Tall Whites

Тик так НЛО принадлежат към ET, които той нарича „високи бели“

[ad_1]

Като участник в програмата на Amazon Services LLC Associates, този сайт може да печели от квалифицирани покупки. Може да печелим комисионни и за покупки от други уебсайтове на дребно.

Високи бели

Разхождайки се с високите бели, нов филм на Amazon Prime отразява историята на Чарлз Джеймс Хол, който твърди, че е живял с извънземни две години. Докато повечето извънземни срещат истории, които обикновено са кратки, Хол твърди, че бавно се е научил да общува и ги познава много добре.

Хол е включен във военновъздушните сили на САЩ през 1964 г. и е разположен в отдалечена барака за времето във военновъздушната база Нелис край Лас Вегас, Невада, през ’65. Там той беше натоварен да наблюдава метеорологичните модели на полигоните на Gunnery в Индиан Спрингс.

Скоро след като се ожени за съпругата си Мари-Тереза, той разкри, че е имал много срещи с това, което той е описал като „високи бели“ в Индиан Спрингс. Макар да не се интересуваше особено от ЕТ, тя му повярва. Въпреки това темата остана лична, тъй като те създадоха семейство.

След осемнадесет години Мари-Тереза ​​беше изненадана, когато научи, че съпругът й пише мемоари за преживяванията си. След като ги прочете, тя го насърчи да публикува мемоарите, които споделят уникален спомен с много интересни подробности за това, което според него се е случило.

Забележка: Ако не сте гледали шоуто, това ще съдържа спойлери.

Високи бели и гама 4 Хари

Преди да се насочи към новото си назначение в отдалечена хижа за времето, приятелите на Хол му разказаха за легенда в базата за „Хари от обхват 4“. Според историята Хари е „голям бял радиоактивен кон, който се носи около пустините“.

Хол вярваше, че това е забавна история, предназначена да го сплаши като нов човек, и го вдигна с рамене. Изглежда обаче, че в историята има много повече неща.

През пролетта на 1965 г. мъжът, когото ще замени като метеорологичен наблюдател, неохотно го заведе на кратка обиколка из метеорологичните бараки. По време на шофиране с камион той видимо се „измършавя от страх“, разтърси се и отказа да излезе от камиона. Вътре в бараката Хол установи, че дневникът е занемарен, сякаш никой не е бил там от месеци.

След като се върна в базата, мъжът каза на Хол, че никога няма да се върне и че е „сам“. Оставен да разбере всичко за себе си, Хол беше изолиран от бараките за времето и започна да осъзнава, че не е сам.

Първо, той започна да вижда групи от мистериозни плаващи светлини в небето. По-късно той започва да вижда странни бели фигури. През цялото време звуците, които той смяташе за Западни поляни, сякаш се движеха заедно в близката долина.

Сам в пустинята с извънземни

Хол описва, че за първи път е видял висока бяла жена в казармата късно една нощ. Тя държеше мистериозен квадратен предмет, дебнещ в мрака на тоалетните. Хол описа, че се е почувствал толкова шокиран от срещата, че е могъл да мисли само да продължи да върви и да се върне в леглото.

Оттам продължиха срещите с високи бели фигури. Един ден той забеляза младо момиче, което тичаше в лабиринти от градинско дърво, и отиде да помогне. Когато се приближи, звуците на Meadowlark сякаш го заобикаляха.

Той се приближи и осъзна, че тя не е човек.

„Виждах, че е малко момиче, но не е човешко момиче“, каза Хол. „Шокът, който изпитах, трудно може да бъде описан.“

Овладян от страх, той залитна обратно към бараката за времето. Докато се отправяше назад, висок бял мъж, когото смяташе, че трябва да е от Гама 4, Хари започна да тича към него. Всичко, което Хол можеше да направи, беше да се върне обратно в бараката, онемял от това, което виждаше. След това той навлезе във фаза на самоотричане, без да иска да вярва, че срещата е реална.

Срещите продължават

След мъчителното преживяване с Range 4 Harry, Хол продължи да вижда високи бели около метеорологичните бараки. Започна да осъзнава, че с любопитство го наблюдават, вслушвайки се в разговорите му. Появи се жена, която го гледаше, блестящо побеляла на слънцето. След като последва, Диапазон 4 Хари се изправи, за да му каже, че и той е там.

Сам в пустинята Хол нямаше кой да потвърди опита си. Беше ли реално? Или умът му му изиграваше номера?

„Той очевидно беше напълно реален, а тя беше напълно истинска. Не можах да го приема емоционално “, каза той.

След тази среща той постепенно започва да общува с Хари от диапазон 4 и да научава повече за съществата около него. С течение на времето той научи, че високите бели могат да имитират човешки гласове по телефона. Те обаче общуваха помежду си с високи звуци. За него те звучаха като Western Meadowlarks.

Напреднали същества, предпазливи около хората

Оттам нататък срещите зачестиха и той понякога не беше сигурен дали всичко е халюцинация.

Един ден над рамото му се появи усмихната извънземна жена, докато той пишеше бележки. Кожата й бе бяла от хартия и имаше тънка платинена коса, малки уши, тънки устни и малки черти.

Поглеждайки назад, той вярва, че иначе би могла да мине като човек. От друга страна, тя носеше костюм, който й позволяваше да левитира и малка каска. След преживяването той се чувстваше така, сякаш полудява с никой, който да му помогне.

„Бях зашеметен и бях в шок“, каза той. „Има толкова много начини, че можеш да бъдеш изненадан и да се страхуваш“, каза той.

„Вероятно не осъзнавате доколко хората зависят един от друг, за да потвърдят своя опит.“

При друга среща той си спомни, че ЕТ използваха квадратен цифров инструмент, за да го хипнотизират. Въпреки това той можеше да си спомни някои от случилото се. Един ден извънземен разузнавателен кораб блокира пътя, принуждавайки го да се върне назад и да се върне в базата.

Подробности за извънземните

В продължение на много месеци срещите напредваха, докато не откриха много неща за съществата. Например той твърди, че високите бели могат да живеят от 600 до 800 години и да комуникират в звуци, които не можем да чуем, използвайки техния отличен слух.

Забележително е, че Хол предполага, че за първи път са започнали да посещават Земята през 5000 г. пр. Н. Е.

На ръст те са високи, но крехки по сила в сравнение с хората. За разлика от нас, те не са адаптирани към Земята и са по-уязвими. По този начин, когато са близо до хората, те са изключително предпазливи и винаги добре въоръжени.

„Дори и да са ви приятели, когато дойдат, винаги има известно напрежение“, каза Хол.

Яростно защитаващи децата си, високите бели не биха се поколебали да защитават семействата си.

„Никога не сте искали да ги изненадате или да ги изплашите“, продължи той.

Свързани: Този тайландски култ твърди, че е комуникирал с извънземни повече от две десетилетия

Сътрудничество с правителството?

Въпреки че бяха предпазливи, Хол твърди, че високите бели си сътрудничат с американската армия. В замяна на базата в Индиан Спрингс те споделиха някои знания, не желаейки да споделят всичко за своите технологии. По-специално, те не са склонни да споделят технологията за задвижване в дълбокия космос, казва той.

Интересното е, че Хол твърди, че високите бели са предлагали на правителството множество екзопланети, подобни на Земята. Тъй като са много, ЕТ не са териториални.

В замяна те поискаха помощ за изграждане на бази, на които да кацнат космическите си кораби. Тъй като планетите са относително студени, те не са желателни за високите бели като повече от временно място за кацане.

„Те предложиха да дадат тези планети, брава, запас и цев на американските генерали. И в замяна искаха американските генерали да построят само една база за високите бели, за да имат къде да влязат със своите дълбоки космически кораби, за да ремонтират, зареждат с гориво и да ремонтират, за да изпъкнат отново в дълбокия космос. Американските генерали много искаха да колонизират тези планети. “

Днес Хол остава несигурен дали генералите от два вида някога са постигнали споразумение.

Свързани: „Галактическа федерация“ помоли ли Тръмп да не разкрива извънземни?

Високи бели и НЛО „Tic Tac“

Във филма Хол разглежда кадрите с НЛО, потвърдени като автентични от американския флот. Според него така наречените кадри от НЛО „Tic Tac“ съвпадат с това, което той знае за скаутския кораб на Tall White. По този начин той не се съмнява, че видеоклиповете са автентични и са свързани със съществата, които е познавал отдавна.

От 1967 г. Хол никога повече не е виждал Високите бели, но вероятно все още посещава Земята. Той остава отворен за шанса да се срещне отново с тях един ден. Като цяло опитът му е интересен и той изглежда вярва в това, което казва искрено.

Високи бели и Едуард Сноудън?

Като интересна (и причудлива) странична бележка: През 2014 г. изтеклите документи на Едуард Сноудън като че ли съвпадаха донякъде с историята на Хол. Той обаче включваше и много теории на конспирацията. Забележително е, че съдържанието може да произхожда от предполагаем доклад на руската шпионска агенция на ФСБ, публикуван по-късно в Иран. Като се има предвид източника, това е най-малкото съмнително.

От Форбс:

„Сноудън, получил убежище в Русия, изтече документи, че раса от извънземни„ високи бели “пристигна на Земята, помогна на нацистка Германия да изгради флот от модерни подводници през 30-те години, а след това се срещна през 1954 г. с президента Дуайт Айзенхауер, където беше установен „тайният режим“, управляващ в момента Америка. “

Видях откъс от Разходка с високите бели по-долу.


Препоръчано изображение: Екранна снимка чрез YouTube

[ad_2]

Source link

Visited 28 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *