Пентагонът призна,че се мъчи да създаде Киборги с помощта на извънземната сплав Нитинол намерена в Розуел ⋆ Hidden Truth

[ad_1]

Пентагонът призна,че се мъчи да създаде Киборги с помощта на извънземната сплав Нитинол намерена в Розуел.


Изследователят и автор Антъни Брагалия сподели ,че Пентагонът признава, че е тествал останки, събрани от катастрофи на НЛО. Брагалия беше писал на Агенцията за разузнаване и отбраната на САЩ (DIA) , като част от искането на Закона за свобода на информацията (FOIA) преди повече от три години.

Брагалия споделя, че DIA публикувала 154 резултата от тестове на мистериозен метал с памет, наречен Нитинол (Nitinol), който може да запомни първоначалната си форма, когато е сгънат или смачкан.

Брагалия разкри в своя блог „Изследванията на НЛО“-„Зашеметяващо признание от правителството на САЩ, че притежава отломки от НЛО, беше получено наскоро в отговор на искането на Закона за свобода на информацията (FOIA), подадено преди повече от три години“.

В блогът си също споменава, че „някои от тези футуристични материали имат потенциала да правят нещата невидими“.

„Вече официално наричан UAP (Неидентифициран въздушен феномен), а не НЛО (Неиндифициран летящ обект), отломки от който били предоставени на учени за анализ и съхранение в„ специализирани съоръжения “, информира Брагалия в публикацията си в блога.

Брагалия пише, че „въпреки голяма част от подробностите на докладите са редактирани, може да се разбере, че тези технологии представляват буквален квантов скок отвъд свойствата на всички съществуващи материали, известни на човека“.

Той също така добавя, че в получените от него документи многократно се споменават „доклади за напреднали технологии“ свързани с Нитинол, описани като сплав която по уникален начин възстановява формата си. Нитинолът е открит за първи път близо до мястото на катастрофата на UAP (Неидентифициран въздушен феномен) в Розуел, Ню Мексико, през 1947 г.

„Въз основа на получената документация изглежда, че извлечените отломки проявяват други изключителни способности. В допълнение към свойствата на „мемори метал“ , футуристични материали има потенциала да прави нещата невидими, да „компресират“ електромагнитната енергия и дори да забавят скоростта на светлината “, каза Брагалия.

В разкритите документи(може да ги видите тук) се споменава и много интересно изследване.Пентагонът и в момента се опитва да провери дали металът Нитинол може да бъде интегриран в човешкото тяло за здравословни или военни цели.

Това доказва ,че още една „конспирация“ се оказа истина.Пентагонът наистина се мъчи да създаде идеалната машина за убиване а именно киборг.

[ad_2]

Source link

Visited 3 times, 1 visit(s) today