Откриха древни рисунки на НЛО в Индия (снимки)

Държавния департамент по археология и култура планира да потърси помощ от NASA и ISRO (Държавната агенция за космически изследвания) за да проучи рисунките, датиращи отпреди 10 000 години.

Пещерата, в която са открити рисунките се намира на 130 км от Райпур. “Откритията предполагат, че хората в праисторическите времена вероятно са виждали или са си представяли същества от други планети, които все още събуждат любопитството на хората и на изследователите. Необходимо е задълбочено проучване, но за съжаление не разполагаме с експерт, който да внесе повече светлина по въпроса.”, твърди археолога Бхагат.

Сред местните има различни вярвания. Някои от тях почитат рисунките, други разказват за истории, които са чували от предците си за хората “rohela” – малките хора – които са идвали от небето в кръгли летателни апарати и са взимали един или двама човека от селото, които повече никога не се връщали.

Рисунките са направени от естествени цветове, които трудно са избледнели въпреки годините. Странно издълбаните фигури, държащи предмети подобни на оръжие нямат ясни очертания. Особености като нос и уста липсват. На няколко снимки те дори са изобразени носещи космически костюми.


Други археолози също ще бъдат консултирани за допълнителна проверка на изследванията.

Ако намирате тази публикация за интересна , помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Visited 544 times, 1 visit(s) today