Откриха древен воден басейн недокоснат от хора на дълбочина от 213 метра в мексиканска пещера

Група мексикански дайвъри откриха невероятен древен басейн, който е недокоснат от човешка ръка, на дълбочина от 700 фута в пещера в Мексико. Това е първата такава находка в света.

Водолазите откриха пещерата, която е плитка в началото, но става все по-дълбока и по-широка, като се стига до нейното дъно. Там те откриха дълъг тунел, който доведе до невероятен басейн.

Водата в басейна е кристално чиста и се смята, че е натурална подземна вода. Останките на мъж, който е бил жертва на жестоко убийство, са били открити в близост до басейна.

Учените в момента анализират водата и проучват басейна, за да определят какви други находки може да има там. Те също така се надяват да открият повече информация за живота в Мексико преди прихода на испанците.

Това е невероятна находка, която може да ни даде много информация за живота в Мексико през древността. Тази находка е невероятна поради факта, че басейнът е недокоснат от човешка ръка и се смята, че е запазил своята природна чистота.

Мексиканските водолази, след като са открили тази удивителна пещера, продължават да изследват зоната. Те са на мисия да намерят повече находки и да разберат какво точно се е случило в тази зона през древността.

Новината за откриването на този недокоснат от човешка ръка басейн в Мексико е наистина удивителна. Останките на мъж, който е бил жертва на жестоко убийство, бяха открити в близост до басейна, което го

придава още по-голяма значимост. Тази находка може да ни даде много повече информация за живота и обичаите на древните цивилизации в Мексико. Учените в момента се надяват да намерят още останки и да изследват тяхната ДНК, за да разберат повече за тези древни цивилизации.

Това е само една от многото находки, които се правят в Мексико. Тази страна е богата на история и археологически находки, които ни показват живота на древните цивилизации в региона. Откриването на този недокоснат от човешка ръка басейн е само една от многото находки, които ни показват богатството на историята на Мексико.

 

 

 

 

Позволено е използването на материали от нашия сайт само моля сложете линк към нашата статия. Благодарим Ви!

 

Visited 35 times, 1 visit(s) today