообразяването на +#$%*****уалния живот, жертвите са изнасилвани многократно, а след това жестоко умъртвявани, изгаряни и закопавани в гората. Зад гърба си имат 5 извършени престъпления с 4 смъртни случая, тъй като последната им жертва, 17-годишната Кейт Мур, успява да избяга и да се свърже с полицията. Това е краят на семейните партита. По време на процеса, запитан защо е пледирал „виновен“, Дейвид Бирни поглежда семействата на жертвите и отговаря: „Това е най-малкото, което мога да направя“. Самоубива се в килията си през 2005 г., жена му Катрин е все още в затвора с разпореждане никога да не бъде освобождавана.

Ахмад Сураджи

Ахмад Сураджи

Един от най-колоритните убийци в класацията. Индонезиецът, изявяващ се като шаман-лечител, прекратява преждевременно съществуването на 42 млади момичета и жени във фертилна възраст, използвайки особено напредничави методи. Той заравя жертвите си до кръста, след което ги удушава и пие слюнката им. Разбира се всичко това не е просто каприз, а начин за вдигане на левъл и превръщането на мистър Сураджи в първи клас лечител-мистик. Нещо, за което индонезиецът е бил посъветван от духа на баща му, навестявал го в сънищата му. Съдът признава „лечителя“ за виновен и на 10 юли 2008 г. Ахмад Сураджи е изпратен да прави компания на баща си в алтернативната вселена чрез разстрел.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

 Благодарим Ви!

Visited 413 times, 1 visit(s) today