Племе от Нова Гвинея живее в паралелни светове

cann2

В джунглите на Нова Гвинея е открит невероятен народ, който твърди, че живее в два свята, в нашето време – и в неизвестна паралелна Вселена. Хората от племето ooлуги казват, че когато изпадат в транс попадат в Страната на сенките, където има вечен мрак и живеят чудовища. Изобразявайки това двойно съществуване, хората от племето боядисват половината от телата си с черна боя.

Според антрополози в много отношения тези хора са странни. Няколко пъти на ден те замират на място, очите им стават като стъклени – в такива моменти, според тях, те посещават Страната на сенките, която е подобна на Земята, но в нея действат малко по-различни природни закони, например, хората там могат да скачат на 15 метра височина. Има и други животни – крилати горили и гигантски мравки с размерите на куче, които те наричат киафи.

В Страната на деня, така те наричат Земята – оолугите са мирно племе. Но в Страната на сенките те постоянно нападат селищата на враговете си, напомнящи, според техните описания, на неандерталците.

Учените не веднъж са наблюдавали как напълно здрави млади хора изведнъж замират, намирайки се в транс. Техните сънародници казва, че те са били убити в други свят по време на битка с врага, или че са изядени от киафите.

Оглеждайки телата им д-р Уесткот открил по тях неизвестно откъде появили се рани. Два пъти ученият е бил свидетел, как излезлите от транс мъже се оказвали в ръцете си някакви предмети – ножове, с монтирани в дръжките им кристали с виолетов цвят, каквито , според него, не съществуват на Земята.

Той успял да се сдобие с един такъв кристал и да го изпрати в Лондон в лаборатория. Специалистите в нея потвърдили предположението, направено от антрополога. Изглежда, че хората от остров Нова Гвинея наистина владеят тайната за пътуване в други паралелни светове.

Ако намирате тази публикация за интересна , помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

От otvad.com Ви благодарим!

Visited 789 times, 1 visit(s) today