Сензация: Руската инвазия е заради Кримската пирамида (ВИДЕО/СНИМКИ)

20140306.pmqpdtsvue

Руската инвазия на Кримския полуостров е заради най-старата пирамида в света, твърдят теоретици. Според тях тя крие много тайни и още не е проучена докрай. Датира от периода Юра, което означава, че е строена по времето на динозаврите, разкрива украинският учен Виталий Гох, който е проучвал древния комплекс.Висока е 45 и е дълга 72 метра. Според Гох илюминатите ни държат далеч от тайните на свободните безплатни енергии, които пазят пирамидите по света.

През 1921 година Владимир Бехтерев – ръководител на Института за изучаване на мозъка, решава да изучи феномена на психическо отклонение, така нареченото “мерячение”, случаи на каквото заболяване се срещали на Колския полуостров. Друг е въпросът дали става въпрос за заболяване или за масово въздействие, близко до вманиячаване или зомбиране. За целта е организирана цялостна експедиция, която не успяла да открие истинските причини за това явление, но Колският полуостров им открил невероятни тайни – древен подземен тунел, защитаван от психотронни полета с неизвестен произход, както и останки от много древни постройки.

Пет години по-късно е организирана втора експедиция, за да се разкрият тайните на Крим. Експедицията била възложена на Барченко и Лабораторията по невроенергетика, която той ръководел. Някои запазени до днес сведения разкриват мястото на експедицията – южния бряг на Кримския полуостров, района на Бахчисарай, където са се запазили древните „подземни градове”, а целта е била изучаване останките от древните цивилизации и тайните им знания за управление енергията и съзнанието на човека. Вероятно идеята е била да се използва както психологическото оръжие и инструмент за масово въздействие.

След разпадане на СССР Южният бряг започва да разкрива своите тайни. Неочаквано за всички, изследователя Виталий Гох открил мрежа от пирамиди, по строеж и размери напомнящи пирамидите в Египет. Това феноменално откритие показва, че държавните пари не са били напразно изхарчени.

Целта на пирамидалните съоръжения , височината на които варира между 36 и 62 метра, не могли да открият нито учените, нито жителите на полуострова, тъй като са изцяло скрити под земята. Върховете на пирамидите се намират само на няколко метра под повърхността. Откритието си Гох е направил случайно, сканирайки почвата с прибор – собствена модификация, с цел откриване на подземен водоизточник. Решението да пробие отвор дало резултат на дълбочина 10 метра – била намерена първата от множество пирамиди, построена, като и египетските, на принципа на златното сечение ( съотношението между дължината на основата и височината е с коефициент 1,6).

Само че с това тайните на Крим, свързани с пирамидите, не свършват. Не успявайки да се отдалечат от нагодката, учените открили фигурата на “сфинкса”, точно подобие на египетския. Люкът, разположен в единия край на гигантската фигура, води до помещение с диаметър 10 метра. Освобождаването на сфинкса от под земята, довело до намиране и на самия вход, добре закрит от варовикови плочи. Работещите на разходките твърдели, че на работещите вътре настроението се подобрявало, а посетителите усещали мощен прилив на енергия. /БЛИЦ

Ако Ви харесват публикациите ни моля помогнете ни да ги популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

[miwopolls]

Visited 499 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *