Самоубийството на Хитлер е измама

Самоубийството на Адолф Хитлер пълна измама, нацистът се укрил в Аржентина с подводница

Адолф Хитлер

Адолф Хитлер не се е самоубил в бункер в Берлин, а е избягал с подводница в Аржентина. Ново разследване около смъртта на нацисткия лидер разкрива шокиращи факти от живота му, или по-точно около мнимата му смърт.

Противно на всеобщото мнение, че Адолф Хитлер и Ева Браун са оженили и самоубили в подземен бункер в Берлин, вождът на нацистите всъщност е изживял старините си спокойно в Латинска Америка.

Адолф Хитлер е избягал с подводница в Аржентина, където живял в добре уредено ранчо след края на Втората световна война и е страдал от астма и язва, твърдят нови разкрития около смъртта му обявени от ФБР. Разсекретени документи разкриват, че директорът на ФБР Едгар Хувър, е взел присърце твърденията, че Хитлер е жив и че неговият екип е получил дори задача да провери обвиненията.

Адолф Хитлер инсценирал смъртта си

Адолф Хитлер инсценирал смъртта си

Разследването е проведено при пълна секретност, а информацията около него доскоро е пазена. Наскоро изтекли документи обаче разкриват подробности и нови разкрития около живота на Хитлер след войната. В тях се твърди, че аржентинец е помогнал на Хитлер, две жени и няколко други германци да излязат от подводницата в южноамериканската държава около две седмици и половина след падането на Берлин през април 1945 година.

Хитлер и неговите другари тръгнали с коне към склоновете на южните Анди, а планът е бил групата от 50 души да създаде собствено селище там, по-изолирано от околния свят, за да живеят спокойно германските семейства с хората в близките села.

Нови документи разкриват истината за 'самоубийството му'

Нови документи разкриват истината за „самоубийството му“

Аржентински информатор, който е дал тази информация на властите в САЩ е поискал срещу тях убежище в Америка. Подробности около самоличността му обаче се пазят в пълна тайна.

adolf 3

Любопитна подробност е, че въпросния информатор е дал информация и на журналисти от „Лос Анджелис Екзаминър“ на 29 юли 1945 г., описвайки им именно лицето на Хитлер. Любопитните репортери дори получили предложение да отидат до Сан Антонио в Аржентина, където местен водач да ги отведе до ранчото на Хитлер. С предупреждение, че могат и да не се върнат живи от там.

Информацията някак стигнала до легендарния Джей Едгар Хувър, който поискал проследяване на следата от военното отделение на тайните служби. Резултатът от разследването е документ, на който ясно е написано, че Хитлер не е извършил самоубийство, а е отишъл в Аржентина, където живял до своята смърт.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

 

Visited 785 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *