Гигантски пръст, открит в Египет

[ad_1]

Този гигантски пръст доказва веднъж завинаги, че гиганти са съществували в древността.Чели сме историите за тези огромни Нефилими, които са обикаляли света в древността, унищожавайки всичко по пътя си.

Въпреки факта, че се споменават в повечето от древни култури ,никога не сме виждали доказателства от типа на кости или вкаменени фосили, които наука не би могла да оспори. Това откритие обаче ясно показва факта, че светът не е толкова линеен, както ни учеха до сега.

Това е 38 см пръст на гигант който е бил най-малко 5 метра и изглежда е живял някъде в Египет, тъй като точно там е бил открит от археолог,на който не се споменава името.

Доказано е, че пръстът е истински през 60-те години на миналия век, тъй като археологът заедно с екип от специалисти е направил няколко снимки и рентгенови изследвания а след обявяване на автентичност му е издаден сертификат .

Според Грегор Спори, който е един от малкото експерти, които са виждали пръста на живо,на археолога му е предложена огромна сума пари от неизвестен човек .Мъжът твърдял ,че работи за правителството на САЩ и иска да купи този гигантски пръст за да го изложи в музей.

Няма данни ,какво се случва с пръста и археолога от този ден нататък. Грегор Спори запазва няколко снимки,въпреки че “ учтиво “ е помолен заедно с неговите колеги да забравят имената на главните действащи лица,както и детайли по случая.

[ad_2]

Source link

Visited 30 times, 1 visit(s) today