Странните звуци от тибетската „Пещерата на духовете“ (видео)

goa-gajah

Много от нас  чувстват промяна в света. Някои   чувстват много силно, някои тепърва започват да се вслушват в събитията. И не напразно. Изглежда, че със Земята нещо се случва и всеки ден е все  по-активно. Честата поява на НЛО. Нарасналият брой   земетресения. Мистериозни пукнатини в земята, в много страни едновременно…

Главоболие, замайване, странни  апокалиптични сънища. Случва ли ви се и на вас?

Или да вземем нашето Слънце, на което за последните 2 месеца имаше толкова изригвания, колкото  за трите предходни години.

Наблюдения по целия свят говорят за увеличаване на броя на сигналите в обхвата VLF (ниските честоти) и тласкат мислите на учените към идеята, че нещо става все по-активно. В тази връзка е и настоящата публикация. Потребителят ChrisTref е  публикувал клип на  YouTube, съдържащ  любопитен звуков файл.

Записът на звука  е бил направен от тибетски монах в така наречената  „Пещера  на духовете“.

В тази пещера спят тибетските светци.

Старейшините казват, че бог Шива започва да пее мантрата си, като  призовава боговете да се върнат на Земята, но мантрата има 3 степени.

Последната е, когато Шива затръби с  неговия рог, което би означавало начало на  нова епоха.

Звукът е записан на 500 метра от вратите на гробницата на светиите. Самата пещера е лабиринт. Наскоро в пещерата са дошли група американски учени и вероятно във връзка с тези събития, китайските власти   временно са затворили Тибет за чуждестранни туристи.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 716 times, 1 visit(s) today