Пентагонът потвърди за прихванатите триъгълни НЛО

[ad_1]

pixabay.com

Наскоро в интернет изтече видео от офицер от американския флот, на което се вижда как докато US разрушители плават покрай брега на Калифорния през юли 2019 г., радарите им засичат във въздуха над тях шест НЛО, някои от които с видимо триъгълна форма.

Преследването продължило известно време, след което въздухоплавателните средства изчезнали.

Подозрението било за тестване на нови разработки от армията. Говорител на Пентагона обаче побърза да отрече подобна версия, пише Daily Mail, предава Монитор.
По думите му видеото е автентично и е част от доклад, който оперативната група за НЛО трябвало да представи по-късно на Конгреса.

Що се отнася до самите летящи обекти, тяхната природа все още не е установена, казва адмирал Майкъл Гилдей. Според информацията от доклада НЛО са били с различни форми-някои са изглеждали като пирамиди, а други са били сферични. Излъчвали са пулсираща светлина, били са едва видими и са преследвали разрушителите с висока скорост.

източник: novini.bg

Ако обичате да ни четете, можете да ни подкрепите като купите продукт от нашия магазин ТУК

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Вижте още:

Еуфория сред уфолозите: НЛО се зарежда от Слънцето (ВИДЕО)

Очаква ли ни шокиращ доклад за НЛО от САЩ?

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

НЛО в Австралия: отвличания, изчезвания и странни белези

Изтекла снимка показва НЛО – „неподвижно, с форма на куб“

 

[ad_2]

Source link