Момичето, което прекара 7 г. в ковчег, докато го насилват

[ad_1]

4

На 19 май 1977 година 24-годишната Колийн Стан бърза за рождения ден на свой приятел и въпреки че рисковете на автостопа са ѝ добре известни, тя решава да спре кола, вместо да чака автобуса.

Качва се в автомобила на семейната двойка Камерън Хукър и съпругата му Джанис. Тогава за младото момиче започва 7-годишен ад, който е определен като най-безпрецедентния случай в историята на ФБР.

Чувствах се уверена и спокойна, когато се качих във вана на семейство Хукър, споделила Колийн пред органите на реда. Тя се настанила на задната седалка до 7-годишното бебе на шофьора.

Изведнъж колата на семейството рязко отбива от околовръстното, шофьорът слиза и заплашва стопаджийката с нож. Колийн трябвало доброволно да влезе в тясна дървена кутия, след което била затворена в мазето на страховитото семейство.

Преди да срещнат Колийн, Камерън и Джанис сключили споразумение да потърсят секс робиня, която да изпълнява извратените желания на Камерън.

През първата вечер на отвличането той пребива младото момиче и завързва очите ѝ, след което прави секс с жена си точно до нея. През следващите 7 години психопатът Хукър редовно пребива момичето с камшик, връзва я да виси от тавана и обгаря тялото ѝ.

Година след отвличането и мъченията Камерън ѝ казва, че е част от организация на име Фирмата, която ще причини много по-лоши неща на семейството ѝ, ако тя се осмели да разкаже за случилото се.

Освен това я принуждава да му стане робиня. Приела името Кей, нямала право да говори без разрешение и към Камерън трябвало да се обръща само с Господарю.

 

Колийн е била многократно изнасилвана, а след като семейството се премества в Ред Блъв, тя заживява в тесен дървен ковчег под водното легло на двойката.

7

През 1978 година се ражда второто дете на семейството и те дават на Колийн малка свобода, за да се грижи за двете им деца. Тя можела да излиза на двора и въпреки че имало съседи с работещ телефон, Колийн не направила нищо, за да избяга, защото се страхувала от Фирмата.

През 1981 година семейство Хукър ѝ разрешават да посети семейството си. На срещата присъства и Камерън, който се представя за неин приятел. Близките ѝ решили, че двамата са част от секта, но решили да не правят нищо, за да не отблъснат дъщеря си.

Всички дори си правят обща снимка, на която жертвата прегръща щастливо насилника си.

5

След като видяла семейството си обаче, Хукър решават, че са дали прекалено много свобода на своята робиня и връщат първоначалните условия. В продължение на 3 години тя била изваждана от малкия дървен ковчег само за час на ден, като вършела и биологичните си нужди в ковчега.

Децата на Хукър нямали никаква представа, че под леглото на родителите им живее жената, която ги гледала като бебета.

Но чашата прелива през 1984 година, когато Камерън, опиянен от факта, че престъплението му се разминало, поискал от жена си още 4 секс робини. Тогава Джанис казва на Колийн, че Камерън я лъже и всъщност не е част от никаква Фирма.

Тя напуснала къщата моментално, както и съпругата с децата. Насилникът обаче потърсил само робинята си, като по телефона я умолявал да се върне. Двамата често се чували, а на Колийн не ѝ минавало и през ум да съобщи на полицията за случилото се.

Психолозите описват този феномен като Стокхолмски синдром, а за ФБР това си остава най-безпрецедентният случай, защото виновникът е предаден не от жертвата, а от неговата съпруга – Джанис.

Тя сключва споразумения с властта, които ѝ гарантират, че няма да я подвеждат под отговорност и ще ѝ осигурят смяна на самоличността. Тогава тя разказва за ужасите, които са вършели с Колийн.

8

Признава и че съпругът ѝ е отговорен за отвличането и убийството на Мари Елизабет Спанхейк, която е обявена за изчезнала през 1976 година. Но тъй като не намират тяло и доказателства, той не е съден за това престъпление.

За отвличането и 7-годишните издевателства над Колийн обаче получава 104-годишна присъда, която може да обжалва най-рано през 2030 година.

Случаят става един от най-интересните в криминалната история и по него е написан бестселърът Перфектната жертва: Истинската история на момичето от кутията.

инфо: sanovnik.bg

 

 

Mожете да ни подкрепите като купите продукт от нашия магазин ТУК.

 

Последвайте ни във Facebook

 

[ad_2]

Source link

Visited 44 times, 1 visit(s) today