Планината Кайлаш: Планина с форма на пирамида или атомна електроцентрала?

[ad_1]

Планината Кайлаш, която се намира в Тибет, често е наричана „духовният център на вселената”, понеже е родното място на четири религии: индуизъм, джайнизъм, будизъм и бон.

Но се оказва, че планината също така може да е била мястото на древен ядрен реактор, построен от извънземни, според „Древните извънземни”, което отбелязва, че останки, намерени на мястото, показват ядрена пепел, и че телата, намерени там, съдържат следи от радиоактивни елементи.


Защо останките на тела, намерени в планината Кайлаш, съдържат следи от радиоактивност?

Една книга, която изследва теориите, представени в телевизионното предаване „Древни извънземни”, съобщава също така, че небесни същества са се събирали около планината Кайлаш „заради енергията, която се излъчвала от нея”. След това митът отбелязва, че този ток „захранвал тези небесни същества или ги поддържал живи”.

Пирамидална форма

Планината Кайлаш е уникална сред планините с това, че има формата на пирамида. Пирамидалната форма се среща в целия древен свят – в Египет, Централна Америка и други места. А формата се свързва и с почитане на богове или преминаването на душите в други селения отвъд гроба. Дали планината Кайлаш е била свещена, понеже притежавала специални сили, дарени ѝ от посетители от космоса?


Пирамидалната форма на планината очарова хората от векове

Древна електрическа мрежа?

Може не само пирамидалната форма да е имала религиозно значение, но също така може да е била и част от по-голяма електрическа мрежа, която се простирала из древния свят:

 „Теориите на Древния извънземен предполагат, че могат да се срещнат останки от световна електрическа мрежа сред свещените руини на древни цивилизации по цял свят.”

Ако електроцентраллите, който доставяли енергия на тези древни цивилизации, отказали, това също може да обясни падането на империи, като тези, построени от египтяните, маите и инките.

Кой строил такива реактори?

Ядрените технологии са до голяма степен творение на 20 век. Първият реактор бил построен през 1942 г. от Енрико Ферми, който по-късно взима участие в някои от експериментите, които довели до построяването на първата атомна бомба в Лос Аламос, Ню Мексико, като част от проекта „Манхатън”, да се построи ядрено оръжие, което по-късно било използвано от армията на САЩ срещу Япония в края на Втората световна война.

Затова, откъде точно би взел човекът технологията за построяване на ядрен реактор преди хиляди години?

Отново, тук извънземните играят неразделна роля:

„Според теорията на Древния астронавт, извънземните винаги са били мотивирани от идеята да помагат в напредъка на човешката цивилизация.  Те са дали толкова много дарове от познание, че токът не е нещо мой знае какво. Това, което било общо за всичките тези култури, че те имали истории и артефакти, които били предназначени да почитат тези, които им дали това познание – „боговете” – а боговете били извънземни.”


Извънземни може да са дали дара на тока на древните цивилизации

Ясно е, че има повече въпроси отколкото отговори, особено когато става дума за неща, които не могат да се докажат или опровергаят хиляди години, след като са се случили. Но с времето може да открием, че никога не сме били сами във вселената и че най-големите ни постижения всъщност са били подпомогнати от доброжелателни сили, идващи от далече.

 



[ad_2]

Source link

Visited 33 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *