Най-добрите стари НЛО снимки,които са доказано истински

[ad_1]

Днес бихме искал да ви запознаем,с някои от най-ярките стари снимки на неидентифицирани летящи обекти (които между другото са изследвани и доказани,че не са фалшификати).Обърнете внимание на първата снимка, никога не сме виждали такава до сега.

И така, първата снимка в днешния списък е направена от неизвестен фотограф, в един от градовете на Южна Африка (лятото на 1963 г.). Докато снимал къща за продажба и публикуване в местен вестник, агент по недвижими имоти случайно заснел този странен летящ обект, който прелетял над покривите на сгради. Както можем да видим от снимката … ярката сфера (която от своя страна се състои от четири черни или сиви сфери) оставя след себе си странна следа, която ми напомня малко за пътеката, оставена от кораб във водата.

Тази снимка е направена от Тревър Констебъл (17 май 1973 г.) близо до национален парк Йосемити , Калифорния. Както често се случва, фотографът не видял нищо забележително в небето, а просто решил да заснеме планинския … и едва след като обработи изображението, фотографът изведнъж забелязал, че има някакъв странен обект летящи в небето в момента на заснемането.

Това цветно изображение на огромна летяща чиния е направено от индианско момиче на име Ела Луиз Фортуна , което живеело и работело, като медицинска сестра в резервата Мескалеро. Снимката е направена на 16 октомври 1957 г.На снимката, както виждате, минава голяма блестяща летяща чиния, която оставя загадъчна следа зад себе си …

Четвъртата (и последна за днес) снимка в списъка е направена в Аржентина (1981 или 1983) .Над града Сааведра няколко човека изведнъж забелязали странен обект в небето, но само Леополдо Диас (който по това време бил в полето извън града) успя да улови метална летяща чиния на своят фотоапарат.

[ad_2]

Source link

Visited 51 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *