Митичната планета Нибиру се появи на официален сайт

Нибиру

Явно всички, които са вярвали в съществуването на легендарната планета X, известна още като Нибиру – тя наистина съществува! Сега става ясно защо сайтовете на НАСА бяха частично недостъпни по време на прелитането  на кометата ISON.  Сателитите, които следят околослънчевото пространство,  освен кометата ISON, сa заснели и огромна планета,  намираща се по космическите стандарти много близо до Земята.

Сензационните снимки са публикувани на официалния official U.S. Navy Web Site, официалния сайт на Военноморските сили на Съединените щати.

Както се оказва, Военноморските сили на САЩ отделят  много внимание на това, което се случва в Космоса и на  сайта им има голям раздел за мониторинг на околослънчевото пространство.

Авторът на тази статия пише, че като човек,  свикнал с данните, публикувани на интернет страниците на спътниците  SOHO и STEREO, е изненадан от факта, че американските военни са качили снимки без редакция.

Това се вижда веднага. Виждайки огромна планета , хиляди пъти по – голяма от размерите на нашата планета, първата мисъл беше –  дефект на камерата. Но при разглеждане  архивите за снимки от 28-ми ноември 2013, той намира  потвърждение на присъствието на планетата в две секции за  сателитни снимки и промени за различни времена на снимките .

Защо планетата е захвърлила маскировката си и се е показала. Може би това се дължи на мощни слънчеви изригвания,  настъпили в този период от време или кометата ISON,  кой знае … Но предположението, че Нибиру от дълго време е в близост до Земята, но е скритa от очите ни, има отдавна.

На снимките от спътниците тя със сигурност се появяваше и  преди, но изглежда, че просто са я изтривали от снимките. Защо снимките сега са изложени в свободен достъп ? Доста вероятно това е умишлено. Може военноморските сили на САЩ да са се сдобили със свой Сноудън …

Как е възможно планета са такива огромни размер да не се вижда и да не влияе на всички други планети наоколо? Отговорът може да е прост – както ние не виждаме НЛО, които са заобиколени от плазмена обвивка,  не само ги скрива от човешките очи и системи за наблюдение , но също така позволява да се изключи влиянието на външни сили – гравитация, вятър и т.н.

Така че и тази планетата, ако има същата технология може да е невидима и да не оказват влияние върху Слънчевата система. Това не е фалшификат.
Можете да се убедите в нейното съществуване , като  последвате тези връзки:

 

http://secchi.nrl.navy.mil/sccimages/index.php?subdir=HI_SREM_A/20131128/512&nothumb=0
http://secchi.nrl.navy.mil/sccimages/index.php?subdir=HI_A/20131128/1024&nothumb=0
Ако Ви харесват публикациите ни помогнете ни да ги популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.Благодарим Ви! 
Visited 461 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *