Магията на вълшебната десетолевка от бездънната Българска етносна съкровищница!

[ad_1]

17.02 22:52 –
Магията на вълшебната десетолевка от бездънната Българска етносна съкровищница!

Преди малко след смрачаване Ирина ми вика, че била заета и да се размърдам малко и отида за моя любим хляб в Те – маркета, който е на стотина метра от блока ни, и ми бутна платняна торба в ръцете и 10 лева да съм си купил и нещо друго ако харесам. Навън валеше и духаше усойно, та взех от дрешника едно поовехтяло палте с качулка, което не бях обличал от години.
Сгънах торбата и я пъхнах в единия от плитките външни джобове на дрехата с мисълта да не е при парите та да не стане беля и ги изсухля някъде.
Докато се закопчавах по стълбите на етажите усетих някаква банкнота в горен външен джоб на палтото. Извадих я и в тъмното мернах, че бяха 10 лева, престояли извън паричния оборот години в джоба. Да не забравя пак банкнотата я пъхнах в един от двата външни джоба на палтото без да се замислям къде.
Малко преди Те – маркета се усетих, че нямам маска и се забърках на тъмната улица из джобовите за някоя кърпа. Нямаше, та измъкнах от джоба торбата и почнах да я намествам дали става за нещо подобно на маска, обаче хич не пасваше за такава работа, пък и бодигарда и служителите ме познаваха по комшийски все изряден, та да не се излагам минах на отсрещната страна и влезнах в малката бакалничка за какъвто има хляб с постоянното извинително мърморене на познатата продавачка, че маската ми някъде е изпадала по тъмното, та…
– Няма проблем, усмихна се тя, и аз не го слагам този парцал много – много.
Благодарих ѝ и като сложих хляба и две кисели млека в торбата излезнах от бакалничката.
В къщи се заобяснявах на Ирина как съм забравил маската и не съм ходил в маркета за хляба, а взех друг от бакалницата, и се похвалих за намеренитге 10 лева като ѝ дадох от джоба си намачканите бакноти и шепа железни пари, които ми върнаха. Жена ми не обърна внимание много, обаче вика какво си купувал, че сметката не излиза с намерените 10 лева.
Забърках се из джобовете и в торбата, но явно бях изгубил десетте лева някъде.
– Остави, вика Ирина, от дето дошло там и отишло, обаче ми се стори с някакъв укор, пък и аз се пищисах и викам, че ще ги намеря, наверно дето спирах из тъмното и бърках из джобовете съм изръсил банкнотата, пък ще отида този път и до Те – маркета за моя хляб като си взема маската.
Взех торбата и голям фенер и като облякох пак старото палте тръгнах навън. Минах по краткия път и се спирах по памет на няколко места, светих, взирах се из мокрите тротоари и локви – нищо не намерих.
Не страдам от комплекси и влезнах в бакалничката да видя нещо по пода и да питам евентуално продавачката някой да е намерил загубената десетолевка.
В магазинчето имаше само една купувачка на щанда – млада жена с бяло яке с гръб към мене и по щанда бяха натрупани доста нейни продукти, на пода не видях банкнота, та да не чакам и че пак не бях турил маската, запитах през жената продавачката дали някой не е намерил банкнота от 10 лева и да се е обадил, че съм ги загубил като бях преди малко при нея или някъде по пътя, че бях тръгнал по покупки и сега не ми излиза сметката за другите неща, като последното добавих от неудобство и неискрено извинение защото преди малко при първия тур нямах нужда от други пари …
Продавачката загрижено се огледа и каза, че никой не се е обаждал за намерени пари. Махнах с ръка и се обърнах да излизам като промърморих, че сигурно съм ги загубил по пътя и не е голяма работа…
– Чакайте, чакайте! – чух след мене да казва някой и се обърнах назад. Клиентката с бялото яке, която се оказа красиво момиче млада жена, се приближи към мене и ми подаде банкнота от 10 лева и каза “Ето ви парите!”
– А, браво бе, мойто момиче! – възкликнах аз радостно и взех парите като добавих :
– Знаех си, че ще ги намеря! Благодаря ти много, къде ги намери! – като моментално ми мина мисълта, че навярно когато младата жена е влизала е видяла безстопанствените пари на пода и логично ги е вземала и сега чула жалбата ми на тюхкащ се пенсионер, съвестта ѝ, която и без това си е била чиста, се е обадила и тя ми връща парите.
– Нищо не съм намирала! – кротко каза момичето и се обърна към щанда.
Всичките ми пробляснали моментално досегашни мисли по случая ме заблъскаха укорително пищящи насаме и аз едва промълвих:
– Ама ти, дете, чакай…, ти ми даде твои пари…
– Нищо, нищо – вземете да си купите за каквото сте тръгнали, аз имам пари.
Нещото дето ме беше стиснало за гърлото, още по здраво ме стисна и не позволи на напиращите сълзи да ме задавят, та можах да кажа още на жената, че този жест е потресаващо благороден, но аз живея на няколко метра от магазина и имам в къщи достатъчно пари и наверно много повече от нея, като спонтанно взех ръката ѝ и я помилвах бащински и благодарих за жеста и вложих настойчиво в дланта ѝ банкнотата, защото тази прекрасна Българка не искаше да я вземе!
И още няколко емоционални думи казах на момичето, които вече не помня, и още щях да ѝ кажа, но сълзите вече изпреварваха думите и побързах да излезна от бакалницата зашеметен и още повече възрадван, че срещнах една Българка с чиста и благородна състрадателна Душа…
Разправям ѝ на жена ми как с тия намерени и изгубени 10 лева намерих още една Душа с безценно богатство, реве тя с мене и после вика друг път да не съм излизам повече с това палто, че ме мислят за клошар.
А момичето млада и вътрешно и външно красива Българка с богата Душа, въобще не ме беше видяла докато се обяснявах на продавачката, та да ме помисли за клошар, защото беше с гръб към мене през цялото време преди да се обърне и ми подаде банкнотата!

Какво безценно съкровищно покритие, обезпечено с всички активи и богатства на Божествената Българска Душа, има една стара намерена и изгубена безценна банкнота от 10 лева!

Бъди благословена, Българко истинска и непозната!
Дано прочетеш някога импресийната ми благодарност! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И защото още не съм открил тази млада Българска жена с Божествена Душа, по окултен път ѝ правя благодарствен подарък като разкривам каква е тя и Душата ѝ, който подарък ще стигне обезателно до нея с посредничеството на Сътворенческите Прототипи и Титуляри на човешките Души и Техните светейши служители! 

 

ДУША=Диана и Ешуа 

БОЖЕСТВЕНИ ДУШИ от=ДУШИ от Бог Исуж и Богиня Диана

Бог Исуж/Ешуа и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация “Българите и човешката цивилизация” – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, които всички след приключване на мисията им на Земята преминават в светейши режим на различини йерархични нива и категории в Божието измерения като контролиращи и обслужващи светии – надзорници на своите потомци на Земята, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140…, които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка “б”, с помощта на   


Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език


http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

Ето и тайната на безценната банкнота и въобще на всички безценни банкноти, и най – вече на такива като тази вълшебна десетолевка, която струва повече от всичките несметни богатства на Рокфелеровци, Ротшилдовци и Бил Гейтовци и всякакви американски, руски, арабски и други олигарси и сие, взети на куп и въпреки и че всички те са също от нашия свещен жречески род Дуло на Исус и Мария, обаче доста поизродени поради характера на раздадените им черни и отрицателни роли в тъй дългата и екстремална трансепохална риалити драматизация и спектакъл “Българите и човешката цивилизация”! 

БЕЗЦЕННА БАНКНОТА от=от Бог Исуз и Бокиня Диана 

НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА от=БОГАТСТВА от Иса и Ма (Майка) Диана 

НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА от=

от Богиня Диана Мат и Бог Отетс Иса=

от Богиня Диана Мат и Бог Отец Иса 

ВЗЕТИ НА КУП от=от Бог Иза и Бокиня Диана 

Какво безценно съкровищно покритие, обезпечено с всички активи и богатства на Божествената Българска Душа, има една стара намерена и изгубена безценна банкнота от 10 лева, нали!

СЪКРОВИЩЕ от=СЪКРОВИШТЕ от=

от Бог Кристош=

от Бог Исуш от Тракия

БЕЗЦЕННО ПОКРИТИЕ от=БЕЗТСЕННО ПОКРИТИЕ от=

от Богиня Диана и Бог Кристоз=
от Богиня Диана и Бог Исуз от Тракия


ОБЕЗПЕЧЕНИЕ от=ОБЕЗПЕТШЕНИЕ от=от Бог Изуш и Богиня Диана

БЪЛГАРСКА ДУША на=на Кан (Жрица) на Диана и Исуш Българина

Ето и Кои инсценираха и режисираха този емоционален импресиен сюжет и ни дадоха и загубиха намерената и изгубената банкнота!

НАМЕРЕНА И ИЗГУБЕНА БАНКНОТА от=от Бог Иза и Бокиня Матара


СЮЖЕТ от=от Диана и Исуж=от Дионисиуж

ИМПРЕСИЯ от/за=от/за Бог Иса и Мария 

И кои подизпълнители извършиха и ми извъртяха този просветителския номер и постановка  с намерената и изгубената банкнота!

НАМЕРЕНА И ИЗГУБЕНА БАНКНОТА постановка на=

постановка на Кан (Жреци) от Бог Иза и Богиня Матара


ПОСТАНОВКА на=на Бог Иса и Бокиня Диана 

ПОСТАНОВКА на=на Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана – 

Божиите Светии, нашите феноменни жречески предци подизпълнители и персонални диспечери и оператори на всички наши житейски постъпки и кукловоди на живота ни, наши грижовни закрилници и снабдители.

image

ИЗВЪРТЯХА МИ ТОЗИ НОМЕР=
Богиня Мат Мария и Христоз=
Богиня Мат Мария и Исуз от Трахия 


ИЗВЪРТЯХА МИ ТОЗИ НОМЕР=Хан (Кан, Жреци) на Богиня Диана Мат Мария и Изуз

image

Разсекретяваме и от Кои е и кой е шеф – диригентът на цялата постановка и магия  с вълшебната десетолевка:

ШЕФ ДИРИГЕНТ от=от Богиня Диана и Ешуа от Трагия 

И разсекретеното му досие на Шеф диригента:

ВЪЛШЕБНА ДЕСЕТОЛЕВКА постановка от=

постановка от Павел Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Исуш 


Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. “Римски императори” от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча “Сеячът и Семето”, посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на новоепохалната драматизацията “Българите и човешката цивилизация” и Шеф диригент на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е…, вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл “безистена и Павел” кой е още Свети Павел, както и в последният ни тематичен постинг с неговото активно авторство и участие

Разсекретени документи от Св. Трифон, Св. Валентин, Купидон, Ерос и Сен Жермен за Българския генофонд на човечеството, разработван в лабораториите на Извънземните

https://bezistena.blog.bg/history/2021/02/14/razsekreteni-dokumenti-ot-sv-trifon-sv-valentin-kupidon-eros.1749353

image

и с когото заедно изповядахме импресийната ни благодарност към непознатата Българка от случката на магията с вълшебната десетолевка! 

ИМПРЕСИЙНА БЛАГОДАРНОСТ към=към Богиня Матара Диана и Исус Българина


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

екип на bezistena и Свети Павел, който е  Кан и Цар Авитохол (33 – 333), и всички т. нар. “римски” императори от Нерон да Диоклециан, който е още и Св. Трифон, Св. Валентин, Купидон, Ерос и Сен Жермен 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песни![ad_2]

Source link

Visited 10 times, 1 visit(s) today