Пилотът-ветеран идва напред, за да докладва за НЛО Orange Orb в Северна Каролина

[ad_1]

Като участник в програмата на Amazon Services LLC Associates, този сайт може да печели от квалифицирани покупки. Може да печелим комисионни и за покупки от други уебсайтове на дребно.

Каролините са огнище на документирани наблюдения на НЛО. Всъщност градът-кралица Шарлот е класиран сред топ 10 на големите северноамерикански градове за наблюдения на НЛО. Досега от 1910 г. в небето са наблюдавани 153 загадъчни светлини, дискове и кълба.

Миналата година споделихме историята на човек от Либърти, Северна Каролина, който хвана НЛО във видеоклип на живо във Facebook. Сега се съобщава за друго подобно наблюдение на НЛО наблюдателят на Шарлот.

Този път 88-годишен ветеран от корейската война и 45-годишен пилот излезе с акаунта си за НЛО. Чарлз Коб от Моргантон някога е служил на миноносец по флота по време на Корейската война. По този начин той със сигурност е запознат със самолетите, но в 11:18 сутринта на 12 юни 2020 г. той видя нещо, подобно на това, което някога е виждал досега.

„Никой от моите летящи приятели няма представа какво е било“, каза той.

Мащабиране на НЛО с оранжево кълбо с опашка, подобна на хвърчило

Коб прави ежедневни посещения на летище Силвър Крийк в Моргантън, където държи кученце от Piper Cub от 1940 г. В петък, 12-и, той седеше на летището и забеляза странен обект в небето.

В небето се движеше кълбо с оранжев оттенък. Докато се стреляше нагоре и надолу, той се движеше в посока Table Rock, популярно туристическо място с панорамна гледка. В продължение на 15 до 20 минути той наблюдаваше как лети.

След всичките си години около самолети, той не беше виждал такъв, който да може да „приближава почти от погледа“, както правеше.

Определено не е комета

Дългогодишният пилот описал кръгло, неправилно кълбо, стрелящо на хиляди фута във въздуха. След това щеше да падне обратно и да се издигне отново нагоре. Коб изчисли, че е висок около 30 000 до 40 000 фута с изпускателен шлейф зад него. Понякога тя ще изчезне и след това ще лети паралелно на земята.

Като пилот той знаеше как да идентифицира въздушни явления като комети и това не беше комета.

„Кометите идват към вас“, каза той. Този обект обаче „винаги е сочел на север“.

Отначало той помисли, че изглежда „огромно хвърчило с опашка“. В средата на кълбото изглеждаше „непрозрачно“. След като изгледа известно време, той извади своя iPad и щракна снимки на обекта, които по-късно сподели с tтой Наблюдател.

Летящ кълбо
Чрез Шарлот наблюдател: Чарлз Коб от Моргантън направи тази снимка на обекта, който видя високо в небето на планините в Северна Каролина в слънчева късна сутрин през юни. ШАРЛС КОБ

Свързани: Древни извънземни: Съвременното НЛО от Чили съвпада с древен чилийски геоглиф

Наблюдателят потвърди с близкия клуб по астрономия, че обектът почти сигурно не е комета. Бернар Аргиер, директор на борда на групата Ашвил, потвърди:

„Няма съобщени астрономически обекти, със сигурност няма комета в небето, които да изглеждат толкова ярки на тази дата, 12 юни 2020 г.“, каза Аргиер в имейл. „Тогава нямаше комети, които да бяха толкова ярки, така че да се виждаха в дневното небе.

„Наистина ми прилича повече на слънчева светлина, отразена от далечна струя и свързаната с нея кондензна пътека; обикновено това ще изчезне от погледа за по-малко от 20 минути. „

„Успех да получите категоричен отговор на този“, добави той.

Пилотът-ветеран казва, че това не е самолет или отражение

Забележително е, че Коб посочи, че е гледал кълбото за продължителен период и е убеден, че това не е отражение на равнината.

„Няма отражение от струята“, каза той. „Този ​​обект, докато мащабираше до невероятна височина и се връщаше надолу, винаги се движеше в северна посока, както показват снимките, но все пак оставаше в общата зона, която разглеждах.

„Самолет от какъвто и да е вид, минаващ през зоната ми на гледане, би бил изчезнал за няколко минути“, каза той.

Още забележителност наблизо

Преминавайки по доклади до Националния център за отчитане на НЛО, можем да видим, че подобни доклади са се случвали по времето на забелязването на Коб, сутринта на 12 юни.

Около десет часа, след като Коб видял кълбото, свидетелят на Хънтърсвил съобщил, че вижда „ярки светлинни изблици“, които се обръщат на 90 градуса в небето.

След това, в близкия Солсбъри на следващата сутрин, някой съобщи за „копие или сълзотворна структура, струяща се по небето с парна пътека и отхвърляща отблясъци от изгряващото слънце“.

В Арден, Северна Каролина, някой съобщи за „светеща оранжева обърната сълза, безшумно летяща ниско над главата“, на 29 юни. Алос, оранжеви кълба бяха съобщени в Ocean Isle Beach на същия ден и преди това на 25-ти над плажа North Myrtle.

Всъщност съобщенията за оранжеви летящи кълба са много често срещани. По-долу вижте няколко публикации, които сме направили за тези НЛО.

Свързана история: Хиляди американци виждат светещи кехлибарени кълба, летящи безшумно във формация над щатите

Свързана история: Тайнствените плаващи кълба над Канзас Сити смущават всички, включително Националната метеорологична служба

Друг пилот подкани Коб да дойде напред

The International Business Times сподели историята за наблюдението на НЛО на Коб. Освен това те отбелязаха, че „наблюденията на НЛО в различни части на земното кълбо са се увеличили драстично“. Повишаването на докладите е след признанието на Пентагона от 2017 г., че те от години изучават тайно неидентифицирани въздушни явления.

Коб решил да излезе със своя акаунт, след като видя видеото по-долу за пилот на авиокомпания, който съобщи за НЛО. Обектът се приближи опасно до самолета, който той управляваше, докато пътуваше от Далас-Форт Уърт до Шарлот през 2003 г.

Вижте Историческия канал видео по-долу:


Препоръчано изображение: Table Rock NC от Omarcheeseboro чрез Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0) със симулирано „кълбо“, създадено във Photoshop

[ad_2]

Source link

Visited 53 times, 1 visit(s) today