Н Л О – НЕПОЗНАТИЯТ СВЯТ НА ОТВЪДНОТО КРИЕ ИЗНЕНАДИ

летяща чиния

Жителите на американския град Пайн Буш, който се намира в щата Ню Йорк, от средата на 90-те години на ХХ век са свидетели на появата на загадъчни светлинни явления в небето.

 

на американските уфолози Джон Мацедо и Брус Корнът и на 25 април 1997 година те пристигнали в града. Организирали наблюдателен пункт в околностите на Пайн Буи.

 

След няколко дневни наблюдения двамата се убедили в достоверността на свидетелствата. На височина около 300 метра над околните хълмове възниквали ярки, близко разположени светлини. Техните конфигурации очертавали контурите на триъгълен летателен апарат. При полета си той рязко се насочил към мястото, откъдето го следили Мацедо и Корнът, минал покрай тях почти над главите им и изчезнал.

 

На следващия ден на горска поляна на три километра от наблюдателния пункт уфолозите открили триъгълен отпечатък от изгорена почва с дължина на страната около 30 метра.

 

По-късно в околностите на града няколко пъти били наблюдавани полети на НЛО.

 

През пролетта на 2000 година в същия район с кинокамера бил заснет извънземен апарат с форма на сфера и друг с форма на ромб. От кръгли източници по дъната им излизали пулсиращи разноцветни светлини. Апаратите се снишили над околностите на Пайн Буш, където вероятно извършили кацане.

 

Да се установи мястото на приземяването им обаче не било възможно – липсвали каквито и да е следи. Вероятно пришълците са навлезли през замаскиран отвор в подземна база.

 

Представители на извънземни цивилизации неведнъж са се опитвали да осъществят контакт със Земята. Това разкри преди известно време астронавтът Едгар Митчъл – един от космонавтите стъпили на Луната, като част от екипажа на американският космически кораб Аполо 14.

 

Информация за срещи с извънземни се съхраняват под строг контрол в САЩ от 60 години насам, твърди астронавтът. Според него, служителите на НАСА (Национално управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство) са общували с пришълци от други планети и то неведнъж.

Цялата информация е строго засекретена от американското правителство и се използва единствено от американските специални служби и НАСА.

 

Митчъл твърди, че подобни контакти са осъществявани и от космически кораби на правителства от други страни. Вероятно визира Русия.

 

„Повярвайте ми, че не сме сами във Вселената“, заяви астронавтът.

 

Неговият колега Нийл Амстронг, първият човек, стъпил на Луната, още тогава съобщи с кодови думи, че вижда непознат обект в космическото пространство.

 

Едуин Олдрин е вторият пилот, разходил се върху лунната повърхност. „Виждам цветни свещети блокове в скалите. Доближавам ги“, докладва астронавтът до космическия център в Хюстън.

 

Светещо тяло с форма на пура пък е следвало следващия полет до Луната – Аполо 12. Първоначално тялото било взето за отломка от ракетата носител, но след като то започнало да извършва сложни маневри около земния кораб, станало ясно, че произходът му е извънземен.

 

„Изглежда те имат приятелски намериния към нас“, съобщава астронавтът Конрад.

 

На международна конференция във Вашингтон от преди година, уфолози призоваха администрацията на Барак Обама да разсекрети документите за полетите на корабите Аполо и тези за тайни срещи на хора с извънземни и НЛО. Досега обаче реакция от Белия дом няма.

Повече от 6,000 страници материал от 1994-а до 2000-а година, които съдържат стотиците преживявания с НЛО и извънземни от други планети, случили се във Великобритания, разсекретени от Министерството на отбраната.

 

#ченР>тР0вторитетнатаРSETI (Search for Extra Terrestrial Intelligence) BвърдиЬ GеР:ъмР?ланетатаР

Учен от авторитетната SETI (Search for Extra Terrestrial Intelligence) твърди, че към планетата Земя приближават 3 гигантски извънземни космически кораба, които вероятно ще бъдат в орбита през месец декември 2012 година.

 

Гигантски космически кораби приближават Земята и ще бъдат в орбита през 2012 година, съобщи сайтът Examiner.com, позовавайки се на астрофизика Андрю Возни от SETI.

 

Ученият, посветен от години на търсенето на извънземен разум, заявил, че са открити 3 гигантски летящи обекта, които ще доближат Земята през декември 2012 година.

 

Датата е символична, тъй като съвпада с пророчеството на маите за апокалипсис, който ще унищожи планетата ни.

 

Междувременно участници в проекта се разграничиха от колегата си и оспориха тезата с твърдението, че положението на трите обекта е такова, че дори човек с елементарни познания по геометрия, може да заключи, че те не могат да бъдат видени.

 

Но в същото време британската Кралска академия на науките смята, че светът трябва да се готви за среща с извънземни цивилизации и дори предлагат създаването на специална структура в състава на ООН.

Доктор Сет Шостак и Алекс Барнет от SETI също смятат, че първият контакт с извънземни е само въпрос на време, но според тях той ще се състои през 2025 година.

 

От  SETI отричат!

 

Института SETI е частен изследователски център, чиято цел е да изследва, разкрие и обясни произхода на живота във Вселената. Техни уреди наблюдават космоса вече 50 години.

SETI опроверга информацията, че към Земята пътуват три извъземни кораба. Старши астрономът Сет Шостак обясни, че това са само слухове, които се въртят в интернет пространството. Според него, ако институтът SETI наистина открие три такива обекта, които се движат към Земята, веднага ще уведомят първо властите. “На очакваното пристигане на кораби от други светове може да се вярва точно толкова, колкото и на твърденията, че според календара на маите краят на света ще настъпи през 2012 г.”, обяснява още той.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 430 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *