HAARP, Aпокалипсис, разстрела на US конгресмен и смъртта на птици по цял свят…

haarp-sky

Учените  започват да свързват разстрела на конгресмена  Gabrielle Giffords, която ръководеше военно-космическия комплекс, с масовия мор на птиците.
Орнитолозите по целия свят не могат да изяснят причините за масовата смърт на птици. САЩ, Швеция, Канада, Италия, Китай, Япония и Русия са изправени пред мистериозната им смърт.
Ята от физически здрави птици изведнъж започват да падат от небето по цял свят.
– Мъртвите пернати са навсякъде: по пътищата, по покривите на автомобилите, по клоните на дърветата, – казва  очевидец, изправен  пред такава катастрофа в Италия. 

Учените блъскат главите си – това никога не е било преди!

Феноменът на масова смърт на птици   и преди се е случвал – трагедията винаги е била свързана със специфични климатични условия и периода на прелитането им. Но както сега – смъртта на птиците да се случва  едновременно в различни страни, в различни региони и  по едно и също време – това никога не се е случвало!

Първи в новата година загинаха птици в Арканзас (САЩ).

По съдбовно съвпадение пикът на смъртни случаи на птици съвпадна с покушението срещу члена на Конгреса на САЩ Gabrielle Giffords, ранена в главата 7 януари по време на среща с избиратели в град Тусон. В Конгреса  тя ръководи развитието на космическите оръжия, а нейният съпруг е  астронавтът Скот Кели.

Малко вероятно е  тези събития да са случайни , смятат учени.  – Може би са се опитали да премахнат Giffords след   масово тестване на нови оръжия.

Strange_Clouds

Според една друга хипотеза масовата смърт на птици тази година е свързана с импулс, произведен отHigh Frequency Active Auroral Research Program (HAARP).  Тази програма се реализира под егидата на Министерството на отбраната на САШ и е свързана с изследване на природата на йоносферата на Земята и изграждане на системи за противоракетна отбрана.

Мощен импулс на HAARP e в състояние да изкара от строя навигационната система на самолетите и ракети. Енергията от излъчването на HAARP, смятат доста еколози, може да се използва за манипулиране на времето в световен мащаб. Ледените дъждове и наводнения, според някои радикални еколози, също се приписват на HAARP.

Сегашният мор на птици мистично мислещите граждани на много страни свързват с очакваният през 2012 края на света. Паниката засилва и факта, че в Библията, в Откровение на Йоан казва, че предвестни на появата на Антихриста ще бъде смъртта на много птици.

Необяснимо е защо загиват не само малките, но и много големи птици – в Китай в областта Gilishana от небето падат мъртви орли…

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 870 times, 1 visit(s) today