Проектът Има Такъв Народ

 

Не в много далечно минало след огромни разочарования и национални катастрофи българинът се довери всячески на един спасител на име Симеон. Симеончо долетял от Испания с бял самолет да спасява и оправя държавата.


Голямото завръщане

Първото завръщане на Симеон Сакскобурготски в страната е на 25 май 1996 година – в последните месеци от управлението на кабинета „Виденов”. Улиците са пълни с множество хора, които искат да видят с очите си пристигането на Симеон. В него те виждат надежда за едно по-добро бъдеще. Във всички градове, които посещава, той е посрещнат от огромни маси граждани. Премиерът Жан Виденов не се среща с него – в онзи момент той е на посещение във Виетнам. Никой от социалистическата партия не приема Сакскобурготски. Посрещат го кметовете на София – Стефан Софиянски и на Бургас – Йоан Костадинов, партиарх Максим и президентът Жельо Желев. Управляващите са доста притеснени от идването на царя, националната телевизия получава насоки да ограничи отразяването на посещението му, а в репортажите броят на стеклите се хора е нарочно занижаван.

Същият този Симеон гръмко тогава заяви : “Ще оправя България за 800 дни” !

 

След като дойде след национална българска катастрофа същият спасител остави такава и след него , даже и по голяма.

Унищожаването на Българската армия

Сълзите на Соломон Паси :

Довели до промени като тези:

 

 

 

 

 

 

 

И като тези:

Поделения като това в Звездец от това:

Го превърнаха в това:

И не само то има много още огромни поделения от които няма вече и помен.

Българската Армия 1944-1989г.

Няма точни данни за числеността й, но варира между 150 000-200 000 души мирновременна армия. В състава й влизат пет танкови бригади. От 1961г. България разполага с ракети, способни да носят ядрен заряд.

През 70-те години на XX в. ВВС са в апогея на своята мощ, притежаващи най-малко 300 модерни бойни самолета в състава си.

Българската армия днес

Данните за числеността на българската армия варират между 24 000 – 30 000 души.

 

 

НДСВ създаде чудовището “Пеевски”

Васил Божков:

Пeeвcки гo пoзнaвaм oт 2000 г. Тoгaвa ми гo прaти цaря c eднo мoмчe-cин нa Гaля Дичeвa. Идвaхa зa ръчичкa, зa дa ги нaучa кaк ce прaви бизнec и дa ги пoдпoмaгaм.

Цялото интервю може да прочетете ТУК

Или да изгледате видеото тук:

НДСВ създаде и Бойко

След разочарованието от “Царя” дойде поредният “спасител” В лицето на най-хулената личност днес в България – Бойко Борисов. Проект който е готвен явно дълго време и е родил свойте плодове на свойте създатели.

Царят явно създаде и проектът Слави. Същият този Слави който се репчеше и се канене на Борисов докато последният не му гостуваше в Шоуто на Слави с вече подготвени безобидни въпросчета написани на някоя мазна салфетка от отсрещната кебапчийница. Славчо Трифонов този който хвърляше бесни закани ако не приемат референдума, този който се кокореше и врещеше за субсидийте на партийте, а днес тихичко си ги прибра. Същият този Славчо който реди министри днес, същите тези които ограбиха България по времето на НДСВ.

Същият Славчо чете явно някоя друга мазна сълфетка (подадена му от същият някой) от онази същата кебапчийница и дава жизненоважни за България изявления във формата на клипчета качени във Фейсбук.

Какво прави царят сега?

В момента Симеон живее в двореца “Врана”, а през 2000 година той и сестра му дариха 88 хектара от парка на Столична община. Скоро ще бъде отворен и музеят в двореца, посветен на Третото българско царство.

Симеон Сакскобургготски продължава да води активен обществен живот, макар и в сянка. Във Врана пристигат много дипломати, политици и общественици, които искат да се срещнат с него. Канят го на международни конференции в чужбина. Чете много и размишлява по различни въпроси, включително защо много хора по думите му “са несправедливи към него” и не са оценили голямата му любов и усилия в полза на България.

 

 

Тук накрая идва въпросът кой дърпа конците на всички “Лидери” в България? И има ли спасение за тази наша разорена държава?

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Visited 101 times, 1 visit(s) today