ЦРУ декласифицира документи за паранормални експерименти в СССР

[ad_1]

ЦРУ декласифицира документи за паранормални експерименти в СССР …

ЦРУ разсекрети материали за експерименти, проведени от съветски учени в Новосибирск през 80-те години на миналия век (HiddenTruth.site).

Аргументира се, че съветските специалисти са напреднали в екстрасензорното възприятие и дори са могли да предават мисли и да усещат предмети от разстояние.

Документът, който твърди, че съветски хора имат подобни способности, е разсекретен през ноември миналата година, съобщава Daily Mail.

Самият документ е бележка, която изброява постиженията на съветските учени в областта на екстрасензорното възприятие.

Съобщава се, че иновативният метод за „четене на мисли“ (mind reading) е разработен от Константин Бутейко (Konstantin Buteyko), а основите на неговото учение са разработени от Влаил Казначеев (Vlail Kaznacheev).

Четете още: В разсекретените документи на ЦРУ има истории за НЛО над СССР

Според ЦРУ, самите експерименти са се провеждали в съветския Институт по клинична и експериментална медицина, който се намира в Новосибирск.

В същото време е известно, че Бутейко изобщо не се е стремял да „чете мислите“ на други хора. Той е популярен с това, че изследва дълбокото дишане и се опитва да намери нетрадиционни методи за лечение на астма.

Ученият се е опитвал да постигне трансфер на биологична енергия за лечение на пациенти с астма, алергии и сърдечни заболявания.

Експериментите са се провеждали, като доброволците били настанявани в центъра на стая, между две вдлъбнати огледала. През това време учените се опитвали да „прехвърлят биоенергията на пациента”. Предполагало се, че огледалата ще засилят ефекта.

Казначеев, от друга страна, изучава физическото предаване на геометрични фигури.

Но, ЦРУ вярва, че именно тези съветски учени са успели и наистина се научават да прехвърлят енергия върху хора и да „четат мислите“ им.

ЦРУ имат грешно подадена информация? Или съветските учена са нещо повече от това, за което се представят официално …?

[ad_2]

Source link

Visited 11 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *