Десетте пророчества на сатана

satana1

От  XVI в тайните подземия на  Ватикана се съхраняват древните таблици, на които е гравирана историята на последната битка между доброто и злото. Вледеняващите душата събития трябва да   сложат край на нашия свят и да станат прелюдия към възцаряването на дявола в него.

За записаните на таблиците предсказания е решено да се разкаже през 2001 г., когато всички ще разберат, че край на света няма да има. Тогава папа Йоан Павел II, по някаква причина  забранява, а едва сега новият папа променя нещата и открива постепенно тайната. Група експерти от  Ватикана заключават, че документът, открит през 1946 г. в изгоряла къща и изпратен във Ватикана от немски монах, е наистина   договор, който  Адолф Хитлер е направил със сатана.

Договорът е с дата 30. 4. 1932 и е подписан  с кръвта на двете страни. Според него, дяволът предлага почти неограничени правомощия на Хитлер с условието, че ще ги използва за зло. В замяна Хитлер обещал да даде на дявола душата си в безусловно притежание точно 13 години по-късно. Така че, 1932 плюс 13 – се получава 1945 г. …

Четирима експерти изучават документа и стигат до заключението, че подписът на фюрера е автентичен, характерен за документите, подписани от него през 30-те години. Но най-любопитното е друго: подписът на Сатаната също съвпада с този, който стои на други подобни договори с владетеля на Ада. А такива в различни архиви, особено на църквата, има много. Договорът с владетеля на ада помага на Хитлер за решаването на загадката – как Шикългрубер успява да се превърне в господар на Германия. Съдете сами: До 32-ата си години Хитлер е просто неудачник. Той е изгонен от гимназията, а след това той   два пъти пропада на изпити в Художествената академия. Той дори попада в затвора. Всички, които го познават по това време, го смятат за негоден за нищо човек. Но на 32-години съдбата му коренно се променя. Той буквално се „катапултира“ в креслото на властта и през януари 1933 вече управлява  Германия. Според експерти на  Ватикана, това може да се обясни само със съюз със сатаната. И на 30 април 1945 година – точно 13 години по-късно – той се самоубива.

Музеят на Луцифер

В очакване на третото хилядолетие на християнската епоха е имало серия от прогнози за предстоящия край на света. Някои от планировките са били за 1999 г., но когато нищо страшно не се случва, започват да отлагат съдбовната дата за в бъдеще. Първоначално в сегашното  десетилетие на XXI век, а след това по-далеч и по-нататък, и така нататък в продължение на десетилетия и векове напред. Същността на историите за края на света е в това, че след като Антихристът завземе властта на земята, ще се състои решителната битка на небесните и адските сили и на планетата, в крайна сметка, ще се възцари Божието царство.

За искрено вярващите християни това е непреходната истина. Не е ясно само едно: кога  тези събития ще се случат. Но повечето хора имат и други въпроси. Например, дали наистина съществува Сатаната, който ще издигне на световния трон Антихриста и по този начин ще сложи началото на един тъмен период в живота на човечеството? Достатъчно убедителен отговор може да се намери в музея на Луцифер, създаден във Ватикана. С благословията на папата експонатите доказват, че Сатаната броди по света.

– Предметите в музея, разбира се, са доказателство за съществуването на нечестивия – казва кураторът на музея Исмаро Бенедикти. – Църквата ги е приела като конкретно доказателство за съществуването на дявола.

Ние не ги обнародваме и не говорим за това, но ги пазим за да покажем  какво може  дявола. В музея, например, се пази молитвена книга, която принадлежала на   млада италианка, която починала от ужас през една нощ на 1578, когато и се явява Сатана. В книгата, която тя изпуска от  страх, има прогаряния на местата,  докоснати от ръката на Принца на мрака. Друг експонат – рокля на френската графиня Сибил де Меркер, която се е срещнала с дявола в безлюден двор на собствения си замък през 1357 година. Роклята е изгоряла на това място, което е докоснато от ръката на Сатаната.
– Музеят е основан през 1933 г. по заповед на папа Пий XI (1922 1939g.g.), -разказва отец Стефан Мецофанти, 11-тият директор на секретния  музей.

– Тук можете да намерите стотици свидетелства за реалното съществуване на Сатаната. На три от тях Мецофанто обръща  специално внимание.

За кървавия договор на  Хитлер с Луцифер писахме по-горе.

Плътта  на демона 
– Според археолозите –  обяснява Стефан Мецофанти,  пред  репортерите  се показва обикновено, кафяво изсъхнало тяло-  тази мумия, открита под развалините на стара църква в град   Мексико Сити, не е „напълно човешка“. Има основания да се смята, че тези запазени останки са принадлежали на истински демон! Изсъхналото тяло с рога като на коза, удължени резци и копита е било намерено на 21-ви януари 1997 г. от работници по време на разрушаване на стара сграда. „Това е една от най-невероятните научни находки на нашето време – казва проф. Й. Терранова, след проучване на останките. – Ние получихме доказателство, че Сатана реално съществува в плът „. Археолозите не знаят как мумията,  намерена в прост каменен саркофаг  под олтара, е попаднала в католическата църква на Свети Антоний. Изследователите смятат, че възрастта на находката е около 600 години.

Мумията е така добре запазена, че много от детайлите се виждат ясно undefined-например дълги, почти женски мигли. Изследване на черепа на мумията разкрива, че рогата и зъбите на съществото са се появили в зряла възраст.

„Всичко сочи към резки и болезнени физически промени – казва проф. Terranova. – Ние вярваме, че в началото  този човек е водил напълно нормален живот, но на възраст около 25 години в тялото му се вселява Сатаната „. Сега учените се опитват да прочетат надписа на медния медальон, който виси около врата на мумията. Според експерти, има спекулации, че медальонът е някакъв окултен предмет, с помощта на който Сатана се вселява в доброволец или в нищо неподозираща жертва. Откритието в Мексико обаче, не е първото доказателство, че дяволът приема човешка форма. В края на 1995 г.   се съобщава за намерена рогата мумия в индиански гробища в близост до Уайт Ривър (Южна Дакота, САЩ). Индианският Сатана е бил с по-малко късмет от мексиканския, защото  е бил измъчван до смърт от воините Сиу.

Според каноните на християнството, Господ Бог има само едно физическо превъплъщение – Исус Христос, но Сатана в историята на човечеството се появява в плът стотици пъти. Останките,  открити в Южна Дакота, датират от началото на ХVIII век, т.е. те са на около 300 години.

„Нашата мумия е с около триста години по-възрастна, – отбелязва  Terranova.

Ако интервалът между телесните въплъщения не се промени, следващата поява на Сатаната следва да се очаква в началото на третото хилядолетие … „

Музеят на сатана, разположен в  църквата  Светото сърце на мъченика, много рядко се посещава от свещеници или  туристи, тъй като съществуването му се пази в тайна. Но Сатаната не само броди по света, той възнамерява да измени сценария за края на света, замислен от Бог. Поне така пише на таблиците,  които бяха споменати в началото.

Пророчествата на падналия ангел

– Тези ужасни пророчества са строго пазена тайна от 1566 г., когато са дадени на Ватикана от отказал се от вярванияти си сатанист – казва д-р Павел Морет от Вашингтон. – И сега най-после излизат на светло. Пророчествата на Сатаната, като цяло, съвпадат с предвижданията, съдържащи се в Библията, но с една съществена разлика.

В Библията откриваме индикация, че след период на невероятни сътресения, страдания и борба, Доброто все пак надделява над злото и води до създаването на земята на Царството Божие. В предсказанията на Сатаната звучат обратни твърдения. След ужасяваща серия от нещастия и страшни епидемии, световни войни и безпрецедентен терор, злото триумфира над доброто и Сатана ще   установи на земята  ад и ще го управлява завинаги. Пророчествата са десет и пет от тях са се сбъднали! Ето защо Ватикана мълчеше за тях преди 1999 година. Другите пет предсказания на главния злодей е трябвало да станат реалност до 2000 г., но това не се случва. Такава рязка промяна в хода на събитията едва ли може да се обясни с нещо друго освен с победата на силите на светлината. Но да се върнем обратно към прогнозите на нечестивия.

Гравирани върху плочи от черен оникс  за тези предсказания се смята, че са  най-малко на 10 хиляди години.

– За да не се съмнявате относно автентичността на плочите – казва Morret, – вземете предвид факта, че с помощта на най-съвременните научни методи на изследване се доказва, че гравирането е направено преди 9,5-11 хиляди години.

– И по-важното – продължава той – пет от пророчествата вече са се сбъднали, което доказва най-малкото, че техните автори всъщност са  предвидили бъдещето –  радост и страдание за хората. Предсказанията включват, наред с другото, използването на плана на Сатана да   потопи  християнския свят в пълен безпорядък по време на кръстоносните походи, което, както всички знаем, действително се е осъществило. Те също така съдържа данни за Първата и Втората световна война и идването на власт на слугата на злото – Адолф Хитлер. Не по-малко драматични са неговите предсказания за това, как свободният свят ще рухне под тежестта на епидемии от злоупотреба с наркотици, разюздан секс и общ  упадък на морала.

В пророчествата на Сатаната също се съдържат данни за съществени промени във формата на Земята, като се започне с безпрецедентна серия от земетресения и вулканични изригвания,за които и геолозите ще ви кажа, че започват от края на 80-те години на ХХ век. И все пак тези ужаси се ограничават до 1999-2000. Коментарите, както се казва, са излишни – всичко за нашето време в пророчествата на Сатаната е блъф. Но това не означава, че те трябва да бъдат забравени. Всички ужаси  може би все още може да бъдат осъществени, но по-късно. Сатана не веднъж се е провалял с плановете си, но не спира да се опитва да ги изпълнява отново и отново.

Кратък преглед на „края на света“

Към неудачните прогнози на Дявола, като провалил се пророк в голям мащаб, можете да добавите несбъднатите „откровения“ на няколко десетки лъжепророци.  Началото на края на света е обявено през 1990 г., а за завършване на  процеса се казваше, че ще е през 2003 година.

Според други, това е трябвало да се случи в 1996-1998. Е, разбира се, масата прогнози бяха за 1999 година. Да не издребняваме и да погледнем на проблема в световен мащаб. Оказва се, че според най-консервативни оценки в продължение на хиляди години на писаната история, човечеството е плашено с края на света стотици пъти! По-долу са датите от най-известните пророчества. По този начин краят на света е трябвало да се случи: през 900 г. преди Христа, в 1000, 1666, 1900, 1910, 1992, 1993, 1994, 1996, 1998, 1999, 2000, 2002, 2003, 2017, 3797 и така нататък …

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 1 451 times, 1 visit(s) today