Кристалната пирамида в Бермудския триъгълник (Видео)

кристална пирамида

Бермудският триъгълник изненада с нова загадка, крие тайнствена пирамида

Бермудският триъгълник, най-мистериозното място в света, а понякога и смъртоносно, в продължение на десетилетия е било цел на изследователите, които се опитват да разплетат редицата на мистериите скрити дълбоко в това загадъчно място.

Някои спекулират, че тук се случват странни природни аномалии, изчезват самолети и се случват и други неща. Други настояват, че това е зона на владение на напреднала неизвестна култура, която е оставила зад себе си фантастична технология, големи машини, които буквално изкривяват пространството и времето и отварят врати в други реалности.

кристална пирамида

Американски и френски изследователи са на път да направят монументално откритие. Кристална пирамида, отчасти прозрачна се намира на морското дъно от Карибския басейн, чийто произход и възраст засега остават неизвестни.

Тази пирамида според някои учени е доказателство, че Бермудският триъгълник е зона, в която е планирано да се създаде енергиен център, а също и за съществуването на древния — град държава Атлантида.

Бермудският триъгълник поднесе нова загадка

Според историята, пирамидата е била случайно открита през 1968 г. в зона близо до Бахамските острови, известна като „Езикът на океана“. Това име е получил заради формата на морското дъно от острова чак до дълбините на океана.

Изследователите имат теория, според която странна енергия, се излъчва от дъното на океана и влияе на самолети, кораби и лодки. Ако легендарния град Атлантида наистина съществува, остатъците от него все още недокоснати на дъното на океана.

Ако Ви харесват публикациите ни моля помогнете ни да ги популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 3 921 times, 1 visit(s) today

1 thought on “Кристалната пирамида в Бермудския триъгълник (Видео)”

  1. Pingback: Кристалната пирамида в Бермудския триъгълник (Видео) – Zahariada

Comments are closed.