Майка съживи мъртвороденото си бебе

Mother-and-Baby-1024x685

Чудесата имат това свойство да се случват. Ето и чудото станало в Австралия съвсем скоро.

Kонстатиралите смъртта на бебето лекари били зашеметени, когато то  започнало да показва признаци на живот след като майката го взела в ръце.

Според медиците роденото в  27-та седмица бебе не е имало никакъв  шанс да оцелее. Австралийката била бременна с близнаци и момиченцето веднага било поставено в инкубатор, докато братчето дори не дишало.

След 20 минути неуспешни опити да накарат бебето да диша, лекарите казали на майката, че нейният син не оцелял след раждането и и дали възможност да му каже сбогом. 

Кейти и бащата на детето, Дейвид цели два часа държали бебето на ръце, говорили с него и изведнъж станало чудо – малкият Джейми започнал да показва признаци на живот. И когато майката му дала кърма, момчето започва да диша.

Обикновено недоносените бебета се поставят в реанимация, но Джейми попаднал в ръцете на майката, само защото лекарите били напълно  убедени, че той е умрял.

Кати взела бездиханното и неподвижно момченце, притиснала го до сърцето си и започнала да говори с него като с един истински мъж. Тя  му казала, че има сестриче и неговото име е Джейми, как  родителите му ще го отгледат и как ще бъдат добре заедно, само ако той остане  жив.

След известно време майката усеща, че детето започва да движи ръцете и краката си.

– Не разбрах какво се случва. След известно време синът ми отвори очите си – казва Кейти.

Лекаритене могат да обяснят какво се е случило от медицинска гледна точка. Когато бебето буквално оживява пред тях, лекарите казват, че никога не са виждали такова чудо. Според тях, всичко е дело на любовта и надеждата, които нито за мих не са напускали майката, когато те и казали на ужасната новина.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 488 times, 1 visit(s) today