Рон Пол за “Голямото зануляване” и технократската диктатура

[ad_1]

22.02 22:16 –
Рон Пол за “Голямото зануляване” и технократската диктатура

Голямото зануляване, цифровата идентичност и Интернет на Телата: Човешките същества като стока, гражданите като инвентар, хората като продукти: перспектива

Рон Пол осъжда програмата за Голямото зануляване (“The Great Reset”) на Световния икономически форум (WEF), заявявайки:

„Голямото нулиране драстично ще разшири състоянието на наблюдение чрез проследяване в реално време.“ 

Тъй като паспортите за ваксинация и имунитет срещу Ковид-19 намират все по-голяма поддръжка сред правителствата, авиокомпаниите и местата за забавления, защитниците на програмата за Голямото зануляване искат да използват тези устройства за цифрово наблюдение като инструменти за наблюдение на всеки аспект на обществото. 

В понеделник, 4 януари 2021 г., бившият конгресмен Рон Пол осъди Голямото нулиране в седмичната си колона, заявявайки:

„Това Голямо Зануляване е свързано с разширяване на правителствената власт и потискане на свободата в световен мащаб.“   

“Голямото нулиране значително ще разшири състоянието на наблюдение чрез проследяване в реално време. Също така ще се изисква хората да получават цифрови сертификати, за да пътуват, и дори технология, имплантирана в телата им, за да ги наблюдава “, добави той.   

В публикацията си в своя блог, Пол намекна за глобалистката програма на WEF, да обвърже всеки човек с цифрова идентичност, която наред със съхраняването на здравни паспорти, наблюдава всички социални взаимодействия, онлайн поведение и финансови записи, ако трябва да споменем само няколко. 

“Системата за проследяване и наблюдение може да се използва за заглушаване на онези, които изразяват „опасни“ политически възгледи, като например, че Голямото зануляване нарушава дадените ни от Бог права на живот, свобода и стремеж към щастие“, добави Пол.   

Общата цел на така наречената програма за Голямото рестартиране на WEF винаги е била да прекрои глобалната икономика и да преработи всеки аспект на обществото, със или без Ковид.   

Доверието се превръща в основна грижа, когато осъзнаете, че идеята за проследяване и следене на всяко човешко същество на планетата вече е била отстоявана от основателя на WEF Клаус Шваб, години преди Ковид-19 да се появи на сцената.   

Друг проблем е дали да вярваме, че всичките локдауни, ограниченото придвижване, унищожаването на малкия бизнес, сривът на икономиката, изселването от домовете и най-големият трансфер на богатство в историята на света са необходими, за да се спре „невидим враг “, заедно с последващото ограничаване на свободата, което не е било наблюдавано в свободния свят от началото на т.нар. “война срещу терора”. 

Според Шваб, четвъртата индустриална революция, след  Ковид, ще доведе до „сливане на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“.   

В своите книги „Ковид-19: Голямото зануляване“ (2020 г.) и „Четвъртата индустриална революция“ (2017 г. ) Шваб си представя бъдещето на проследяването и следенето на всеки индивид, чрез цифрови идентичности, свързани с “Internet of Bodies” (Интернет на телата (IoB) екосистема.  …     

/Източник: Sociable.со/  

Пълната статия (на английски) :

https://sociable.co/government-and-policy/the-great-reset-will-expand-surveillance-state-via-real-time-tracking-ron-paul/?fbclid=IwAR2DPfzcrxOPzw6IsOIIA-u8SFE9NWFllliiCDcEtGd39EeXpIVCvAbuJB8  

image

 

   [ad_2]

Source link

Visited 53 times, 1 visit(s) today