Първа дама, която описа пътуването до Венера, за да стане свидетел на извънземен свят

[ad_1]

Като участник в програмата на Amazon Services LLC Associates, този сайт може да печели от квалифицирани покупки. Може да печелим комисионни и за покупки от други уебсайтове на дребно.

Какво би се случило, ако първата дама на САЩ разкри, че вярва, че е пътувала с извънземни до Венера? Това несъмнено би създало съвсем международната медийна сензация, нали? Е, точно това се случи в случая с японската първа дама Миюки Хатояма. Чухте ли обаче изобщо за това?

През 2009 г. 62-годишната Миюки Хатояма, съпруга на новоизбрания министър-председател на Япония Юкио Хатояма, беше подложена на внимателен контрол за написаното от нея в книгата, озаглавена „Много странни неща, които съм срещал“.

Хатояма пише за опит, който й се е случил преди две десетилетия.

„Докато тялото ми беше заспало, мисля, че душата ми яздеше на НЛО с триъгълна форма и отиде до Венера“, обяснява тя в тома, публикуван миналата година.

„Беше много красиво място и беше много зелено“, пише тя.

Зелен пейзаж чрез pixabay

Пенсионираната актриса и автор на готварски книги също твърди, че разпознава актьора Том Круз от друг живот.

„Вярвам, че ще го получи, ако му кажа:„ Отдавна не виждам “, когато се срещнем“, каза тя в интервю.

Когато тя каза на бившия си съпруг по това време, той й каза, че това вероятно е само сън. Тя обаче заяви, че новият й съпруг Юкио Хатояма несъмнено би реагирал по различен начин. Разведената певица и танцьорка срещна мултимилионера, докато работеше в японски ресторант в Сан Франциско. Ожениха се през 1975 година.

„Сегашният ми съпруг има различен начин на мислене“, пише тя. „Той със сигурност би казал„ О, това е страхотно. “

Образованият в Станфордския университет Юкио Хатояма, също 62-годишен по това време, е внук на бивш министър-председател. Според Ройтерс, той спечели прякора „пришълецът“ за изтъкнатите си очи.

Според независимият, псевдонимът идва от нетрадиционния подход на двойката:

„Въпреки че г-н Хатояма е мултимилионер и четвъртото поколение на семейството му се издига на върха на японския политически свят, външният му вид е нетрадиционен според твърдите японски стандарти: косата му е непокорна и той отхвърля военноморската униформа на политическия свят в полза на костюми от кафяво и мъхово зелено. “

„Именно този отказ да се поклони на конвенцията, както и неговата склонност да откаже реплики за спиране на разговорите – като призива му по време на предизборната кампания, за„ политика, пълна с любов “- отдавна накараха други японски политици да го уволнят като учуджин, извънземен. Макар и не, вероятно този, който заведе Миюки до Венера. “

Изображение чрез Wikimedia Commons

Човек би си помислил, че тази история за пътуванията до Венера може да е била по-забележителна в световните новини, но изглежда едва е направила проблясък на радара. Една от причините може да е, че подходът на Япония към идеята за извънземни е толкова различен от западните страни.

От самото начало древните истории разказват за подобни на извънземни същества, включително древните Догу, подобни на извънземни фигурки, представляващи богове от небето.

Древни извънземни Сезон 12, епизод 14 изследва това и основната религия на Япония, наречена шинтоизъм. Вярванията свързват Япония с мистично минало, включващо небесни същества, наречено Ками. (виж отдолу)

НЛО и японското правителство

През 2007 г. японското правителство заяви, че „не е потвърдило съществуването на неидентифицирани летящи обекти, за които се смята, че са дошли от никъде, различни от Земята“. Тогава министърът на отбраната на Япония заяви, че “няма основания” да се отрича направо съществуването на извънземни НЛО.

BBC News съобщава че въпреки липсата на доказателства „главният секретар на кабинета Нобутака Мачимура по-късно каза пред репортери, че вярва [UFOs] определено бяха истински. “

Въпреки това признание обаче тази статия отбелязва:

„Япония все още не е планирала какво да прави, ако извънземните пристигнат тук.“

„* Член на опозицията попита правителството каква е неговата политика за справяне с НЛО.

* Той каза, че работата трябва да започне спешно, за да се опита да потвърди дали те съществуват или не поради това, което той нарече „непрекъснати“ съобщения за наблюдения.

* Японската държавна служба влезе в действие.

В изявление се казва, че ако летяща чиния бъде забелязана във въздушното пространство на страната, един боец ​​ще бъде разбъркан, за да се опита визуално потвърждение. “

Свързани: 800-тонен монолит от Япония и приликата му с приказките за странни посетители отвъден свят

До 2015 г. министърът на отбраната генерал Накатани отговори на въпрос за НЛО по време на бюджетна сесия. Той имаше съвсем различен отговор.

„Когато Военновъздушните сили за самоотбрана открият индикации за неидентифициран летящ обект, който може да наруши въздушното пространство на страната ни, той катери изтребители, ако е необходимо, и прави визуално наблюдение“, отговори искрено Накатани.
„Понякога намират птици или летящи предмети, различни от самолети, но не знам случай на откриване на неидентифициран летящ обект, за който се смята, че е дошъл от където и да е, освен от Земята“, каза той.

Можете да видите повече за тази история и други истории, свързани с НЛО от Япония през Древни извънземни Сезон 12, епизод 14, „Масуда-но-Ивафуне.“

Повече за Миюки Хатояма от Ал Джазира Английски:


Препоръчано изображение: Amaterasu, един от централните ками във вярата на Шинто чрез Wikimedia Commons Public Domain с изображение на Miyuki Hatoyama и Yukio Hatoyama чрез AP

[ad_2]

Source link

Visited 3 times, 1 visit(s) today