Предсказанията на Волф Месинг за 2021 година за Русия, Европа и САЩ

[ad_1]

Известният предсказател и илюзионист Волф Месинг е роден в Полша в края на миналия век, но дълги години е живял в СССР. Съветският съюз става втората му родина.

Месинг влиза в историята благодарение на уникалния си дар – всичките му прогнози се сбъдват. Той посочва точната дата на Деня на победата във Великата отечествена война, информира Василий Сталин за предстоящата опасност, благодарение на което го спасява от смърт.

Той обявява точната дата на смъртта на Йосиф Сталин. Знае и кога ще умре. Ето защо, отправяйки се за операция през 1974 г., той се сбогува с близките си предварително, осъзнавайки, че няма да се върне от болницата.

Много от пророчествата на Волф Месинг са стигнали до нас. Някои от тях се отнасят за предстоящата 2021 година. Той предвижда че опасна зараза ще се разпространи в света през 2020-2021 г. Това ще повлияе на здравето и благосъстоянието на хората. Икономиките на различни страни по света също ще пострадат. Месинг прогнозира, че през 2021 г. заразата постепенно ще намалява и нейното разпространение ще спре.

Когато говори за това, не е ясно какво има предвид. Днес е ясно, че той е предвидил появата на коронавируса.

Според Месинг, велик пророк, прорицател и предсказател, който може да познава бъдещето, ще се появи в Русия през 2020-2021 г. Той ще създаде свое собствено учение, което бързо ще се разпространи по целия свят. Това учение трябва да обедини цялото човечество. Благодарение на руския пророк в Руската федерация ще бъде създаден нов световен ред, където няма да има място за войни, корупция, конфликти и борба за власт. Ще дойде ера на общ просперитет. Най-ярко ще се прояви на територията на Руската федерация – в тази страна хората ще живеят най-добре. Русия ще се превърне в най-безопасната, удобна, стабилна, богата и перспективна държава. Мнозина ще искат да се преместят в нея и ще го направят.

Месинг предвижда, че 2021 г., както и целият век, ще бъде неблагоприятна за САЩ.

Америка ще продължи да губи позициите си в геополитическото пространство. Икономиката ѝ ще се свива все повече и повече. Страната ще страда от вътрешни раздори и проблеми. До втората половина на XXI век Съединените щати ще се превърнат в много слаба държава, която никой няма да приема на сериозно, камо ли да се съобразява с нея.

Според пророка през 2021 г. тежки времена ще очакват цяла Европа.

Тя ще продължи да пада до геополитическото дъно, тъй като няма да успее навреме да се откаже от навика да бъде водена от САЩ. Европейските държави през следващата година, както и през XXI век, ще загубят позициите си в политиката и икономиката. Съдбата на Европа е да стане слаба и зависима.

Месинг прогнозира голям конфликт между Китай, Япония и Южна Корея, който ще започне през 2021 г. и ще продължи доста дълго време. Може да завърши с война между тези страни. Русия ще действа като миротворец и ще помогне за възстановяване на реда в тази част на планетата. Благодарение на Русия конфликтът ще бъде потушен и Третата световна война ще бъде избегната.

Много влиятелни хора са слушали думите на Волф Месинг. Неговите пророчества винаги са се сбъдвали. Във всеки случай трябва да се разбере, че въпреки че Месинг е предсказал спирането на разпространението на КОВИД-19 през 2021 г., следващата година все пак трябва да бъде премината.

Животът ще се подобри. Коронавирусът отстъпи. Трябва да вярваме в най-доброто.

източник: newsbginfo.zbox7.eu

Вижте още:

Любовният ви хороскоп за 2021 година

За какво да внимаваме през 2021 – годината на Металния Вол?

Какво показва нумерологията за 2021 година

Страшно пророчество: ето какво предрече Ванга за 2021

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

[ad_2]

Source link

Visited 24 times, 1 visit(s) today